Gift Shop Terbaik Di Yokohama, Jepun

 Salam 1 Malaysia!!
Betemu lagi dalam "cuti-cuti Jepun" secara percuma. Bagi yang melancong ke Yokohama, jangan lepaskan peluang untuk membeli cenderahati yang murah dan pelbagai pilihan. Tapi AWAS!! berjimat-jimat lah semasa membeli. hehe...

Kedai ini bukan terletak betul-betul di bandar Yokohama tapi hanya bersebelahan saja. Boleh memilih samada hendak jalan kaki ataupun menggunakan keretapi ke Stesen Kannai. Tak perlu nak menaip panjang lebar, apa kata kita menjamu mata dengan cederahati yang terdapat di kedai ini.

 Kedainya kecil tapi banyak pilihan
 Tuan kedai sedang promote KIMONO sutera
 Patung Jepun dengan pelbagai fesyen
 Macam-macam barangan pilihan ada
 Banner, poster dan segalanya
 Samurai dolls yang cute dan sword sets
Pinggan hiasan, music box, chokin art, t-shirt

24 comment on Gift Shop Terbaik Di Yokohama, Jepun :

iN said... on 06 March, 2012

bukan hari tuh janji ade nk bg gue gak ke??????????

mie said... on 06 March, 2012

ye ke....
amik la gambar ni sebagai cenderahati..
hahhhaaaa

pipoq said... on 06 March, 2012

Belum berhasrat untuk terbang ke Jepun dalam masa terdekat..hehehe

mie said... on 06 March, 2012

ooo...
rasanya akan tiba suatu hari nnti..
hihihihi

Benjy said... on 07 March, 2012

tak ada patung doremon ke ?

RazFiRa said... on 07 March, 2012

nak satu patung pakai kimono tu! cantiknyerrr

tehr said... on 07 March, 2012

Aku ni tak tau bila dapat gi jepun

aLya maNip said... on 08 March, 2012

cute!! nak jugak...

tp alya nak kmpul duit nak g korea dulu baru leh g jepun..hihi

LadyBird said... on 08 March, 2012

cantik2nye brgn dier

kulanz said... on 08 March, 2012

Beruntung dapat jalan-jalan di Jepun.. beli banyak2 bro

YATZAKIE said... on 10 March, 2012

ingatkan yatzakie..kalo yatzakie tu sya.. hehe

mie said... on 10 March, 2012

benjy!!
banyak patung doraemon..
tapi kedai ni xjual..
ehehee

mie said... on 10 March, 2012

razfira!!
memang menarik patung tu..
singgah la gift shop ni nanti..
ehheheee

mie said... on 10 March, 2012

tehr!!
isyallah kalo diberi peluang..
ehehehee

mie said... on 10 March, 2012

alya!!
alang-alang pergi korea,
singgah la jepun skali..
ehehehee

mie said... on 10 March, 2012

ladybird!!
memang cantik...
rambang mata....

mie said... on 10 March, 2012

kulanz!!
berjalan2 jalan sekejap je...
barang mahal, xleh beli banyak2..
ehehee

mie said... on 10 March, 2012

yatzakie!!
tempat tu gue belum samai lagi..
ehehehee

rahman said... on 10 March, 2012

cantik.. tapi jauh benor

mie said... on 11 March, 2012

jauh yang manjadi persoalan sekarang...
hihihi

hafizmd said... on 14 March, 2012

fuh...terbeliak biji mate aku tengok cenderahati2 camni....mau kopak poket kalau camni...hahaha

ultraman takde?

mie said... on 14 March, 2012

betul tu...
bukan terkopak je...
lesap terus...
ultraman kedai lain la..
eheheheee

Nani said... on 27 March, 2012

Nak music box atau pinggan hiasan. Brp sebijik?

mie said... on 27 March, 2012

alamak!!
xingatla harganya..
nak ke?
hehehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new