:: [secret] mafia wars strategy

mafia wars!!! games yang kian famous di dalam facebook. mulanya aku tak berapa berminat dengan game dalam facebook ni. best pula dapat berperang secara online ni. macam-macam strategi dan dan weapon yng digunakan. dapat juga berinteraksi dengan geng-geng mafia yang memang xpernah kenal asal usul nya. boleh plak 'chatting' tenatang mafia wars. nak tahu rahsia ataupun strategi mafia wars?

kini dibongkarkan!!! lagipun ia hanya ada melalui blog juga, tidak memerlukan untuk download e-book >>click here<< untuk mengetahui strategy mafia wars!! memang sentiasa diupdate untuk mengetahui perkembangan semasa tentang dunia mafia wars. apa lagi, sila la terjah mafia-mafia sekalian. perang!!!!!

mafia wars in iphone

21 comment on :: [secret] mafia wars strategy :

miemiey said... on 12 April, 2010

TAK PERNAH LAYAN LAGI GAME NI...BIASA LELAKI MMG SUKA MAIN GAME NI KAN....

mie said... on 12 April, 2010

ye ke!!!
mafia-mafia byk juga wanita tau..
hehhehee

brat2104 said... on 12 April, 2010

xpernah try sebab takut jadi addicted. cukup la dulu addicted dgn cafe world

bellar0ssa said... on 12 April, 2010

ook.aku tak main hehe.

E.d.Y said... on 12 April, 2010

xminat main game kat fb tu...huhu

mie said... on 12 April, 2010

brat!!!
itu la, kalo dh addict..
mmg xleh lps nya...

mie said... on 12 April, 2010

bellrossa!!!
ye ke, br nak gi berperang ngan bella..
hehehee

mie said... on 12 April, 2010

edy!!!
ye ke!!!
sekadar isi ms lapang je...
hohohohoo

miss lolly a.k.a luvfareda said... on 12 April, 2010

H0H0~

SEBARANG GAME KAT fB AII xberminat !

aizuddin.com said... on 13 April, 2010

bes ke?xpernah nak men pun..huu

eQuRlz said... on 13 April, 2010

eqa mmg addict ngan mafia wars ni..hehehe..

mie said... on 13 April, 2010

miss lolly!!!
ye ke..
ge pun kena bersara la kalo lolly xmaen..
hehehe

mie said... on 13 April, 2010

aizudin!!!
mula2 main xbest...
lama2 jadi addict plak..

mie said... on 13 April, 2010

equrl!!!
memang pun..
addict asyik nak berperang je..

nursarah said... on 13 April, 2010

tak layan games. melainkan game catur je. haha

mie said... on 13 April, 2010

bagus2!!!!
catur menguji minda..
hehehee

yanmie said... on 14 April, 2010

lama x layan game x fb, mafia wars mmg x penah main...hahaha

mie said... on 14 April, 2010

nampak sangat memang busy!!!
caya lah yanmie..
hehehee

cik idaY said... on 14 April, 2010

feVeret gaMe dan satu2nya game Yang ku main kat facebook

mie said... on 14 April, 2010

ye ke!!!
go go mafia...
hehehehee

miss zahidah said... on 01 May, 2010

mula tau game ni dalam tagged. lama gak main. pastu akaun tagged dah tutup. tak sangka pulak da kat fb. tapi tak de la main macam kat tagged dulu...

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new