Holiday Giveaway 2011

 Salam 1 Malaysia!! Sudah lama agaknya tidak menyertai mana-mana giveaway. Kali ini rasa terpanggil untuk join "Holiday Giveaway 2011" yang dikelolakan oleh Cik Puan Rina Sharif. Terima kasih juga buat Cik Min yang memperkenalkan giveaway ni.

Giveaway yang mudah tetapi hadiah yang lumayan. Hadiahnya bukan lah emas permata mahupun wang ringgit. Tetapi adalah Macarons dan Red Velvet Cupcakes. Apa lagi, marilah ramai-ramai kita sertainya.

 a) Print screen front page http://www.angeltreat.com
 b) Print Screen "Macarons Door Gifts Events and Macarons Tower"


Sebuah website baru yang ditubuhkan oleh Cik Puan Rina untuk mengembangkan lagi bisnesnya dan workshop dalam pembuatan kek, macarons dan sebagainya. Website ini tampil lebih menarik dengan beberapa penjelasan tentang produk dan promosi yang dianjurkan.

Melalui website ini, anda boleh terus menghubungi Cik Puan Rina. Disamping itu, boleh juga mengikuti aktiviti-aktiviti yang disertai oleh Cik Puan Rina. Website ini turut memperkenalkan beberapa pakej yang menarik seperti pakej "Gold", "Silver" dan "Bronze".

Berikut adalah produk yang terdapat dalam http://www.angeltreat.com





Blog Cik Puan Rina yang banyak memperkenalkan kek, macarons, cupcake dan sebagainya. melalui blog ini juga, terselit kisah-kisah Cik Puan Rina. Selain itu, terdapat juga resepi-resepi kek yang hendak di kongsi. Dari sini boleh tahu kenapa blog ini banyak gambar kek dan macarons.

Berikut adalah antara gambar-gambar yang terdapat dalam blog www.angelcupidkitchen.com. Tengok gambar sahaja sudah terliur, belum lagi merasainya. Tambahan sifu macarons yang membuatnya.




Pengalaman!! Experience!! Karanasan!!

Kalau ditanya tentang pengalaman bersama Red Velvet Cake, memang belum pernah lagi. Lagipun, ini first time dengar nama kek tu. hehe!! Tapi kalau dengan macarons, memang pernah rasa. Macarons ini kecil, tidak puas kalau hanya dimakan satu sahaja.

Itulah yang terjadi!! Baru saja menikmati sebiji macarons, lalu berlalu ke ruang tamu. Sekembalinya ke dapur, Macarons telah habis dan yang tinggal hanya serpihan bersama kotak kosong. Nasib baik lah disini tak ada Batu Belah Batu Bertangkup.

Walaupun berasa kempunan, hati tetap bersabar. Suatu hari nanti, pasti dapat merasa macarons sepuasnya. Tambahan pula, ada Lolipop Macarons. Mudah dibawa kemana-mana. Ini antara gambar dari blog www.angelcupidkitchen.com yang diedit.

 Warna warni Macarons
Lolipop Macarons

Bagaimana? anda juga mengidam macarons Cik Puan Rina? Jom sertai Holiday Giveaway 2011. hadiah menarik menanti anda. Jangan lupa melawat blog dan website Cik Puan Rina.

55 comment on Holiday Giveaway 2011 :

nur ikhyar dee said... on 29 March, 2011

hg beli macarons kat sapa wei???

terliur dah nie...hehe

mie said... on 29 March, 2011

xpernah beli pun...
sapa ntah bagi rasa..
tapi xpuas..
ehehee

mR.sYaH said... on 29 March, 2011

colourfulnya.. xpernah makan benda2 ni...

mie said... on 29 March, 2011

ye ke,
kena try makan..
eheheheee

Tauke Budu said... on 29 March, 2011

wah nampak macam plastik je.....

Yastro said... on 29 March, 2011

Belum penah makan macarons gak nih...penah dengo n tgk gamba jek...isk..isk..isk

mie said... on 29 March, 2011

tauke!!
nampas saja, tapi sedap rasanya..
eehheee

mie said... on 29 March, 2011

yastro!!
ye ke? apa kata try la ..
kot2 ada rezeki..
eheheee

tehr said... on 29 March, 2011

aku belum pernah makan benda ni
hanya tengok gambar je

kebelakangan ni memang popular kat blog benda ni

mie said... on 29 March, 2011

itu la...
sama la, kadang terliur je tengok..
eehehee

Raji berkata said... on 29 March, 2011

mne eh nk beli macarons
pernah cri gak tpi xbyk tmpt jual owh
huhu trign nk rasa =.=

Benjy said... on 29 March, 2011

Ni baru pertama kali dengar perkataan macarons ... nampaknya aku sudah ketinggalan zaman dalam bidang kek ... bagus juga baca entry ni, sekurang2 perbendaraan kataku mengenai kek dah bertambah dengan terbitnya perkataan 'MACARONS' dalam minda ku ... tq. (harap harga macarons ni sekitar RM 1.50 ... hehehe)

Mr PenyuBiru said... on 29 March, 2011

pergh..terliur plak tgk macarons tu. tapi tak tahan tang manis sgt kuih tu.

aLya maNip said... on 29 March, 2011

uishh..bangun pg2 da baca giveaway makan2..haha
lapar den..gud luck en mie..

iN said... on 29 March, 2011

wah!!!!
pink!!!!!

miss nina said... on 29 March, 2011

macarons? laa..wujud benda alah ni.
alahai, nampak macam jelly yg kenyal pun ada.
nak try makan la

::ienafazlyna:: said... on 29 March, 2011

warna-warna macaroon tu menggoda betul

mie said... on 29 March, 2011

raji!!
kat internet pun banyak..
tempah saja...
eheheee

mie said... on 29 March, 2011

benjy!!
macarons ni semakin popular sekarang...
eheheheee

mie said... on 29 March, 2011

penyubiru!!
ye ke? lain orang lain manisnya..
eehehheeee

mie said... on 29 March, 2011

alya!!
thankz, jom makan macarons..
eheheheee

mie said... on 29 March, 2011

ubie!!
i love pink..
hahahaaa

mie said... on 29 March, 2011

miss nina!!
try la, jangan malu-malu...
sedap ooo... hehehee

mie said... on 29 March, 2011

iena!!
tu baru gambar sahaja...
belum rasanya lagi..
ehehehee

zahidah dihaz said... on 29 March, 2011

hari ni bw asyik jumpa makanan je...memang bikin saya terliur...huhuhuhuh



New Entry: Pemandu Wanita: Berhemah VS Berbahaya

mie said... on 29 March, 2011

ye ke?
pk la tu, boleh juga kenyang..
eheheeee

OhBelChantik said... on 29 March, 2011

perrgghh..mcm sedap ja!kalerful plak..haha..setai!

mie said... on 29 March, 2011

itu la...
kalo dapat rasa sure sedap..
eheheeee

nora said... on 29 March, 2011

mie aku tgk ko lain ar harini
hensem lain macam wo
*pstt nanti pos2 kat aku sikit ek

ENTRY HOT : 2+1

iekabean said... on 29 March, 2011

buka blog ni terus rasa lapar!!! huahhhh~

mie said... on 29 March, 2011

nora!!
bukan slalu ke hensem?
tengok la kalo ada serpihan marcaron, gue pos..
hahahaaaa

mie said... on 29 March, 2011

ieka!!
kalo lapar kena makan..
baru la sihat.. ahahaaa

Prince Halilintar said... on 29 March, 2011

klu ko dah join mesti aku xde harapan nk menang nya..hahahaa

zamdotcom said... on 29 March, 2011

nak kena try nih..terliur sungguh rasanya...

p/s: suka mkn kek

FATIN SYAFIQA said... on 29 March, 2011

mak aih! sedapnya!

sop said... on 29 March, 2011

Good luck yer mie

toyolkiut said... on 29 March, 2011

cam pelangi kan..
warna warni gitu..
pnh dengar je la pasal menda2 tu tp xpnh la lg masuk dlm mulut ni..
hr tu ada jg tngok kt blog jual menda2 ni, tp kt terengganu depa x hntr la pulak.. huhu..
kempunan le..

toyolkiut said... on 29 March, 2011

xpe la, nnti TK suruh adik TK ronda2 seluruh kedai kek kt sini ye cari menda ni kot2 ada.. stakat ni lum jumpe lg..
mengidam la pulak..
hehe..

mie said... on 29 March, 2011

halilintar!!
join la sekali...
kalo menang rezeki je tu..
ehehee

mie said... on 29 March, 2011

zam!!
sama la, bab kek ni memang xleh lepas..
eheheheeee

mie said... on 29 March, 2011

fatin!!
memang sedap..
jom la join...
eheheee

mie said... on 29 March, 2011

sop!!
thankz, xnak join skali ke?
heheheee

mie said... on 29 March, 2011

TK!!
apa salahnya join skali..
kot2 boleh dapat makan free ni..
eheheee

sissyira said... on 29 March, 2011

salam

dah joint tu harap2 ada rezeki dan menang yea, lepas tu jgn lupa belanja saya makan...

mie said... on 29 March, 2011

insyallah...
harap2 boleh menang la..
ehehehee

Nadia Mashuri said... on 29 March, 2011

gud luck ya..
nnt nak sebiji macarons..

mie said... on 29 March, 2011

doakan kemenangan nya..
eheheheee

kulanz said... on 30 March, 2011

wow..berpinar mata tengok kaler macarons tu.. hehe
semoga berjaya bro contest ni

mie said... on 30 March, 2011

bukan berpinar je...
habis meleleh air liur ni..
ehehheee

MAPPIAU said... on 30 March, 2011

akak tak penah pun makan macarons tu dik, akak doakan ko menang yeh boleh la akak rase nanti akekekeke :P

mie said... on 30 March, 2011

bagus tu..
kalau xdapat rasa, tengok pun ok ...
eheheheee

papabear said... on 31 March, 2011

masih belum dapat rasa macarons tu.. kat desa pandan ni tak de la pulak kedai yg jual benda tu..

mie said... on 31 March, 2011

ye ke?
suruh orang rumah buatkan..
gue teringin juga...
eheheeee

MEKAR said... on 18 April, 2011

Hi Mie, tahniah kerana memenangi GA anjuran Angelcupid. Saya saadah datang singgah slps membaca "winner of GA".

mie said... on 18 April, 2011

thankz sudi singgah...
eheheeee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new