Kami Blogger Utagha

Salam 1 Malaysia!! Kami Blogger Utagha, sebuah segmen pengumpulan blogger- blogger utara di sekitar Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Segmen anjuran "Gadis Kampung Separa Bandar" bertujuan mengumpulkan blogger untuk membuat gathering suatu hari nanti.

Dan sememangnya Aku Blogger Kedah, tertarik bila Solihin Zubir pun sama-sama join segmen ini. Insyallah, kalau ada kesempatan boleh la diadakan gathering. Apa lagi, jom la sertai wahai blogger-blogger yang berada sekitar Utara dan berasal dari utara. Sam-sama kita meriahkan.

56 comment on Kami Blogger Utagha :

IMANSHAH said... on 02 February, 2011

teman utara juga yeop

iekabean said... on 02 February, 2011

yeayyy!
i like it~

mie said... on 02 February, 2011

iman!!
kejo yop kejo..
ehehee

mie said... on 02 February, 2011

ieka!!
x like pun..
ahahaaa

A.s.t.i.n.a said... on 02 February, 2011

teman juga utagha.... *jenuh berpura2 semata2 nak komen*

mie said... on 02 February, 2011

no problem la..
utara selatan timur barat semua sama je

Prince Halilintar said... on 02 February, 2011

teman pun org utagha gak..negori kejor yob kejor! hehe

mie said... on 02 February, 2011

gue pun pernah tinggal di negeri kojo yop kejo..
ehehee

MAPPIAU said... on 02 February, 2011

ambo ore selatan hihihihi. tapi eden nak jugak menyebok kek sini hahahaha :P

miss nina said... on 02 February, 2011

cek pun blogger utara (separuh masa)

boleh ke?

Puteri Iqa Izyan said... on 02 February, 2011

kalau yang ade keturunan dari utagha boleh join dak?hahaha :D

pipoq said... on 02 February, 2011

ala..aku duduk kat bahagian Ipoh timur la..hahaha..

puteri ain said... on 02 February, 2011

saya bukan blogger utagha..nak sibuk jugak boleh?? hehe

MDHAFiZ.NET said... on 02 February, 2011

aku pun boleh dikategorikan sebagai blogger utara gak.. sbb kakak aku kawin dgn org utara ..tinggal di utara.. ada anak.. ckp uatara.. aku pun ikut.. cakap utara...hahaha.. :)

nabilah_2908 said... on 02 February, 2011

opsss...sy terkeluar la dari list...

sy org selatan..huhuhu... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MENTARI MUNCUL LAGI

Fitrihadi.com said... on 02 February, 2011

aku orang utara tapi jarang kenal blogger dari utara.. eh bro orang utara ka?? tatau pun hehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... on 02 February, 2011

makaseh join..

jom p mini gathering esok =)

Farhana Sahri said... on 02 February, 2011

alaa...sy bkn blogger utagha..ehehe

nora said... on 02 February, 2011

mak ayah atok nenek aku sume org kedah

so...leh kira tak aku ni blogger utagha gak ;p


ENTRY HOT : Pakej Lengkap

RedBoys said... on 02 February, 2011

aku juga blogger utara. hehe.

NICK IRFAN said... on 02 February, 2011

aku blogger penang! tp segan la nk join korg

Amirrah Zawani said... on 02 February, 2011

mie org kedah jugak ka?? ada geng :)

Mr. TN_SkY said... on 02 February, 2011

aa.nak join..asli dari utara <-- haha

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

mie said... on 02 February, 2011

mappiau!!!
boleh saja, xde ke awek2 selatan tuk gue..
ahahaaa

mie said... on 02 February, 2011

miss nina!!!
sesuku masa pun boleh...
heheee

mie said... on 02 February, 2011

puteri iqa!!
tu lagi bagus...
dari baka utara..
ehheee

mie said... on 02 February, 2011

pipoq!!
xjauh pun timur dengan utara..
ehheee

mie said... on 02 February, 2011

puteri ain!!!
boleh2, jangan malu2...
heheee

mie said... on 02 February, 2011

mdhafiz!!
boleh juga tu...
heheee

mie said... on 02 February, 2011

nabilah!!!
tidak mengapa....
janji 1 malaysia...
hehee

mie said... on 02 February, 2011

fitrihadi!!
biasa la, kenal melalui alam maya..
susah nak perkenalkan diri..
ehehee

mie said... on 02 February, 2011

gadis!!!
sama-sama....
uiihh, cepat perancangan...
kalau lapang gue pergi la...
eheheee

mie said... on 02 February, 2011

farhana!!!
xkisah amna2 pun..
eheheee

mie said... on 02 February, 2011

nora!!!
ni memang turun temurun ni..
eheheee

mie said... on 02 February, 2011

redboys!!
ye ke, gue baru tau..
ehehee

mie said... on 02 February, 2011

irfan!!
usah segan2..
ehehee

mie said... on 02 February, 2011

amirrah!!
ye ke, satu geng la ni..
eheheee

mie said... on 02 February, 2011

tn_sky!!!
blogger utara juga ek...
heehee

mr.syazwan said... on 02 February, 2011

ada apa dengan kedah erk??

haha

*mati kena belasah lps ni

=_=

mie said... on 02 February, 2011

ada gue..
ahhahaaa

anith chan said... on 02 February, 2011

hai hai. geng blogger utara.
cik anith mai melawat. hehe

mie said... on 02 February, 2011

welcome anith..
eheheee

Tendou Souji said... on 03 February, 2011

nih....
hangpa dok wat ramai apa tang ni?haha
salam semua
dari Pulau Mutiara

tehr said... on 03 February, 2011

best2
mana geng pantai timur ni?
tak buat group ke?

mie said... on 03 February, 2011

souji!!
hola orang pulau mutiara...
eheheee

mie said... on 03 February, 2011

tehr!!
pantai timur pun ramai..
eheheee

ANATI SOKI said... on 03 February, 2011

nak join jugak!!! cek pun org utagha!! wakakakakak

mie said... on 03 February, 2011

la, gue baru tau,...
hehehehee

MAPPIAU said... on 03 February, 2011

nak awek selatan mari terjah selatan laaaa hikhikhik :P

mie said... on 03 February, 2011

selatan banjir!!!
terpansa tunggu lain waktu..
ehehe

Adzriel AB said... on 04 February, 2011

saya bukanlah blogger utagha, tapi lahir je kat utagha.. *(^_^)*

mie said... on 04 February, 2011

boleh juga dikira tu..
ehehehe

Manja (let it be my sweet name) said... on 12 March, 2011

Manja <<<< penang mali maa
selamat berkenalan

mie said... on 13 March, 2011

selamat berkenalan..
eheeheee

|| A Lady Named .. Yantiey || said... on 21 May, 2011

salam, singgah dan follow dr KAMI BLOGGER UTAGHA

Penang Mari!

http://themptyanty.blogspot.com/2011/05/kami-blogger-utagha.html

mie said... on 21 May, 2011

welcome!!
thankz sebab singgah..
eheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new