Resepi Spagetti Goreng Twister

 Salam 1 Malaysia!! Apakah menu masakan kali ini? Nasi Ayam Hainan ataupun Laksa Telok kechai? Apa kata mencuba lagi resepi terbaru dari Chef Mie. "Spaggeti Goreng Twister". Mudah dan hanya menggunakan bahan-bahan yang sedia ada.

Lagipun, belum ada mana-mana restoran mahupun hotel-hotel yang menyediakan "Spagetti Goreng Twister". Tempahan tidak diterima, sila cuba sendiri untuk lebih kenikmatan. Nak cuba resepi terbaru?

Maaf!! resepi "Spagetti Goreng Twister" tidak dapat dikongsi. Untuk mengelak daripada sebarang penyakit, Dinasihatkan supaya tidak mencuba. hahahaha!! Jadi layan gambar sahaja.
 Telur Goreng hancur Mayonis Dikelilingi Spagetti
 Sosej Goreng dengan Thousand Island
Limau nipis yang di twist

59 comment on Resepi Spagetti Goreng Twister :

A.s.t.i.n.a said... on 18 February, 2011

biar betik... pepagi bute...

A.s.t.i.n.a said... on 18 February, 2011

tp tetap nampak sedappppp...

Prince Halilintar said... on 18 February, 2011

terbaek punya...haha

MAPPIAU said... on 18 February, 2011

weiii ape motip ko ni dik tunjuk makanan pagi2 morning nih, hadoiiiiii laparrrrrr dah ni haaaa huwaaaaaaaaaa, dah la pagi ni ade perhimpunan bulan lambat lagi tau mau santap, akak sentap la macam ni (eh motip? nak sentap2 bagai wakakaka :P)

eh tapi kan kalau ko pos kat akak Spagetti Goreng Twister tu kesini musti hari ni ko dapat pahala lebih tauu hari ni hari jumaat lalalala :P hahahaha

arep_lockermonth said... on 18 February, 2011

alamak!yummy plak!! nak cikit!!X bekfast lagi nih1

papabear said... on 18 February, 2011

spaghetti and limau nipis? ada matching ka? hehehe...

Cik Ungu Kamila said... on 18 February, 2011

siyes, nampak menyelerakan. lapooooo :)

nur ikhyar dee said... on 18 February, 2011

kasi hantaq mai gurun cepat!!

nyum nyum...

nuriz said... on 18 February, 2011

la awat takdak resipi huhu..
duk bersila dah ni nak catat resipi hehehe

pipoq said... on 18 February, 2011

gua suka beb..hahaha..ko memang ada bakat memasak..selalu turun dapur kapal ye ?

Farhana Sahri said... on 18 February, 2011

cm mee gorang biasa je...eheeh...tp mmg nmpk bselera...hehee..lapa

mie said... on 18 February, 2011

astina!!
sedap dipandang saja..
eheheee

mie said... on 18 February, 2011

halilintar!!
memang terbaik..
heheee

mie said... on 18 February, 2011

mappiau!!
bahaya kalo di pos..
apsti ramai menhhidu keenakkannya..
eheeee

mie said... on 18 February, 2011

arep!!
boleh, jemput makan..
jangan malu2...
ehehee

mie said... on 18 February, 2011

papabear!!
hanya ujikaji sementara..
eheheee

mie said... on 18 February, 2011

ungu!!
ye ke?
menyekerakan ke? ahhaaa

mie said... on 18 February, 2011

qeat!!
xsempat nak hantar..
dah habis...
eehheeee

mie said... on 18 February, 2011

nuriz!!
resepi terpaksa dirahsiakan..
eheheeee

mie said... on 18 February, 2011

pipoq!!
xde pun, ni akibat terlalu boring..
eheheeee

mie said... on 18 February, 2011

farhana!!
itu la, macam mana nak bagi beza ni..
eheheeee

puteri ain said... on 18 February, 2011

gulppp..dah telan air luir je ni..

dari pagi tak makan nih..laparrrr !!!!hehe

mie said... on 18 February, 2011

ye ke,
jemput la, jangan malu2..
ehheeee

suri said... on 18 February, 2011

cik sepai gheti di goreng? den bliom ponh buek lagi hee..

mau gak cuba sambil masak smbil twis heeee

ghost writer said... on 18 February, 2011

macam mi goreng jer tuh bro...

Nadia Mashuri said... on 18 February, 2011

sedap nya..

mie said... on 18 February, 2011

suri!!!
twis jangan xtwis...
hehheee

mie said... on 18 February, 2011

ghost!!
memang serupa tapi di gunakan spagetti..
ehehee

mie said... on 18 February, 2011

nadia!!
jemputla makan..
heheheee

nabilah_2908 said... on 18 February, 2011

nmpk sedap...dh la tk makan lagi ni...huuuu....

jom ke APA KATA HATI pulak,
FAIRY TALES

mie said... on 18 February, 2011

ye ke?
jemput la..
kesian plak gue dengar..
eheheee

Raji berkata said... on 18 February, 2011

eh ni pakai sosej yg dalam dia ada cheese tu eh?
cmbest jer :9

mie said... on 18 February, 2011

sosej biasa..
tapi dah modified..
ehheeee

NOOR FATIN said... on 18 February, 2011

sedapnyaaaaaaaaaaaa!!

fiezah91 said... on 18 February, 2011

nampak sedap.. huhu

Lilian Hii (백합) said... on 18 February, 2011

OO!! Delicious! :D Share the recipe? ^_^

mie said... on 18 February, 2011

fayin!!
tengok pun boleh tahu rasanya?
ehheee

mie said... on 18 February, 2011

fiezah!!
nampak je sedap..
rasanya? hahaaa

mie said... on 18 February, 2011

lilian!!
this secret recipe...
heheeee

MataHati @ MH said... on 18 February, 2011

nampak sedap sangat ni.. pandai chef mie masak..huhuhu

mie said... on 18 February, 2011

nampak je sedap..
tapi rasa belum tahu..
ahahaaaa

E.d.Y said... on 18 February, 2011

adeiii..terus lapar...dem

mie said... on 18 February, 2011

makan la..
jangan malu2
heheeee

MDHAFiZ.NET said... on 18 February, 2011

sedapnye mengalahkan mie sedaap kt dalam almari bilik hostel aku tuh.. :)

mie said... on 18 February, 2011

ye ke...
jemput2 jangan malu2..
hahhaaaaa

Anati Soki said... on 18 February, 2011

apakah kesan yang dapat stelah makan spageti nih sehinnggakan taknak bagitau resepi dia? wakakaka. jengjengjeng.. muahaha

mie said... on 18 February, 2011

takboleh bagitahu..
nanti hilang selera tengok makanan ni..
ehheheee

Mr PenyuBiru said... on 18 February, 2011

aduh! perut lapar cenggini lagi ditunjuk gambar makanan.tergugat usus perut ini.huhu

tomato said... on 18 February, 2011

woww,, macam sodap :D

mie said... on 18 February, 2011

penyubiru!!
sampai ke usus??
heheheee

mie said... on 18 February, 2011

tomato!!
pasto lebih sedap jika ditambah tomato...
ehheee

tehr said... on 19 February, 2011

aku tengok gmbar je
malas la nak masak, bro
hanya rajin makan je
hehe

aLya said... on 19 February, 2011

ishh..rajinnye chef mie masak..nnti leh la masakkan 2k alya yek..hikhik

mie said... on 19 February, 2011

tehr!!
no problem,,,
dah ada tukang masak, ok la..
eheeheee

mie said... on 19 February, 2011

alya!!
nak kemakan kalo gue masak..
eheheee

hidayah said... on 19 February, 2011

ni blog menu apa ni. bole order dr gombak ke? x fhm x fhm. ishk. stress. kfc 1. (tetibe....!!)

mie said... on 19 February, 2011

tu dia!!
mak budak dah mengidam kfc..
hahaaaa

khairunnisa ♥ said... on 21 February, 2011

sedapnya.. mi, nisa baru tau satu resepi mi..mee crispy.. sedap la.. nanti share ^_^

mie said... on 21 February, 2011

ok, memang sedap..
heheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new