Wordless Wednesday #17 Special Road Sign In Taiwan


22 comment on Wordless Wednesday #17 Special Road Sign In Taiwan :

pipoq said... on 24 October, 2012

apakah ertinya itu ? hahaha..

ni mesti kurikulum belajar memandu diorang spesel sikit..

iN said... on 24 October, 2012

ni soalan ke ape...
Kalau betul dpt hadiah x..hahhahaha

Knor said... on 24 October, 2012

lama adik mie tak update blog bz ye..semoga sukses ye...

ni mesti baru balik dr belayar..cuti raya ke?

mie said... on 24 October, 2012

pipoq!!
memang special, sebab pemandunya sebelah kiri...
tapi sign ni khas untuk rempit saja
heheheee

mie said... on 24 October, 2012

ubie!!
anggap je macam kuiz..
hadianhnya, resepi membuat laksa johor...
ahahhahaa

mie said... on 24 October, 2012

Knor!!!
belum bercuti lagi...
kesian blog terabai saja..
ehehehe

boni kacak said... on 24 October, 2012

wah...lain macam la signboard dorang tu..

Hazmin Hamudin said... on 25 October, 2012

Apa maksud tanda signboard ni bro?

ahsfantasy24 said... on 27 October, 2012

e.. nak baca cmane tu mie?
huu lama dah tak dtg cni..

Kancil 8349 said... on 30 October, 2012

beza betul...hanya mereka dan keluarga mereka yang tahu...

eimah siti said... on 31 October, 2012

cik siti tag awak...http://eimah2328.blogspot.com/2012/10/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-nelly.html

Amirez said... on 05 November, 2012

aik, peliknya. untuk motor je kot ni hehe

fiezaradzi said... on 06 November, 2012

ni mana2 jalan pun boleh ni.. moto je spesel sikit.. hahaha

mie said... on 29 November, 2012

boni!!
sebab pemanduan diorang berbeza dengan kat Malaysia..
ehehhee

mie said... on 29 November, 2012

Hazmin!!
kalau nak baca kena google tu..
gue pun x berapa paham...
ehehehee

mie said... on 29 November, 2012

ahsfantasy24!!
susah skit nak terangkan..
welcome back...
ehehehee

mie said... on 29 November, 2012

kancil!!
betul tu...
orang2 taiwan pasti mengetahuinya..
ehehehhee

mie said... on 29 November, 2012

eimah!!
thankz sebab tag...
ehehehe

mie said... on 29 November, 2012

amirez!!
khas untuk motor...
majoritinya disana penunggang scooter...
hehehehe

mie said... on 29 November, 2012

fiezaradzi!!
boleh diterima kot....
kalau kena saman, nasib la..
ehehehee

ahsfantasy24 said... on 08 December, 2012

aduhai entah bila boleh sampai sana..

mie said... on 08 December, 2012

bila2 masa pun boleh..
kumpul duit dari sekarang..
ehehehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new