:: wireless modem ::

salam....
lupa pula aku nak update tentang wireless modem ni....sebenar nya,dah lama modem kat rumah ni ditukar....dua hari sebelum tu,connection streamyx memang teruk....sampai aku xboleh nak online....so, call la TM....katanya akan siasat dan next day diorang akan inform.....lps 2 hari,xda pula diorang inform apa2....

baru hari ni aku dapat call dr TM.....benda dah settle baru nak datang tengok!!nasib baik technician streamyx yang nak upgrade modem aku tu datang.....dia yang settle kan....langsung di pasang wireless streamyx.....walaupun kita sedia maklum...streamyx merupakan connection paling teruk kat malaysia ni......apa nak buat!!!

dengan pemasangan wireless modem ni....aku boleh guna internet dimana saja....lagipun,rumah ni ada satu desktop & dua laptop....so,xyah la berebut2 nak guna....lagipun,bil cuma tambah RM10 je sebulan.....setakat ni,xda la problem sangat....cuma masalah slow conection je yang makin menjadi-jadi....kenapa la streamyx xbuat survey ni...aku nak je kutuk banyak2 sikit.....hahahaha!!!!

p/s: cuti ada lebih kurang 3 minggu lagi....NOR pun xhantar lagi.....tapi office dah call booking aku untuk kapal "seri A"....huhuhu!!!
:vv15.gif::vv15.gif::vv15.gif:

27 comment on :: wireless modem :: :

zAhiDah diHaz 17 said... on 15 April, 2009

sila manfaatkan cuti anda sebaik mungkin....
n selamat bekerja...
hahahahahaha

rizz said... on 15 April, 2009

siannye..pkai bdband sudeh hehe

mie said... on 15 April, 2009

dihaz--->ayoyo...macam mana tu...hehehehe

rizz--->tu la...hajat nak pakai broadband la...hahhahaa

zamdotcom said... on 15 April, 2009

bagus bagus..
ermm pakai wireless versi G ke N ?


p/s: N the most powerfull connection

hidayah said... on 15 April, 2009

sabar mie.. sabar separuh dr iman..

mie said... on 15 April, 2009

zam--->ada 2 version ke???rasanya G kot...
biasal la,TM bg free...hahhaa

yaya--->kn bersabar ke???sabo!!!hahaha

moonie said... on 15 April, 2009

hahaks membengong lai ker dier??

mie said... on 15 April, 2009

biasa la...
tp dah settle..
cuma perkhidmatan tu je yg fail...
hahhaaa

moonie said... on 15 April, 2009

nnt gue wat thesis survey mende alah neh..pas2 anto memo kat pM baru kiter..arap2 dier layan kes cik mie neh,sabo iyer, doa la..

mie said... on 15 April, 2009

bagus2...
camni harapan kita..
majulah moonie untuk negara...
hahahaaaa

moonie said... on 15 April, 2009

hahaks maseh bagi sokongan.. gue dah text kat Najib tadi, x reply, gaknyer ngah meeting hal dunia skang...

mie said... on 15 April, 2009

dunia??
ttg negara pun xabis lg..
dh kecoh dunia...
bagus2!!!
hahhaaaaaa

moonie said... on 15 April, 2009

ala najib neh sorang yg duniawi..negara per kes?

mie said... on 15 April, 2009

negara bukan dunia ke???
xpe,undilah gue untuk pilihanraya akan datang..
hahaaaaaa

fazrewl said... on 15 April, 2009

Nak buat parti selipar pulak ke?
he he...

moonie said... on 15 April, 2009

parti selipar..x paham gue..apa kenemengene ngan selipar?

idop barisan mietos..hanya mitos semata2

mie said... on 15 April, 2009

fazrewl--->parti selipar??apa tu...hehhe

moonie--->bagus2!!!sokongan anda amat dihargai...hahaaa

Cookie Monster said... on 15 April, 2009

haiyhh beli jaa berokbandd
sonang citaa
hahak
:P

mie said... on 15 April, 2009

nnti beli la...
ni tuk letak kat umah...
broadband persendirian..
api kalo nak derma dialukan..
hahaaaaaa

moonie said... on 15 April, 2009

api hahaks

berokbandd

muahaha

mie said... on 15 April, 2009

biasa la...
bahasa org2 muda...
tahu ke maksud nya..
hahaaaa

moonie said... on 15 April, 2009

x paham la maklom org tua..sila la translate..

mie said... on 16 April, 2009

xbleh....
nnti xbest la kalo si tua tau...
hahahaaa...

moonie said... on 16 April, 2009

xper la buleh dier ajar cucu2 dier nanti..pas2 buleh dier bergaul ngan muda mudi untuk menambah kosa kata ..

mie said... on 16 April, 2009

wahhh!!!
ada hati nak bergaul dgn org muda...
hahaaaaa...

julietANNA said... on 16 April, 2009

yeke streamyx plg teruk?

mie said... on 16 April, 2009

ntah la...
gue lebih banyak dgr rungutan pengguna streamyx je...
yg lain ada juga..
tp sikit je la...
hehehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new