Melaka Wonderland Theme Park & Resort

 Salam1 Malaysia!!
Percutian pertama bermula di Melaka Wonderland Theme park & Resort. Disebabkan ada kupon "buy 1 free 1" tiket. Terpaksa juga serbu untuk memenuhi percutian di Melaka ni. Rasa berbaloi juga la, walaupun Melaka Wonderland belum siap sepenuhnya.

Musim cuti sekolah, memang Melaka Wonderland ni menjadi tumpuan. Tambahan pula, ramai yang ada kupon "buy 1 free 1" tu. Alang-alang sudah sampai, join juga la walaupun permainan nya kurang mencabar minda. Jom tengok apa yang menarik disana.

Beli 3 tiket percuma lagi 3 tiket
Dapat 2 fun tube tanpa tinggalkan deposit.
 Harga tiket? lawati la www.melakawonderland.com.my
 Kawasan persalinan bikini anda. hahaha
 Maskot2 sedang menari poco-poco
 Tornado Chaser!! tutup pula masa hari tu
 Ini pun boleh tahan juga, tapi tidak extreme
 3 serangkai gelongsor. Tengah ada race tu
 Kamikaze Race!! Tersangkut sorang-sorang
 Antara gelongsor yang menarik juga
 Adventure Island!! macam-macam ada kat sini
 Ini saja cenderahati yang ada!!
Puteri Cinonet kesejukkan!!

24 comment on Melaka Wonderland Theme Park & Resort :

iN said... on 07 January, 2013

mcm serabut ayam je..
Penuh sungguh...
Best x pakcik..ke a famosa waterworld lg best?

Nota kaki : peeewit..dh tukar kulit blog...sempena taun baru ke..hahhaha

mie said... on 07 January, 2013

memang penuh sebab ramai dapat kupon tu...
A'famosa tunggu orang sponsor..
bajet saana tinggi..
ahahaha

pipoq said... on 07 January, 2013

nak kena tunggu anak kedua beso sikit dulu baru boleh nak berjimba lebih sikit..

mie said... on 07 January, 2013

xlama lagi, besor la tu..
boleh la pergi..
ehehehe

Dulu Lain Sekarang Lain said... on 07 January, 2013

Seronok main air ehhh... Budak2 kalau masuk sure payah nak di kasi kuar tu..

Knor said... on 07 January, 2013

yg cinonet tu anak ye..comel..

irul.my said... on 07 January, 2013

masa trip ke melaka haritu tak tau pulak ada tempat menarik nih. kalau tak dah tentu kecebus..

mie said... on 07 January, 2013

dulu lain!!
itu la, kadang org tua lagi excited...
hehehehehe

mie said... on 07 January, 2013

Knor!!
ini satu2 nya anak sedara...
ehehehehee

mie said... on 07 January, 2013

irul.my!!
lain kali kalau pergi ke Melaka..
boleh la singgah...
eehehhehe

akubiomed said... on 07 January, 2013

Belum sampai lagi taman tema ini. Menarik.

mie said... on 07 January, 2013

masih baru lagi...
taman dinosaur pun belum dibuka umum lagi..
ehehehee

onlajer said... on 07 January, 2013

Semangkin banyak team park yang dibuka di melaka ni,berapa sebenar tiket tu der

eita said... on 07 January, 2013

best giler tu

mie said... on 07 January, 2013

onlajer!!
tiketnya, lebih kurang RM30 untuk dewasa...
ehehehe

mie said... on 07 January, 2013

eita!!
memang best...
singgah la nnti...
ehehehhe

tehr said... on 07 January, 2013

kalau ramai sangat dan penuh sesak
macam tak best pulak, bro

mie said... on 07 January, 2013

itu la...
sesak tu yang buat rimas...
ehehehehe

ArELeEz said... on 08 January, 2013

kesian puteri cinonet. tp, musti dia have fun sgt2 kn? ;)

istiqomah said... on 08 January, 2013

wahhh,best best,,penah pegi hari tu

Cikgu Ma said... on 08 January, 2013

serius teringin nak p ni....

mie said... on 08 January, 2013

areleez!!
dia la paling seronok walaupun xleh main semua benda...
eheheheee

mie said... on 08 January, 2013

istiqomah!!
itu la, walaupun kecil dan padat..
tetap best..
ehehehe

mie said... on 08 January, 2013

Cikgu ma!!
nnti buat la rombongan sekolah..
ehehehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new