:: kenapa perlu pakai pampers ::

 fuh!!! pelik benar suasana dekat tesco hari ni. berduyun-duyun orang beli pampers. bukan satu atau dua kotak je. ni sampaikan 2-3 troli!!! baby yang pakai pampers ataupun satu keluarga yang pakai. masalahnya, cuma pampers brand "mamy poko saja yang diborong. adakah ini musim mamy poko promotion?? berbalik pada tajuk, korang tahu, apa sebab utama kena pakai pampers??

jawapannya boleh di lihat dari gambar dibawah ni. dah terang lagi bersuluh!! memang baby paling suka bila dilambung-lambung. keseronokkan tu yang menghasilkan "cecair kegembiraan". so, berhati-hati la sebelum terkena. hehehe!! tiba-tiba teringat pula video "tuala wanita Libresse" daripada Yuna. jom layan

32 comment on :: kenapa perlu pakai pampers :: :

kenwooi said... on 08 May, 2010

LOL @ the last pic! =P

umie said... on 08 May, 2010

hehehe....hehehe..entah la..mb mak ayah baby tu xla kerp sgt nak tukar seluar baby kalu kencing bayk kali pun....

mie said... on 08 May, 2010

kenwooi!!
nice pic actually..
hehehe

mie said... on 08 May, 2010

umie!!
macam tu pula...
free2 dapat mandi..
hehehee

milimilo said... on 08 May, 2010

haha.pampers penting.kene salu tukar sekali baby dh kencing sbb nnti kene ruam.video yuna tu sgt comel =)

mama zharfan said... on 08 May, 2010

mamy poko kalau normal price mahal, kalau masa sale, memang akan diborong, i selalu je borong time sale..and kdg2 ada contest yg best, so kena borong utk join contest by mamy poko!!

papabear said... on 08 May, 2010

Mamy Poko agak mahal tapi tahan lama and baby pun comfortable. Tak caya tanya my son Pasha. Dulu tried macam2 brand but akhirny Mamy Poko juga idaman dia...

mie said... on 08 May, 2010

milimilo!!!
kalo xpakai pampers..
xde ruam la..
heheeee

mie said... on 08 May, 2010

mama zharfan!!!
itu la, pelik beno ramai sangat borong...
mcm nk buat pesta plak..
hhehheee

mie said... on 08 May, 2010

papbear!!!
bagus juga taste pasha ye...
heheee

© bLurr said... on 09 May, 2010

hahaha! last pict funny giler. haha

iekabean said... on 09 May, 2010

wahhh beria pakcik promote iklan tuala wanita yuna jerkk! Aikkk, ada apa2 ker???


hahahhaha

=)

mie said... on 09 May, 2010

blurr!!
itu tujuan utamanya...
hehheee

mie said... on 09 May, 2010

ieka!!
iye la...
menarik iklan tu....
mcm nak beli je..
hahhaaaa

etomyam said... on 09 May, 2010

memang cantik gambar baby tu ngehehe

mie said... on 09 May, 2010

semestinya...
on time..
hehehee

E.d.Y said... on 09 May, 2010

sedap tu minum air dari langit..hehe

Mommyyus said... on 09 May, 2010

haha..air berperisa tu ngam2 masuk mulut.bwekk..

ika said... on 09 May, 2010

hahaha!
ada promotion ler tuu.

mie said... on 09 May, 2010

edy!!!
macam berpengalaman je...
heehee

mie said... on 09 May, 2010

mommyyus!!!
dah target tu....
hheheee

mie said... on 09 May, 2010

ika!!!
mungkin kot...
hehehee

h3r0 said... on 09 May, 2010

Anak aku pakai pet pet je...
tue pun kena beli masa sale gak..

mie said... on 09 May, 2010

ok pe!!!
janji dapat cover..
hehehee

s h e e said... on 09 May, 2010

keskes...memang penting pemakaian pampers... (^_~)

iekabean said... on 09 May, 2010

mie, kalau beli boleh pakai ker???


HAHAHAH

mie said... on 09 May, 2010

shee!!
itu la....
penting sangat...
hehheee

mie said... on 09 May, 2010

ieka!!!
boleh la...
rugi la beli kalo tak pakai..
isk isk isk

Fitrihadi.com said... on 09 May, 2010

tu baru yuna..tak tengok lagi iklan adibah noor...lagi kelakar haha

mie said... on 09 May, 2010

itu la!!!
gue tgh cari iklan adibah noor ni..
heheeee

kulanz said... on 09 May, 2010

baby ni memang tak sah kalau tak pakai pampers..

mie said... on 10 May, 2010

itu la...
selamba je..
hehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new