Contest KPTP Sudah 10 Hari!!

 Salam 1 Malaysia!! Sudah 10 hari Contest : Kisah Pelaut Terlampau Pilihan berlalu. Nasib baik ada juga yang menyertai walaupun dikatakan susah dan merumitkan. Rasanya sudah cukup peserta, perlukah ditunggu sehingga tarikh tutup?

Ada juga yang bertanya, "kenapa tidak dibuat seperti tag? Pasti ramai yang akan ikuti". Sebenarnya aku kurang berminat untuk tag mengetag ni kecuali bila mood "tag" datang. Lagipun sekadar memeriahkan dunia blog, bukan untuk memaksa join contest. hehe!!

Ada juga yang memberi cadangan, "Apa kata ditambah syarat supaya banner diletakkan di sidebar. Pasti ramai yang lihat". Masalahnya, aku kurang berminat kalau contest yang memaksa diletakkan di sidebar. Apa pula pendapat anda?

Akhir kata, ada lagi tak yang ingin join? hehe!! Tak sabar pula nak menutup contest ni. Minggu depan agak sibuk dengan "Projek Utara Selatan". takut tidak sempat pula nak menilai. Jom tengok senarai peserta Contest : Kisah Pelaut Terlampau Pilihan. tapi dah janji tutp 28 Februari, kenalah tepati.

51 comment on Contest KPTP Sudah 10 Hari!! :

iekabean said... on 20 February, 2011

Kahkahhh!
tak sempat nak join. Selamat berjaya kepada pemenang. =)

mie said... on 20 February, 2011

no problem..
tiada paksaan...
heeheee

M a W a D D a H said... on 20 February, 2011

tutup cepat sikit...aku xsabar nak tahu siapa pemenangnya...kekekeke...

mie said... on 20 February, 2011

itu la, kalau banyak2 pening pula nak pilih..
eheheee

M a W a D D a H said... on 20 February, 2011

tau xpe...hahahaha

mie said... on 20 February, 2011

ye ke,
tunguu... heheee

A.s.t.i.n.a said... on 20 February, 2011

dek terlalu stress dgn ayat ini "follo.. plis follo me back"


Mie, saya klik Nuffnang anda, sila klik nuffnang saya balik.. boleh?


Komen sebenar: no komen..

mie said... on 20 February, 2011

camtu ye..
memang slalu digunakan..
eehheee

MAPPIAU said... on 20 February, 2011

ishh.. tak sabo dah ni...

MDHAFiZ.NET said... on 20 February, 2011

mesti lumayan hadiahnya..sesuai dgn kontestnya

nur ikhyar dee said... on 20 February, 2011

tutup! tutup! tutup!

hehe mentang-mentang i "ter"sempat join...

(ayat apakah itu)

suri said... on 20 February, 2011

pada sesiapa yg joijt good luck..

menag kalah tu ada pertandingan..yg pting hpy heeee

suri said... on 20 February, 2011

lain org lain caranya..ikut mana yg sesui agar tak myusahkan org..dan buat org joit pun rasa nak joit lgi skil..

kekadang bila kita bt sesuatu yg simple tu lg mudah berbanding satu2 pekra yg terllu rumit.

btw thnih sb berjaya adaka contes sprti ini..hadih2 pun mrik juga..

pipoq said... on 20 February, 2011

tul tu..aku pun malas tul kalo contest yang banyak sangat syarat tu..nak kene tag la..letak banner kat sidebar la..leceh beb..

puteri ain said... on 20 February, 2011

for me kalau contest tu biar syarat dia simple2 je..kalau letak kat sidebar semua ada yang tak selesa kan..pape pun itu semua based on citarasa masing2..

mR.sYaH said... on 20 February, 2011

nak tutup awal ker?? contest ni agak sukar sket.. tmbh2 internet lembab.. streamyx pun xnk dtg pasang kat rumah.. tu yg susah sket.. terpaksa tggu next kontest dri mie r.. hehe..

mie said... on 20 February, 2011

mappiau!!
sama la, dah xsabo ni..
ehheheee

mie said... on 20 February, 2011

mdhafiz!!!
biasa2 saja..
ehehee

mie said... on 20 February, 2011

suri!!
thankz, begitulah...
macam2 cara ada sebenarnya..
ehehee

mie said... on 20 February, 2011

qeat!!!
tu dia, cepat betul...
heheeee

mie said... on 20 February, 2011

pipoq!!!
lain orang lain pendirian...
macam-macam orang ada..
eheheee

mie said... on 20 February, 2011

puteria ain!!!
betul tu, citarasa sendiri yang penting...
heheheee

mie said... on 20 February, 2011

syah!!!
xpe, streamyx memang sentiasa bermasalah...
maybe contest terakhir kot..
heheheee

brat2104 said... on 20 February, 2011

aku baru je join. kalau ko dah tutup, sila bagitau ye. aku nak tukar tajuk entry dan delete pada ruangan komen ko.

bukan kecik hati, tapi mcm x best la kan masuk pertandingan yg dah tutup pintu

mie said... on 20 February, 2011

ceh!!
belum lagi, hanya bertanya...
baca dulu entri...
hahhaaaa

fiezah91 said... on 20 February, 2011

gud luck pada yg join..ekekeke

pstt.. mmg x suka gak kalau ada kontest suruh letak banner kat sidebar T_T

mie said... on 20 February, 2011

thankz,
semuanya terpulang pada masing-masing..
eheheee

Nadia Mashuri said... on 20 February, 2011

tak sabar nak tau sape menang..
hehhee..
gud luck kepada semua peserta..
=)

mie said... on 20 February, 2011

lambat lagi...
xhabis lagi, hehee

zahidah dihaz said... on 20 February, 2011

good luck untuk semua peserta...


Tentatif program semalam:

1. Derma darah @ UiTM

2. BPIEF @ BCCK

3. Karnival Mesra Belia Sarawak

mie said... on 20 February, 2011

thankz....
xsabar tunggu pemilihannya..

aLya said... on 20 February, 2011

jngan2..!!
alya x join agie nie..
26 nie baru abes test spenuhnya..
tggu alya join dulu baru bleh ttup..hehe :)

NOOR FATIN said... on 20 February, 2011

lum join lagi.. tungguuu. hee

mie said... on 20 February, 2011

alya!!!
ok, gue tunggu..
dah janji sampai 28 ni..
heheee

mie said... on 20 February, 2011

fatin!!
gue tunggu sampai tarikh tutup...
heheheee

tehr said... on 20 February, 2011

apasal la aku selalu payah je nak buat entri kontest ni
dah beberapa hari kontest ni berpusing dalam kepala aku
haha

niesz said... on 20 February, 2011

mesti yg join hebat2 nie.. :)

mie said... on 20 February, 2011

tehr!!
xmengapa..
masing2 tengah busy ni..
eheheee

mie said... on 20 February, 2011

niesz!!
sekadar kongsi saja..
eheheee

papabear said... on 20 February, 2011

teringin tapi idea tak datang lagi ni bro...

mie said... on 20 February, 2011

xpe, ada lagi masanya..
eheheee

iN said... on 20 February, 2011

guwe ade peluang menang x pakcik...
hahahahahahahahha

mie said... on 20 February, 2011

semestinya tidak..
bagi peluang gue guna kereta baru dulu
hahhaaaa

DeQdEq said... on 20 February, 2011

DeQdEq x sempat lagi nak join...hehehhe....maaf la agk sbk kebelakangn ni...

tp deqdeq nk tag mie tuk contest ni

http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/2011/02/contest-kucing-paling-comel.html

suri said... on 20 February, 2011

mie..
eh den pun sini bos pgil mie juga hii..ank sapa tu..anak cik google ker? comel gila heee..

p/s:pasni hadiah harta karun plk yer hiii...

p/s:Gembirakah kamu pada minggu ini? (posting terkini)

mie said... on 20 February, 2011

xkisah....
alamak, berkaitan dgn kucing ke?
jeng jeng..
hheheee

mie said... on 20 February, 2011

suri!!
anak cik google..
menumpang glamer...

CIK TOM said... on 21 February, 2011

cik tom xde mood lg nk join contest...pe pun good luck kpd penganjur ;)

Raji berkata said... on 21 February, 2011

hohoho cntest kita kreativiti kte kan? ;D
ak rasa mngkin xde kot nk wat2 kontest ni pening plak nk kena tgk stu2 entry
hahah good luck mie xD
makan byk2 panadol sebelum pening bce entry sume peserta ;P

mie said... on 21 February, 2011

cik tom!!!
xpe, dah penah baca artikel cik tom tentang kontest tu..
ehehee

mie said... on 21 February, 2011

raji!!
xpe, gue x memaksa...
heheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new