Pemenang Contest : KPTP

 Salam 1 Malaysia!! Akhirnya, masa yang ditunggu telah tiba. Contest : Kisah Pelaut Terlampau Pilihan telah juga tamat. hanya menanti nama pemenang nya. Siapa agaknya yang membuat aku tertarik? Yang penting, simple dan tepat.

Keputusan adalah muktamad. Hanya 3 pemenang dipilih manakala hadiah selebihnya akan diberi pada blog-blog yang direview. Nak tahu siapa pemenang nya?

2 post terbaik yang menarik perhatian adalah:
Kedua-duanya simple saja tapi memang membuat aku tertarik. Tidak bermaksud entry lain tidak simple ataupun menarik tapi kelebihannya ada pada mereka berdua.

Satu hadiah post bertuah melalui random org.
Kepada semua pemenang, sila hantar nama, alamat dan no. telefon untuk proses penghantaran hadiah secepat mungkin kepada 


38 comment on Pemenang Contest : KPTP :

iN said... on 03 March, 2011

wah....
sedihnye gue x menang... T_T
tp mereka yg menang tuh mmg layak...kreatif sungguh entry mereka ^_^

A.s.t.i.n.a said... on 03 March, 2011

congrets yg menang..

MataHati @ MH said... on 03 March, 2011

tahniah kpd pemenang..
yg x menang boleh cuba lagi next time...huhuhu

HAJAR hasan said... on 03 March, 2011

tahniah kpd semua pemenang. dah bce 2 post terbaik. betul menarik. ;)

Mr PenyuBiru said... on 03 March, 2011

huhu..tak menang..

tahniah pada yg menang yer.

pahni nak mtk tuan blog buat lagi yer.hehe

NOOR FATIN said... on 03 March, 2011

kalah lagi! nak nangis banyak2! huahua

:)

Raji berkata said... on 03 March, 2011

hohooh tahniah pemenang2 ;D
yeah menunggu contest seterusnya
hohoho

SoLy SoLicious said... on 03 March, 2011

tahniah pemenang!!

papabear said... on 03 March, 2011

congrats to the winner... :)

M a W a D D a H said... on 03 March, 2011

yahhhhhooooo!!! seronoknyeeeeee.... hahaha (gelak besar) :)

thanks mie...:) lain kali buat contest cam ni lagi...menarik!!!

orait, nati emel...:)

lea said... on 03 March, 2011

dh agak dh..mesti aku kalah...
coz aku tak join pun contest ni..hehe

Firdaus Kasim said... on 03 March, 2011

sekulung ucapan tahniah di berikan yew.. hehe

Eazy Izzuddin said... on 03 March, 2011

tahniah pada pemenang..
nk buat contest gak lah hehehe

YATZAKIE said... on 03 March, 2011

tahniah pd pemenang...sya xmenang pon,sbb xmasuk... =P

mie said... on 03 March, 2011

ubie!!!
adat pertandingan..
xyah sedih sedih....
ehheeee

mie said... on 03 March, 2011

astina!!!
thankz, tahniah juga..
ehehee

mie said... on 03 March, 2011

matahati!!!
next time? ada lagi ke ?
heheheee

mie said... on 03 March, 2011

hajar!!!
ye ke, rajin juga membaca ye...
ehehee

mie said... on 03 March, 2011

penyubiru!!
nak buat lagi ke?
tengok la camna... hehee

mie said... on 03 March, 2011

fatin!!
xyah la nangis2...
biasa je tu... hehee

mie said... on 03 March, 2011

raji!!!
contest seterusnya?
ntah bila la agaknya.. hehee

mie said... on 03 March, 2011

soly!!!
tahniah juga...
heheee

mie said... on 03 March, 2011

papabear!!!
thankz, hehehee

mie said... on 03 March, 2011

mawaddah!!!
tahniah ye, hehehee

mie said... on 03 March, 2011

lea!!
mana tau boleh menang...
eheheee

mie said... on 03 March, 2011

firdaus!!
thankz, hehheee

mie said... on 03 March, 2011

eazy!!!
buat la, mesti ramai yang join...
ehehheee

mie said... on 03 March, 2011

yatzakie!!!
ye ke? lain kali join la..
ehehee

MAPPIAU said... on 03 March, 2011

yeayyy!!! tak menang (tsk tsk tsk)ahahaha

anyway tahniah pade pemenang especially tehr, entri die memang sesuai untuk menang unik!! ehehehe

eh mawaddah pun same entri die sempoi sengeh2 jer akak bace entri die :)

tahniah tahniah!!

mie said... on 03 March, 2011

ye ke!!
nasib baik ada yang sokong...
hehee

Nadia Mashuri said... on 03 March, 2011

tahniah kepada pemenang!!

mie said... on 03 March, 2011

thank untuk yang mencuba juga..
ehehee

nur ikhyar dee said... on 03 March, 2011

wei!!!!

biar betik nama aku ada kat situ????

hoho suka suka.. :)

syukran jazilan ya helmi

tapi nk tnya jugak,apa mksud random.org tu? dia kira mcm mana...

aLya said... on 03 March, 2011

uwaaa...x menang...
lepas ni xmo join contest da..
kuciwa..hahaa

mie said... on 03 March, 2011

qeat!!
sama-sama, aku send by hand boleh kot...
random.org ni macam computer yang pilih dalam senarai no tu..
kira no.15, peserta 15 la..
ehheee

mie said... on 03 March, 2011

alya!!
adat pertandingan..
lepas ni xde contest dah..
just untuk member saja..

tehr said... on 04 March, 2011

wah, menang la
hehe

nampaknya ini kali kedua la aku terima hadiah

terima kasih, mie
posting kawan2 yang lain juga aku seronok membacanya
tahniah kepada semua

mie said... on 04 March, 2011

itulah rezeki namanya..
eheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new