Jom Makan Nasi Itik Roast Kitchen

 Salam 1 Malaysia!!
Buat pertama kalinya, dapat juga merasa daging itik. Selalu pandnag daging itik yang tergantung saja. Roast Kitchen kini menyediakan makanan halal. jadi, tidak perlu lah ragu-ragu untuk merasa keenakkan daging itik.

So far, makanannya memang sedap tapi perlu ada sikit pembaharuan. Hiasan dalaman nampak simple tapi kemas. Cuma masalah dengan pembancuh air. Rasa macam berada di gerai-gerai pula. Makcik pembuat air tercari-cari meja yang order air. Nak tahu lebih lanjut?

 2 free voucher untuk hidangan di Roast Chicken
 Mudah saja untuk cari restoran Roast Kitchen
 Pintu hadapan!! Siap ada cop halal
 Bila waktu lunch, tiba-tiba semua meja penuh.
 Menu Roast Kitchen! Bolelihat di facebook Roast Kitchen
 Desert of the day
 Ice lemon tea
 Roast Chicken Rice + Roast Duck Rice + Sup
 Roast Chicken Rice!!
Roast Duck Rice!!

34 comment on Jom Makan Nasi Itik Roast Kitchen :

Telor Power said... on 21 May, 2012

lama juga tak pekena daging itik ni....

area mana restoren ni bro????

pipoq said... on 21 May, 2012

orang kita bila sebut itik, depa kata pelik nak makan itik..tapi sedap ka ? hahaha

RY-RYN said... on 21 May, 2012

Sedap, sedap.. :-)

SukaShare said... on 21 May, 2012

Tiba-tiba je rasa lapar semacam =)

Boni JLL3 said... on 21 May, 2012

tak pernah laagi merasa daging itik..apa rasanya ye??

mie said... on 21 May, 2012

telor!!
area taman tun dr ismail..
kena test...
ehehehee

mie said... on 21 May, 2012

pipoq!!
lain orang lain selera..
saja nak try rasa..
eehehehehe

mie said... on 21 May, 2012

ryn!!
memang sedap...
ehehehee

mie said... on 21 May, 2012

sukashare!!
cepatlah terjah roast kitchen...
hehehehhee

mie said... on 21 May, 2012

boni!!
rasa daging itik la...
eheheheheh

Telor Power said... on 21 May, 2012

mie: owh kl rupanya....ok2 tq atas info tu der

farra8979 said... on 21 May, 2012

nampak menarik.. yummy!

Kancil 8349 said... on 21 May, 2012

ndak pernah masuk...ndak ada di Tawau kedai nie

mie said... on 21 May, 2012

telor!!
sama-sama...
rajin2 la snggah..
ehehheee

mie said... on 21 May, 2012

farra!!
jemputla makan...
ehehehehee

mie said... on 21 May, 2012

kancil!!
tunggu cawangan nya buka di tawau..
eheheheee

Telor Power said... on 21 May, 2012

mie : jika berpeluang ke KL sana. InsyaALLAH aku akan cari.

MR Penyubiru said... on 21 May, 2012

nasi itik? belum pernah try dan rasanya mmg aku tak boleh makan kut.tak tau naper,tapi telur masin bleh plak.ehehe

mie said... on 21 May, 2012

telor!!
insyallah..
ada peluang nanti...
hehehehe

mie said... on 21 May, 2012

penyubiru!!
kena try tu...
ehehheehe

Puteri Iqa Izyan said... on 21 May, 2012

tak sanggup nak telan! urghhh.

rase mcm itik sekor2 masuk dlm mulut. muahaha

suri said... on 21 May, 2012

sedap ke itik tu? tak pernh mencuba

mie said... on 21 May, 2012

puteri iqa!!
ye ke, best juga tu...feel telan itik...
ehehhee

mie said... on 21 May, 2012

suri!!
bagi gue, sedap juga...
ehehehee

onlajer said... on 21 May, 2012

tetiba aru rasa kelakarlah dengan perkataan itik gantung hahaha

mie said... on 21 May, 2012

ye ke..
itik gantung tu banyak..
nak makan je was was..
ehehheee

tehr said... on 21 May, 2012

Ada orang tak suka makan itik
Tak tahu kenapa
Tapi aku memang suka
Hehe

fiezaradzi said... on 21 May, 2012

biasa makan gulai itik.. tapi dah lama nak try yg ni, belum lagi jer..

mie said... on 21 May, 2012

tehr!!
kena try tu...
gue pun dah mula minat dengan daging itik..
ehehheee

mie said... on 21 May, 2012

fiezaradzi!!
kat sini macam2 menu itik ada..
kena try..
ehehehee

cinta siswi said... on 21 May, 2012

wooo.. xsuke itik!!!

mie said... on 22 May, 2012

ye ke..
kenapa agaknya...
ehehehhee

titan said... on 22 May, 2012

wahh, sedap ke itik ni ye??

mie said... on 22 May, 2012

sedap juga...
tapi ikut juga la citarasa tersendiri..
ehehehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new