:: 60% completed ::

salam....
terlambat update lagi....hehehe!!!pada entry sebelum ni....aku ada cerita tentang pengubahsuaian rumah family.....lama juga la...tapi still xsiap2 lagi.....skrg ni, lebih kurang 60% je siap....banyak lagi!!!!budget pun dah terlebih!!!!nampak gaya nya, next pengubahsuaian kena tukar orang lain la....lagipun, banyak lagi nak buat pengubahsuaian ni....biasa la, modal xcukup....so,kena ada peringkat2 la....tapi, kalo ada sesiapa nak buat amal jariah......dialukan!!!!!heheeee.....
kali ni, aku tukar layout lagi....biasa la, layout hari tu....ramai juga bagi feedback nya....ada yang suka!!!ada yang xsuka.....antaranya, blog ini terlalu slow bila nak loading....btul tu....tambahan pula, streamyx kan sentiasa bermasalah....ada juga xsuka kegelapan....so, aku dah tukar layout...harap2 lebih selesa daripada yang sebelum ni.....adios!!!

24 comment on :: 60% completed :: :

athirah said... on 24 April, 2009

mcm besar je... HUHUHUH.....
mst cntik ni... ngeeeeeee~
^____^

mie said... on 24 April, 2009

xde la besar sgt...
cukup la kalo nak tumpang kan tra..
hahahaaaaa

rizz said... on 24 April, 2009

putih bseri layout hihii

mie said... on 24 April, 2009

tu la...
gunakan clorox...
hilang kotoran degil....
hahhaaaaaa

orkedanza said... on 24 April, 2009

waaa...da siap nnt ley la wat mkn2 panggil bloggers..heee:p

mie said... on 24 April, 2009

lambat lagi nk siap nya...
budget xcukup...
apa kata sedekah skit...
hahaaaa

orkedanza said... on 24 April, 2009

kah3~
baek i membina rumah i sendiri dr mensedekahkn dkat u..hehe. sesungguhnya i nak sedekah 50sen pun x mampu :p

mie said... on 24 April, 2009

kalo xmampu 50sen...
500 ribu sen mesti mampu kan...
hahaaaaa

azizwan(dot)com said... on 25 April, 2009

tukar layout lg nmpaknya. huhu.. nmpak suci gitu. yay :)

mie said... on 25 April, 2009

tgh rajin....
kena la cuba....
suci sesuci nya...
hahaaaaa

moonie said... on 25 April, 2009

waa udah terang..dah x sakit mata..pas2 dah x lembab..

tuka la lai kalo ajin..hee

kang dah sep umah tuh..wat kenduri, pas2 jemput la gue.

mie said... on 25 April, 2009

mlas nak tukar dh...
gue tggu moonie sedekah la..
br leh habiskan buat umah ni..
hahaaaa

deennasour said... on 25 April, 2009

kenapa header ada imac?
ko guna mac ke?
ehehe

perh aku ingat tadi masjid gambar tu weh.
gile gempak rumah

mie said... on 25 April, 2009

xde la...
dlayout menarik la...
heheee...

masjid lagi besor la..
rumah biasa je...

Atikah HM said... on 25 April, 2009

60% complete ke?? hehehe! besar juge umah mie nih.. hehehe!

mie said... on 25 April, 2009

alaa....
lot tepi....
tu nmpak beso....
hehheeee

LaDy NaS said... on 25 April, 2009

ekekekek! agak besar rumah...nnti dah siap letaklah kat sini k? nak tgk jgak.

mie said... on 25 April, 2009

lambat lagi nk siap...
tu br ruang tamu....
bilik & gate...
tggu next stage..
heheeeeee

hidayah said... on 25 April, 2009

mie. blog cumel what skrg ni.

lg cumel dr biasa.

ha..bila nk wat umah sndiri lak. jgn lupe bubuh swim pool k. tuk anak2 kita eh anak2 mie gk nnt

hahahaha..skali skala poyo gan mie..(rs malu lak) hahaha

moonie said... on 25 April, 2009

hahaa

hidayah, merancang masa depan nampak..hee. bagus tol dayah ni..

bapak besau umah dier. leh la nnt gue singgah bermalam kat sn, barang 3,4 mlm iyer..huuu

hidayah said... on 25 April, 2009

moonie...

hehe..tu la, sume org mcrang ms dpan, ya pon gah plan ms dpn ni...

moonie lak? bila lagi? hehehehe ^_*

mie said... on 25 April, 2009

yaya--->btul tu, tuk masa depan, bukan takat swimming pool je...roller coster pun gue buat juga...hahaaa

moonie--->nak singgah bleh...gue xkenakan mahal2...cukup 500 pound...hahaaa

tra said... on 25 April, 2009

tumpang kan?? HAHAHAHAH.... nti nk g raya la... kena ready duit raya bebyk ea... ngeeeeee :p

mie said... on 25 April, 2009

no problem...
gue tau, tra suka syiling...
mmg dh de syiling pun...
hahaaaaaa

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new