:: palm jumeirah ::


haloha.....
alamak!!!terlupa plak nak update blog.....maklum la,dh pesan org lain suruh update tapi blog sendiri lupa plak nak update.....3 hari lepas,da trima email tentang palm jumeirah......dah nak siap rupanya......dulu,cuma dgr perancangan nya....tapi skrg,pembinaan pun dh 80%.....

dalam email tu,aku dapat gak gambar2 palm jumeirah.....menarik gak!!!mewah2 belaka.....terigin nak pergi sana tapi......rasa membazir je plak....hehehe!!!!satu lagi yang menarik mesti la 'atlantis' hotel yang termahal di dunia.....camna la hotel tu....isk2!!!so, kalo korang nak baca ttg palm jumeirah ni.....bleh click here....malas plak nak cite panjang.....adios!!!

p/s: esok ada contest!!!jangan lupa sertai ye.....
:hilo::hilo::hilo:

8 comment on :: palm jumeirah :: :

anap_ilmi said... on 14 March, 2009

ritu aku g dah..dari bwh nmpk mcm biase je..dari atas je la lawa...huhu..klu nak g,kene nek kreta. klu nek bus awam.xleh masuk laaa... aku g nek bas awam jeeee :(

mie said... on 14 March, 2009

oooo....
tp kalo de dekat sn ....
mudah la....
kalo yg jauh, ssh la plak...
tp mmg menarik....

athirah said... on 14 March, 2009

bg la tra mng ea contest tu....

mie said... on 14 March, 2009

mmg contest kali ni...
untuk tra je...
mesti tra tau....
hahhaaaa

iN said... on 14 March, 2009

pak cik..
nnti kita honeymoon sini ke..
hahhahaahhahaak

mie said... on 14 March, 2009

alala...
ngan ubi honeymoon kat parit jawa dah la...
kang membazir plak....
byk lagi madu gue...
hahhahaaaaa

athirah said... on 14 March, 2009

wokeh.... x menang siap r... HAHAHAHHAHA

mie said... on 14 March, 2009

mesti menang nya...
kan tra gadis plg cekap...
hahahhaahaa

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new