:: gulf of aden ::


haloha....
update oh update....nasib baik de citer yang nak update....kali ni,aku nk post gambo2 masa paskal naik kapal aku plak (gambo lagi!!)tahun lepas kecoh dengan kapal MISC kena hijack kat somalia....kapal aku pun akan lalu Gulf Of Aden ondaway nk gi Egypt...so,untuk lalu kawasan tu....mesti la kena berjaga2 coz piartes mmg active kat GOA...

so,4 kapal MISC telah di escort oleh navy ship KD Mahawangsa & 8 orang paskal ditempatkan di setiap kapal....mmg btul2 berjaga2 la masa nk lalu area tu.....sesekali,da gak nampak pirate nak datang dekat dgn kapal kitaorang.....tp coz paskal2 semua dah standby dengan weapon masing....trus xjadi...hahahhah!!thankx wat semua yang terlibat....yang xdisangka plak,schoolmate aku pun join masa gi selamatkan kapal2 MISC yang kn hijack ....arigato!!!

:astig::okay:

4 comment on :: gulf of aden :: :

TRISYA ALEESA JAMIL said... on 20 February, 2009

Wahhh smart lah overall tu....
Naper kaler kunen & putih jer erkk???
kaler biru air laut takder ker???...
Kaler ijou taik katak ker???

mie said... on 20 February, 2009

lor....
ada, macam-macam ada...
putih tuk officer...
kuning tuk crew...

TRISYA ALEESA JAMIL said... on 20 February, 2009

Lorrrr 2-2 pun kaler kiter dah ader dahhhh...

mie said... on 20 February, 2009

ye ke!!!
kalo camtu,buat la colour lain plak..
kan mama aleesa pandai jahit...

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new