Keputusan Dan Pemenang Mini Contest

Salam 1 Malaysia!! Mini Contest telah berakhir dan pemenang nya juga telah ditetapkan. Ada jawapan tepat dan ada yang samar-samar. Walaupun tak ramai yang join tapi rata-ratanya yang pernah melawat blog ini. Terima kasih semua.

Siapakah yang bertuah itu? Sila lihat jawapan dan pemenangnya. Dan buar para pemenang, jangan lupa email alamat dan no telefon untuk proses penghantaran hadiah pada email berikut.
Image Hosted by ImageShack.us

Hair Accessories From Universal Studio Japan
12:30 pm 
Duan lang!! Jawapan yang tepat
Rie!! Awal 30 minit, inilah yang paling hampir

Eh!! Kedua-duanya lelaki tapi perempuan yang banyak sertai. Apa kata cuba goda mereka ini untuk beri hadiah ini pada anda? Selamat menggoda.. hehe!!

52 comment on Keputusan Dan Pemenang Mini Contest :

Dila Halim said... on 20 January, 2011

bestlah contest2 mcm ni.
mcm2 jawapan ! HAHA
tahniah kpd pemenang ! tehee

mie said... on 20 January, 2011

itu dila..
lain kali datang umah dulu..
tengok benda ni, baru teka...
ehheee

YATZAKIE said... on 20 January, 2011

best2..pasni kalo ade contest rojer2 r,k...

mie said... on 20 January, 2011

insyaalah!!
kalau slalu datang blog ni..
boleh la tau..

pipoq said... on 20 January, 2011

owhh..patut la aku salah jawab..sebab aku tak pernah pakai pengikat rambut..ahahaha..

mie said... on 20 January, 2011

ye ke!!
tapi sorang je yang dapat jawab tu..
ehheeee

mr.syazwan said... on 20 January, 2011

kalau menang nak ikat rambut celah mana kan??

hahaha

mie said... on 20 January, 2011

banyak betul rambut!!!
isk isk...

Mama Zharfan said... on 20 January, 2011

me tak join awal2 sbb memang me zero bab2 teka :p
congrats utk 2 jejaka yg terer meneka itu ;)

mie said... on 20 January, 2011

xpe....
saja nak menguji ketepatan je

amny.. said... on 20 January, 2011

alamakk..
xsempt nak join.
hahahahha..
amny follow blog ni...
(^______________^)

mie said... on 20 January, 2011

ye ke!1
saja je test market..
heheeee

tehr said... on 20 January, 2011

eh, pengikat rambut ke tu?
hahaha

mana la aku tau
tak pernah guna pengikat rambut
hahaha

mie said... on 20 January, 2011

no hal la!!
pic tu memang xnampak langsung macam pengikat rambut..
ehheee

Rie said... on 20 January, 2011

waaaa...menang ke?
aiseh..kena wat ucapan tak?
hehehehe

nt aku roger!

khairunnisa ♥ said... on 20 January, 2011

T_T

NurLailatul said... on 20 January, 2011

wah,,,tahniah sape menang..best kot mini kontest nie..

mie said... on 20 January, 2011

rie!!!
ucapan memang dialukan...
eheheheee

iN said... on 20 January, 2011

wah...ikat rambut ke...
tertipu dgn kebesaran gamba tersebut...
hehehehe

mie said... on 20 January, 2011

khairunnisa!!
hehe

mie said... on 20 January, 2011

nurlailatul!!
aah, sejadar hiburan..

mie said... on 20 January, 2011

ubie!!!
mudah ditipu rupanya...
hehe

DeQdEq said... on 20 January, 2011

menarik betul contest ni...suka la

tahniah kpd pemenang

mie said... on 20 January, 2011

ye ke!!
naak kena buat lagi la ni..
eheheee

blur said... on 20 January, 2011

tahniah kepada pemenang...

mie said... on 20 January, 2011

betul tu..
yang tak berjaya cuba lagi..
ehhee

papabear said... on 20 January, 2011

tak pernah nampak awek ikat rambut guna tuh... hehehe...

Cik Peanut said... on 20 January, 2011

abang rie, abang duan, nk hadiah pliz..[tetiba panggil abang]
incik mieee.....peanut nk hadiahhh...uwaaaaaaaa...

mR.sYaH said... on 20 January, 2011

tahniah pada pemenang.. ada lg x?? nak join lagi.. hehe..

aizuddin said... on 20 January, 2011

hadiah dari universal..best tu..nak try goda pemenang lah camni :p

Pirate said... on 20 January, 2011

hahahhaha Aku pun saja ja join gak contest nie. Best jgk main teka2 hahahaha Jwpn aku hari tue pun aku dah lupa. Tp yg confirm mmg jauh lariiii keekke

MAPPIAU said... on 20 January, 2011

hahahaha jawapan akak langsung takde kene mengene wakakaka (nasib nasib :( hahaha)

pucheh said... on 20 January, 2011

tahniah..klik2 di sini juga..

mie said... on 20 January, 2011

papabear!!
ye ke, itu untuk aknak2 je..
heheee

mie said... on 20 January, 2011

cik peanut!!
betul2 nak hadiah ni...
ehehehee

mie said... on 20 January, 2011

syah!!
entah la, kalao rajin buat lagi la..
eheheee

mie said... on 20 January, 2011

aizudin!!
hadiah biasa je tu..
heheheee

mie said... on 20 January, 2011

pirate!!
biasa la..
thankz sebab memeriahkan lagi contest ni...

mie said... on 20 January, 2011

mappiau!1
itu la, saja malas nak bagi hint..
hahahaaaa

mie said... on 20 January, 2011

pucheh!!
thankz... heheeee

M Y R A said... on 20 January, 2011

HAHAAA i jawab keychain . jauh naa ngan pengikat rambut. kih3 :)

mie said... on 20 January, 2011

xpe, mencuba pun dah kira ok..
eheheheee

nora said... on 20 January, 2011

aku nk p goda diorg skang gak

lalalla ;p

Cikmin said... on 20 January, 2011

pernah jugak buat kontes sebegini rupa.. :P

RedBoys said... on 20 January, 2011

ok. RB kalah. hehe. tahniah yang menang. buatlah lagi lain kali bro.

Amirrah Zawani said... on 20 January, 2011

alaa...
getah rambut rupanya..
sedihlah tak dpt..
dah la suka elmo n cookies monster..
huaaaa,, ekeke!! :P

mie said... on 21 January, 2011

nora!!!
si la, jangan malu2...
heheee

mie said... on 21 January, 2011

cik min!!
ye ke, tunggu contest dari cik min la..
ehehehee

mie said... on 21 January, 2011

redboy!!
insyaallah, akan diteruskan...

mie said... on 21 January, 2011

amirrah!!
cuba try minta dari pemenang..
ehehheee

Eazy Izzuddin said... on 21 January, 2011

alaaa....
x tepat hehe

mie said... on 22 January, 2011

eazy!!!
dah hampir tepat tu..
ehehehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new