:: cinema mode vs accident ::

hari ni, tak dapat la nak membuat record online 24jam.... boleh pula blackout!!!rasanya mesti lambat diorang nak baiki ni.... so, lebih baik gi tengok wayang..... movie pertama!!! lu pikirlah sendiri on movie..... lagipun, ini saja cerita melayu yang ada kat cinema ni.... so layan la!!!malas la aku nak review tentang cerita ni.... kalau korang nak tau, pergi la tengok sendiri.... lepas tu baru tau best ke tak... hahahaa!!!
so, teruskan movie kedua.... cerita ni memang best!!!kalo diajak tengok sekali lagi pun best juga.... walaupun cerita ni berkisarkan fantasi tapi ia cuba merealitikan "tooth fairy".... dengan lakonan the rock yang kadang-kadang serius dan boleh juga jadi pelawak.... lepas ni nak pergi layan cerita apa la pula..... ada apa-apa cadangan???
ini aku ada dapat email tentang satu kemalangan..... dasyat juga tengok gambar ni.... boleh lagi merayau bila terlibat dalam kemalangan.... isk isk isk!!!nak kena samak ke kawasan tu.... dimana juga kita berada, berwaspada lah..... malang tidak berbau!!! tambah-tambah musim perayaan ni, mesti ada saja kes kemalangan.... ingatlah orang yang tersayang!!! heheheee...

12 comment on :: cinema mode vs accident :: :

Mybabah said... on 13 February, 2010

Salam. "Khinzir tetap Khinzir" mana nak peduli member dia yang dah mati. Tak ada perasaan langsung...

mie said... on 13 February, 2010

itu la....
tapi bleh selamba je jalan2 kat highway ek..
hehehee

jajarina said... on 13 February, 2010

oho, mietos dh g nengok ye crite nabil tu.. besh ke?? hahaha
klako lak tgk "mreka2" wrne pink tu bersepah cmtu.. nengok pic cam kat highway utara-selatan.. huhuhu

Lala said... on 13 February, 2010

adekah itu babi???huhuhu....
org ckp citer lu pikirlah sendiri xbest...hhuhuh

mie said... on 13 February, 2010

jaja--->xde la best sgt pun.... tp kalo nk tggu dvd cetak rompak lmbt lg, baik gi je.... oh pinky!!!

mie said... on 13 February, 2010

lala--->pandai nya teka!!! kata xbest, nnti org kata xsokong filem melayu plak... so, no komen!!!hahhaa

cikgu isza said... on 14 February, 2010

eh, kat malaysia ke xcident tu.. ish.. menyusahkan betul!

mie said... on 14 February, 2010

aaahh!!!!
tgk signboard pun boleh agak kat mn...
hehhehe

Ieda the Rainbow Princess said... on 14 February, 2010

Wah dh tgk tooth fairy enchik mie?
Best?my adik ajak tgk tp sngt mls
la nk kuar rmh..syg nk tglkn limau
mandarin nie..hihi..

mie said... on 14 February, 2010

isk isk!!!
rugi xtgk....
post je limau tu kat gue..
heheee

hidayah said... on 16 February, 2010

jelesnya mie ada masa tuk relax2 tgok wayang

haha

cuti mie...cuti...

enjoy...

pic last tak comel ahh tp kelakar

mie said... on 16 February, 2010

itu je la keje gue....
jom la cuti skali....
penat gue edit!!!
xcomel lg rupanya...
hahaaaa

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new