Posto!! Posto!! Posto!!

Salam 1 Malaysia!!
Makin lama makin terbiar pula blog ni. Alhamdulillah, sejak boleh surf internet "around the world" ni, hanya mampu membaca blog orang lain saja. Nak update agak malas dan sentiasa sibuk.

Sekarang, kapal dalam perjalanan ke Port Yungan, Taiwan. Rasanya macam nak kirim poskad la dari taiwan ni. Ada yang berminat?.Boleh kirimkan alamat [miezahari@gmail.com]. Disamping tu, nak perkenalkan poskad "batchmate". Jom tengok beberapa keping poskad exclusive ni.









23 comment on Posto!! Posto!! Posto!! :

pipoq said... on 09 November, 2012

okeh..akan di tunggu posmen singgah menghantar poskad tersebut..hehehe

Knor said... on 09 November, 2012

jangan lupa kak ye...:)

mie said... on 09 November, 2012

pipoq--> insyallah, nanti akan dipos bila sampai port nnti. sekarang masih ditengah lautan...

Knor--> xlupa, kirim la alamat. senang la nak pos.

Iza Teratak Usang said... on 13 November, 2012

Cantik gambar2 tu tapi sekarang ni dalam fikiranku hanya ada benang. Pos benang Taiwan boleh?hehe..

MAPPIAU said... on 14 November, 2012

dapat poskad ade free gift sekali tak? teeettttt...hahaha!

cik buku said... on 28 November, 2012

nak postcard, please ;) cik buku memang pengumpul postcard:)

mie said... on 29 November, 2012

iza!!
dah jauh dari taiwan sekarang...
apa bestnya benang taiwan tu?

mie said... on 29 November, 2012

mappiau!!
mesti la ada free gift...
tapi kena exchange dgn awek2 nogori dulu..
hahahhaa

mie said... on 29 November, 2012

cik buku!!
ada lagi poskad lebihnya..
tapi pos dari malaysia boleh?
hehehehe

MR Penyubiru said... on 29 November, 2012

wah..cantik2 poskad..tapi aku bukan pengumpul poskad plak..

ahsfantasy24 said... on 06 December, 2012

naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk. de stok ag tak? eheee..

Hazmin Hamudin said... on 06 December, 2012

Wah... Kerja atas kapal ke bro? Macam lambat dah je nak poskad.. Hehe

mie said... on 06 December, 2012

penyubiru!!
xpe, saja nak promote poskad member2..
ehehhehe

mie said... on 06 December, 2012

hazmin!!
yup, poskad tu ada lagi..
cuma pos dari Malaysia la..
ehehehee

mie said... on 06 December, 2012

ahsfantasy!!
ada stok lagi...
hehehehe

Myra Jay said... on 07 December, 2012

FM dari Taiwan ada tak? heheee :D

Poskad pun best jugak :D

mie said... on 07 December, 2012

ada, semuanya ada..
ahahhaha

reen afny said... on 08 December, 2012

wahh bestnye dapat honeymoon kat taiwan. haha

eh bro, kau sama kerja macam bro TP ek? hee

mie said... on 08 December, 2012

honeymoon?
keje la cik adik oii....
sama tapi x serupa...
ahahahhahaa

reen afny said... on 09 December, 2012

saje perli ckp honeymoon leww... hakhak helehh poyo jek. ntah2 sama tmpt keje ek korang. hee

cheeze maz said... on 10 December, 2012

Salam kenal blogger yg dihormati.
Semoga selamat sampai ke destinasi yg ditujui. Seronoknya dapat kumpul poskad dr jauh (anak akak suka kumpul poskad) Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

mie said... on 10 December, 2012

reen!!
xpe, nanti kita honeymoon sama2...
sama tapi xserupa..
hahhahaa

mie said... on 10 December, 2012

cheeze!!
ada setengah yang suka kumpul mengumpul...
salam kenal juga..
ehehehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new