Saya Blogger Kedah!!

 Salam 1 Malaysia!! Tiba-tiba rasa macam terpanggil untuk join segmen dari "Blog Pilihan Malaysia". Sekarang ni, macam-macam program ada khusus untuk blogger. Bagaimana nak join? Mudah saja, hanya ikut syarat-syaratnya dan buat entry "Saya Blogger Kedah". Untuk keterangan lanjut, boleh melawat "Blog Pilihan Malaysia"

Nama : Mie Zahari
Status : Duda muda @ Belum cukup quota
Cara Hubungi : Twitter @ Facebook
Tempat Tinggal : Bandaraya Yan
Apa yang menarik? :
"Bandar'" aku ni terletak berhampiran pantai. Sebut saja pantai, pasti banyak yang digambarkan. Pulau Bunting juga menjadi tarikan walaupun projeknya tergendala. Dari rumah aku, kelihatan Gunung jerai yang tersergam indah. Ada gunung, pasti ada air terjun nya

Daerah Yan juga dikenali dengan Kuala Muda/ Yan. Perkongsian ini membesarkan lagi jajahannya dan banyak lagi tempat menarik untuk dikunjungi. Ada Pantai Merdeka, yang boleh diterokai melalui jalan darat mahupun jalan laut. Mahu cuba? Cuti-cutilah di Kedah!!
Combine!! Pantai Merdeka dan Gunung Jerai
Menara Alor Star

42 comment on Saya Blogger Kedah!! :

iekabean said... on 26 December, 2010

Pantai merdeka?? Pantai Merdeka bukan kat Kota Kuala Muda ke???

Apa2 pon, saya juga blogger Kedah!!!

mie said... on 26 December, 2010

ye la tu!!
ge gabungkan Kuala Muda/Yan..
tahukah anda?

elnino moona said... on 26 December, 2010

salam kenal

blogger sabah dtg jalan2..:)

Amirrah Zawani said... on 26 December, 2010

wah terjumpa blogger kedah pula..
rumah tok saya kat yan lah :D

mie said... on 26 December, 2010

elnino!!!
ye salam kenal ...
datang la melawat kedah..

E.d.Y said... on 26 December, 2010

johor gak best...haha

mie said... on 26 December, 2010

amirrah!!
la, ntah2 jiran gue..
heheee

mie said... on 26 December, 2010

edy!!!
semua tempat ada kelebihan nya..
heheee

Alynn Notnot said... on 26 December, 2010

org jitra di sini :D

Puteri Iqa Izyan said... on 26 December, 2010

huk3..aku nk join tapi mase tak cukup sgt T__T

mie said... on 26 December, 2010

alynn!!!
dah sudah bersihkan kesan banjir ke?
xjauh pun jitra tu..

mie said... on 26 December, 2010

puteri iqa!!!
sempat lagi tu..
lagipun entry simple je..

deqdeq said... on 26 December, 2010

hehhehe...DeQdEq pun blogger kedah juga mie....kita kan kawan sekolah lagi...yeah..

deqdeq said... on 26 December, 2010

lupa lak...mie...gambaq2 tu bila shoot..dah lama atau pi shoot semata2 nak letak dlm entry ni...

mie said... on 26 December, 2010

deqdeq!!!
off course la xlupa, member sekolah...
gambar lama, camera sentiasa disisi...
heheeee

deqdeq said... on 26 December, 2010

cayalah mie...camera sentiasa di sisi...sng keje...

dah baca ke entry DeQdeq "saya blogger kedah" ni...hehhe...DeQdEq main google jer gambar....hheheheh

mie said... on 26 December, 2010

lps ni bole la beli camera...
mesti lagi gempak blog deqdeq..
tambah2 rajin update

emieysandra said... on 26 December, 2010

wah..nk join jugak la lps ni, tp tmpat emiey xde ape2 yg mnarik kot..huhu, kg sje.

mie said... on 26 December, 2010

xkisah,
sawah pandi pun lagi menarik..

mR.sYaH said... on 26 December, 2010

pantai merdeka?? oh yg lagu jinbara tu ada kena mengena dgn tmpt nilah..

mie said... on 26 December, 2010

memang pun..
liriknya semua berdasarkan negeri kedah

MAPPIAU said... on 26 December, 2010

hehehe blogger nogori datang menjengah huhuhu

mie said... on 26 December, 2010

jauh tu!!!
masak lemak cili api satu..
heheee

mr.syazwan said... on 27 December, 2010

F
U
U
U
Y
O
O
O

kedah ada kuah rokak MAK BEE dan IKAN TALANG

=_=

mie said... on 27 December, 2010

yeke!!
gue xtau la plak...

dnoBiz said... on 27 December, 2010

Dah lama tak pegi sana :D

mie said... on 27 December, 2010

selalu2 la pergi...
masih sama macam dulu

MAPPIAU said... on 27 December, 2010

masak lemak cili api nak berape gantang die punye cili tuh wakakakaka

deqdeq said... on 27 December, 2010

mie: teringin gak nak ada camera tu...tp mls skit nak bawa sbb besar...hehhe

mr syazwan: kuah rojak MAK BEE mmg sedap...DeQdEq suka sgt..

mie said... on 27 December, 2010

mappiau!!!
lagi pedas...
lagi berkenan...

mie said... on 27 December, 2010

deqdeq!!!
nnti kena cipta yg mudah dibawa la..
xpenah tau kuah rojak mak bee tu

deqdeq said... on 27 December, 2010

mie: siannya dia....ye la atas kapal mana nak jumpa kuah rojak mak bee...hhhehe....

cuba la cari, sedap sgt...buat cicah dgn pelam ke, jambu ke...apa2 la...best..

mie said... on 28 December, 2010

kat mana ni?
bagi la location skit..
baru senang nak cari ni

chegu abbas said... on 28 December, 2010

wa caya sama lu...la...hihihi...mari sini isi borang kehadiran kelas dulu tau...
http://muhamadabbasbinmohdamin.blogspot.com/2010/12/saya-blogger-kedah.html

miss nina said... on 28 December, 2010

dah boleh jadi geng ni, saya pun blogger kedah (separuh ajela )

mie said... on 28 December, 2010

chegu abas!!!
nak kena isi borang kehadiran? ok2..

mie said... on 28 December, 2010

miss nina!!!
welcome blogger kedah..
heheee

far_east said... on 28 December, 2010

salam blogger kedah...

mie said... on 28 December, 2010

wasalam...
singgah2 la slalu...

miss miera said... on 28 December, 2010

salam senegeri ... singgah kejap smbil click cik nuff :) amira24690.blogspot.com

mie said... on 28 December, 2010

singgah la slalu...
hehehehe

ku izzati said... on 29 December, 2010

salam 1 negeri..hehehe..singgah la ke blog yer

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new