Saya Sudah Satu Tahun

 Salam 1 Malaysia!!
Tanggal 29 Januari 2013 cukuplah setahun umur Nur Firuz Hazwani. Cucu pertama dalam keluar ini yang tengah pegang ranking "orang yang disayangi". Majlis sambutan hanya untuk keluarga terdekat dan ala kadar saja. Yang pasti, banyak hadiah diperoleh.

Kek Boboiboy hasil FIENAZCAKES telah ditempah. Maklum la, budak-budak sekarang lebih berminat dengan Boboiboy. Sesiapa yang mahu menempak kek di sekitar Shah Alam, boleh menempah dengan FIENAZCAKES. Keknya sangat sedap!! Jom layan suasana sambutan hari lahir Nur Firuz Hazwani

Banyak sangat belon!! Dindinglah mangsanya
Birthday Girl teruja dengan kek Boboiboy
 Kek Boboiboy dari FINAZCAKES
Kek chocolate moist rupanya!! sedap
 Antara menu tambahan
 Lolichoc smiley!! Sekelip mata saja dah habis
Konon nya tengah mengira hadiah la tu!!
Sudah mula aktiviti lasak dia!!
 Hadiah Tok & Tokwan yang paling besar
 Saya sudah 1 tahun!!

24 comment on Saya Sudah Satu Tahun :

pipoq said... on 08 February, 2013

alamak..entri ni lambat publish la..dah terlepas tarikh 29 Jan tu..hehehe..

apa pun uncle doakan semoga Hazwani ceria2 selalu, membesar dengan sihat dan jadi anak yang solehah yang membanggakan keluarga semua..

mie said... on 08 February, 2013

amin!!
itu la, edisi singapore mengganggu entry ni..
ehehehee

iN said... on 08 February, 2013

gue doakan semoga wani dpt sepupu x lama lagi..hahahaha

Aku Penghibur said... on 08 February, 2013

wahh selamat ulang tahun..comel budak tu

mie said... on 08 February, 2013

ubie!!
kenapa sepupu?
doakan la dia dapat mak ngah dulu...
ahahahhahaa

mie said... on 08 February, 2013

aku penghibur!!
comel memang comel..
ehehehehe

Hidayah said... on 08 February, 2013

meriahnya...!

mesti pada hari berkenaan sicomel tu letih sangat..

:)

xila dot said... on 08 February, 2013

wahh mcm syg je nk mkn kek tu..huhu

mie said... on 08 February, 2013

hidayah!!
dia xkenal erti letih ni....
seronok sakan bila ramai datang rumah..
ehehehe

mie said... on 08 February, 2013

xila!!
kalau sayang nak makan..
rugi tau..
sedap..
eehehheee

Hazmin Hamudin said... on 08 February, 2013

Meriahnya kek dia... teruja dia agaknya kan.. Hehe.. Selamat hari lahir..

soooooour said... on 08 February, 2013

bukan main beso kek...

tehr said... on 08 February, 2013

selamat hari lahir sayang
moga-moga sentiasa riang

mie said... on 08 February, 2013

hazmin!!
itu la, teruja sebab ada boboiboy..
ehehhee

mie said... on 08 February, 2013

soourr!!
untuk tetamu yang hadir dapat rasa...
hehehhee

mie said... on 08 February, 2013

tehr!!
thankz, moga sentiasa riang...
ehhehehe

the malay male said... on 09 February, 2013

meriah, selamat hari lahir dik

Knor said... on 09 February, 2013

selamat hari jadi comel..meriahnya..dgn kek pun meriah..semoga menjadi anak yg solehah ye..

Razfira said... on 09 February, 2013

happy birthday baby girl!

mie said... on 09 February, 2013

the malay male!!
memang meriah walaupun simple saja..
eehehhee

mie said... on 09 February, 2013

Knor!!
amin, moga begitu hendaknya...
kek tempahan je..
ehehehe

mie said... on 09 February, 2013

razfira!!
thankz, hadiah?
hahaha

DuluLainSekarangLain said... on 11 February, 2013

Happy Belated birthday Nur dear. Wah! banyak dapat hadiah tu. Kek pon boboboi. Sure happy abis dia ari tu walaupun tak paham kenapa banyak sangat dpt hadiah ari tu :D

mie said... on 11 February, 2013

thankz...
rasa2 pun tengah konpius ada hadiah banyak2 tu..
ehehehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new