:: Canon EOS 550D Jackie Chan 2010 ::

Canon China telah memperkenalkan EOS 550D Jackie Chan "Eye of Dragon" Special Edition. Rasanya dah lama diperkenalkan, cuma aku saja yang baru tahu. Semua "kit"nya dilengkapi dengan logo "Eye of dragon" dengan warna keemasan. Memang nampak agak stylo dan harganya pun terlampau stylo lebih kurang 10 000 Chinese Yuan. Yang pastinya, hanya 2010 unit saja yang dikeluarkan. Cepatlah dapatkan sebelum kehabisan stok!!!

 Duta Canon EOS 550D "Eye of Dragon", Jackie Chan.
Camera case yang stylo!! ada x, dijual ini saja?
 strap with gold logo!!
Photo album exclusive "Eye of Dragon"
 Pandangan depan Canon EOS 550D
Pandangan atas yang boleh kelihatan logo "Eye of Dragon"

22 comment on :: Canon EOS 550D Jackie Chan 2010 :: :

donnyien said... on 04 November, 2010

mau satu... hehe

awal pagi terjah blog mu :)

mie said... on 04 November, 2010

bole aja!!!
gud morning...

cj'alhafiz said... on 04 November, 2010

aku pun baru tau...
tapi buat masa skrg hanya mampu melihat ja..
duit tara..........

etomyam said... on 04 November, 2010

wah ni kira special edition la kot neh... aduih, pecah liur aku neh

mie said... on 04 November, 2010

cj!!!
lira aku pun xketinggalan la...
heheheee

mie said... on 04 November, 2010

etomyam!!!
special edition memang exclusive...
bukan takat air liur je pecah, habis semua dipecahkan..
eheheee

brat2104 said... on 04 November, 2010

10 000 RMB = 5000 MYR... baik simpan duit.. huhu..

pernah survey harga kamera dslr kat china.. harga sana lagi mahal dari kat malaysia..

mie said... on 04 November, 2010

fuyoo!!
kalo camtu, gue tggu brat hadiahkan tuk gue la..
hehehehee

brat2104 said... on 04 November, 2010

dgn 5k, aku pinang ko terus je.. =p

iekabean said... on 04 November, 2010

kalau la bnayk duit....
sambung slogan diatas tidak lebih dari 25 perkataan.

mie said... on 04 November, 2010

brat!!
nak pinang gue mana cukup dgn 5k...
ada satu mende wajib ada...
hahahaaa

mie said... on 05 November, 2010

ieka!!!
kalau la banyak duit, pasti ieka akan belikan untuk gue...(duit dah banyak pun)

Mr PenyuBiru said... on 05 November, 2010

bleh aa buat hadiah contest ni.hehe

mie said... on 05 November, 2010

hahaha!!!
ada sapa2 nk sponsor???

brat2104 said... on 05 November, 2010

ko kata:..

"brat!!
nak pinang gue mana cukup dgn 5k...
ada satu mende wajib ada...
hahahaaa"

apa bendanya? aku nk pastikan aku xde. =p

mie said... on 05 November, 2010

ye e!!!
tggu next entry..
gue sure mesti ada nya..
hahaaa

kulanz said... on 05 November, 2010

ramai orang minat dengan 550D ni..
antara model canon yg terbaik..

mie said... on 06 November, 2010

itula...
gue pun dah berkenan ni..
heheee

iekabean said... on 06 November, 2010

Apasal pulak ieka nak belikkan utk pakcik??
duit sapa bnyak?? bagi la ieka sikit.....

mie said... on 06 November, 2010

duit bole tgk katkereta tu..
hahaaaa

iekabean said... on 06 November, 2010

walaweyhhh...
duit bertukar jadi keta ka apa??
mesti syok kan kalau duit seposen pon bleh jadi keta~

mie said... on 06 November, 2010

xsyok pun..
syok nya kalo duit sendiri...
hahahaaa

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new