A Guide To Proper Hijab

 Salam 1 Malaysia!!
Sempat juga nak update blog walaupun agak sibuk dengan tugas harian. Tajuk "mat saleh" tapi mukaadimah Bahasa Melayu saja la. Teringin nak berkongsi gambar yang diterima melalui email ini. Comel karikaturnya bersama-sama dengan mesej yang disampaikan.

Maklumlah, benda yang baik eloklah dikongsi. Berbanggalah dengan identiti Muslimah. Kredit to www.owhsomuslim.com. Jom tengok mesej-mesej yang disampaikan mengenai "A Guide To Proper Hijab". 






18 comment on A Guide To Proper Hijab :

Dulu Lain Sekarang Lain said... on 25 February, 2013

untuk kaum Hawa ni ehhh... Ya, lah pakai Hijab tu elok2 lah. Kalau dah dekat stail tutup kepala Nicky Minaj tu, adehhh.. susah ler...

suri said... on 25 February, 2013

salam admin :)
yeah mari sharekan ;)tujuan baik molek dikonsikan bersma2.

ingtkan adim joint contesr bertudung tdi hee

Knor said... on 25 February, 2013

sedih juga tgok tutup kepala..tapi baju saja nak ketat2..

kaum hawa ni..senang dpt pahala senang juga dpt dosa.

memahami agama itu sgt penting.bukan setakat tau2 aje..yg tahu juga kena lebih tahu.

mie said... on 25 February, 2013

dulu lain!!
itu la, tapi hanya untuk wanita..
hehehehee

mie said... on 25 February, 2013

suri!!
contest bertudung?
ada ke? nak join la..
ehehehheee

mie said... on 25 February, 2013

Knor!!
itu kalau terlampau berfesyen...
susah la macam tu, hehehehe

didimaya said... on 26 February, 2013

LIKE!LIKE!LIKE! thanks for the reminder bro..!=)

iN said... on 26 February, 2013

mencari calon yg berhijab?
sile call gue..
gue ade calon2nye...
hihihihi

mie said... on 26 February, 2013

didimaya!!
like banyak2 ye..
sekadar berkongsi..
ehehehe

mie said... on 26 February, 2013

ubie!!
adakah yang berhijab tu jawa mari?
lalalalala

tehr said... on 26 February, 2013

molek sangat la bertudung
makanan lauk pauk yang bagus juga kita tudung dengan saji, kan?
kan?

mie said... on 26 February, 2013

molek bebenor...
kiasa yang menarik..
ehehehehe

Razfira said... on 27 February, 2013

comel kartun.. tq for the reminder

mie said... on 27 February, 2013

kartun yang comel..
mesejnya pun comel..
ehehehee

Myra Jay said... on 04 March, 2013

Comel doodle..
Mesej yg disampaikan jelas dan terang..
Tq

zahidahwahid said... on 20 March, 2013

comelnya doodle dia...

mie said... on 01 April, 2013

myra!!
doodle yang comel..
membuatkan mesej tu mudah difahami..
ehehehee

mie said... on 01 April, 2013

zahidah!!
memang comel...

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new