Peraduan Jom Cuti Bersama MAGGI

 Salam 1 Malaysia!!
Hujung minggu ini, apa kata kita mencuba MAGGI Hot Cup. Hanya  tuangkan air panas dan makan. Menjimatkan masa bukan? hehehe. Disamping itu, boleh juga menyertai peraduan Jom Cuti Bersama MAGGI yang akan tamat 29 Januari 2012. Jangan lepaskan peluang.

Mudah saja untuk menyertainya, hanya "SMS dan Menang". mana tahu anda berpeluang memenangi hadia harian iaitu kredit masa berbual, wang tunai mahupun mp3. Pasti hadiah utamnya juga yang menjadi tumpuan. Tidak percaya, ini buktinya!!

 Hadiah Peraduan Jom Cuti Bersama MAGGI
 Cara menyertai Peraduan Jom Cuti Bersama MAGGI
 Kod POP yang terdapat di setiap MAGGI Hot Cup
Dapat topup RM10 walaupun harga MAGGI Hot Cup lebih murah

14 comment on Peraduan Jom Cuti Bersama MAGGI :

Dinar said... on 29 January, 2012

salam. maggi ni mmg menjadi kegemaran, baunya menusuk dan membangkitkan selera...

mie said... on 29 January, 2012

pembangkit selera ke?
kena slalu makan la..
ehehehehee

IMANSHAH said... on 29 January, 2012

hobi i makan maggi..hehe

zool said... on 29 January, 2012

Ni yang rasa nak beli maggi ni walaupun selama ni beli Mamee kari berapi

tehr said... on 29 January, 2012

dah tutup hari ni
tak sempat la aku nak gi beli maggi

Edy Zaidi said... on 30 January, 2012

dah lama xjoin contest2 ni..rindu pulak

mie said... on 30 January, 2012

imanshah!!
boleh pula dijadikan hobi ye..
eheheeee

mie said... on 30 January, 2012

zool!!
beli jangan x beli...
hanya 2 minit saja.. heheee

mie said... on 30 January, 2012

tehr!!
itu la, ni pun masuk last minit...
eheheheee

mie said... on 30 January, 2012

edy!!
otai mana boleh join..
nanti habis dikaut semua hadiahnya..
ehehheeee

blog-tips-kurus said... on 30 January, 2012

dah due semalam le bro.
kalau tidak mesti boleh menang (dalam mimpi ni!!) :-)

mie said... on 30 January, 2012

itu la..
gue pun tau last minit..
ehehheeee

nurkaloi said... on 30 January, 2012

perghh karang semata-mata nk masuk peraduan buat tambah gemok jerk sbb mkn maggie hahah

mie said... on 30 January, 2012

lepas tu..
diet la balik..
ahahahahahaa

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new