Facebook Porsche GT3 R Hybrid

 Salam 1 Malaysia!! Porsche meraikan 1 000 000 fans dalam Facebook. Maka, terhasillah "Facebook Porsche GT3 R Hybrid" yang diberi nama oleh "fans" dalam Facebook. Bolehlah merujuk "Porsche Fan Facebook" untuk lebih informasi.

Sayang nya, kereta "Facebook Porsche GT3 R Hybrid" hanya akan di pamerkan di Porsche Museum, Stuttgart. Sampai begini pengaruh facebook, patutlah banyak sangat fan club yang ditubuhkan. Saksikan penyediaan kereta ini di [youtube] atau tengok gambar dibawah ini





56 comment on Facebook Porsche GT3 R Hybrid :

A.s.t.i.n.a said... on 19 February, 2011

Saya pilih ferrariiiiii!

arep_lockermonth said... on 19 February, 2011

semard lorh!!kalau kaler favorite arep lagi cun!!huahaha!

arepnakbebel: GREENHEART phones!(sony ericsson)

suri said... on 19 February, 2011

ski pandang cm kete mainan..sy suka kete honda hee..

Prince Halilintar said... on 19 February, 2011

kalaulah dapat pakai kete camni sekarang...kan best

pipoq said... on 19 February, 2011

adoii..gua tak minat Ferrari la..

nabilah_2908 said... on 19 February, 2011

org lelaki suka la kete2 mcm ni.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
THE PRINCESS & THE PEA

mie said... on 19 February, 2011

astina!!
mesti pilih... hehee

mie said... on 19 February, 2011

arep!!
boleh la design sendiri lepas ni..
eheheeee

mie said... on 19 February, 2011

suri!!!
kereta mainan? hehehee

mie said... on 19 February, 2011

halilintar!!
betul tu, xkan diorang nak simpan saja..
eheheeee

mie said... on 19 February, 2011

pipoq!!
pasti ada pilihan tersendiri ni..
eheheeee

mie said... on 19 February, 2011

nabilah!!!
pompuan xsuka kereta begini kah??
heheeee

KUREKURE COMEL said... on 19 February, 2011

perhhh...cun abis..mina minat keta2 cmni....

mina sukakan kelajuan..ceewwaahh...

mR.sYaH said... on 19 February, 2011

fuh! mantap tu.. tmbh2 kaler biru yg menjadi pojaan.. smart r..

mie said... on 19 February, 2011

wow!!
suka kelajuan? hebat..
heheeee

mie said... on 19 February, 2011

syah!!!!
ye ke?
lambang facebook juga... hihi

MAPPIAU said... on 19 February, 2011

kan best kot etibe je keta ni dtg menyerah kt umah ni.. free of charge... hehehe..

-papairfan-

mie said... on 19 February, 2011

semestinya..
tambah2 mende percuma..
eheheee

s.y.a.r.q said... on 19 February, 2011

Ya Allah..cantik menarik ko mmg dabomb porche ni...

kalau dapat seketul, nak bwk kawan2 semua pgi jalan2.hahaha

Afzainizam said... on 19 February, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

yupppp kalau ikut bebetoi punya mmg minat kat porche .... tapi sampai bila-bila pun mmg aku tak mampu nak beli.... hanya sanggup menatap jauhhhh ajerrr....

hanya simpan angan -angan kosong ajerrr aku ni

mie said... on 19 February, 2011

syarq!!
itu la, ade ke yang nak bagi ni?
heheeee

mie said... on 19 February, 2011

afzainizam!!
sama2 la kita simpanimpian..
eheheee

NOOR FATIN said... on 19 February, 2011

peh nak satu!!

ika said... on 19 February, 2011

smart gile !

singgit said... on 19 February, 2011

smart ar... izin kongsi sama..

Solihin Zubir said... on 19 February, 2011

simpan kat muzium ja ka?
baru cdg nak beli.. heheh..

NICK IRFAN said... on 19 February, 2011

perghhh! mmg smart!

puteri ain said... on 19 February, 2011

cun gilerr !!!
bila la nak mampu pakai kereta macam ni..haha

ghost writer said... on 19 February, 2011

giler ar..gaji aku sampai satu darsawarsa pon tak mampu beli..lau cukup duit pon takkan beli punya..haha

mie said... on 19 February, 2011

fatin!!
hanya satu saja dicipta..
ehehehee

mie said... on 19 February, 2011

ika!!
tu la, memang smart..
heheheee

mie said... on 19 February, 2011

singgit!!
silakan, memang boleh dikongsi..
eheheee

mie said... on 19 February, 2011

solihin!!!
kalau beli nanti...
boleh la tumpang ye.. hehee

mie said... on 19 February, 2011

irfan!!
betul tu, memang smart..
eheheee

mie said... on 19 February, 2011

puteri ain!!
hanya mengharap..
sama-samam la mengharap....
ehehee

SyahmiFikri said... on 19 February, 2011

perghh..

mau mendidih poket lepas beli benda nie..

aston martin DBS ttp da best laa

mie said... on 19 February, 2011

ghost!!!
itu la, kete mainan pun pikir 2-3 kali nak beli..
heehehee

mie said... on 19 February, 2011

syahmifikri!!!
bukan takat mendidih...
terbakar2..
ehehee

iekabean said... on 19 February, 2011

HAHAHAHHAHA...
chumel macam i~
eehhh, tiba2...

agak2nya bila la boleh naik Porsche?

mie said... on 19 February, 2011

minta je, confom dapat...
hahaaaaaa

tehr said... on 20 February, 2011

harga berapa ni, bro?
berkenan la...
hehe

mie said... on 20 February, 2011

x dijual..
hanya untuk diletakkan di museum...
eheheee

ahsfantasy24 said... on 20 February, 2011

sgtcun..
mw 1 boley x? hehe''
Terbaru:
Kamu yang sepatutnya terdahulu mengerti
Roda kehidupan berkisarkan penerimaan jiwa

nelly said... on 20 February, 2011

Fulamak .smartnya !!

Anati Soki said... on 20 February, 2011

saya masih etiua dgn volvo c50!! hehehehe =P

mie said... on 20 February, 2011

ahsfantasy!!!
sila la, jangan malu0malu...
buat macam kereta sendiri..
ehehheee

mie said... on 20 February, 2011

nelly!!!
memang smart...
heheee

mie said... on 20 February, 2011

anati!!
tinggi tahap kesetiaan tu..
heheeee

niesz said... on 20 February, 2011

niesz suke wolkswagen..hahaha..

mie said... on 20 February, 2011

volkswagen unik juga..
eheheeee

EdY Zaidi said... on 20 February, 2011

kete ni aku dah order semalam..haha

mie said... on 20 February, 2011

wow!!
hebat gila...
hahaaaaa

khairunnisa ♥ said... on 21 February, 2011

minat lambo gak ^_^

Raji berkata said... on 21 February, 2011

huhu sygnya baik letak kt garage rumah ak jer T.T
boleh juga dia merasa nk berjalan
hak2 bler nk merasa naik keta cmnih
nak2 ad trademark fb tu

mie said... on 21 February, 2011

khairunnisa!!
lambo apa tu??
ahhaaaa

mie said... on 21 February, 2011

raji!!
betul tu, boleh juga rasa menumpang..
eheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new