:: bila si teruna berjiwang ::

teruna?? hahahaa... minggu ni banyak menghabiskan masa dengan movoe dan drama yang lebih ke arah "jiwang" la pula. dah terasa lama pula bercuti.jom layan movie!!! movie pertama adalah "semerah cinta stilleto" lakonan farid kamil & lisa surihani. boleh tahan juga movie ni. aku paling minat bab tarian poco-poco!!! teringat zaman muda mudi di atas kapal. hahahaa!!!

date night!!! cerita ni memang best memang sesuai untuk di tonton tapi xpasti samada sesuai untuk semua lapisan masyarakat atau tidak. yang pasti, movie ini memang menarik. meriah cinema dengan aksi yang diserap dengan komedi. tak rasa rugi untuk ditonton.

kdrama yang baru ditonton ni, berkisarkan tentang sport dan romance. memang sesuai ditonton bagi peminat kdrama dan tak sesuai untuk yang hanya meminati hero-hero yang "jambu" saja. tapi heroin filem ini bermata besar!! kebanyakkan orang korea bermata sepet tapi heroin bulat matanya. kalau tak silap, kdrama ini bertajuk "strike out". 

so, hari-hari untuk berjiwang sudah tamat!! yahoo mesengger terpaksa di "invisible" kan untuk memberi sepenuh perhatian pada mood "jiwang" ni. nampaknya, kena cari mood baru plak la minggu ni...

23 comment on :: bila si teruna berjiwang :: :

Qiha Aziz said... on 11 April, 2010

drama itu series eh? ada berapa episod?

mie said... on 11 April, 2010

yup, series!!!
dlm 18 episode kot...

Edriena Hazelina said... on 11 April, 2010

aik? bukan hari2 jiwang ke? haha!!!

brat2104 said... on 11 April, 2010

dia ni bukan takat jiwang dah..

tp xpe.. i like!!

Eyriqazz said... on 11 April, 2010

hari2 saya dok lyang jiwang ...hik3

mie said... on 12 April, 2010

edriena aka ****
shhh!!! hari ni jiwang lebih skit..
hahahhaaa

mie said... on 12 April, 2010

brat!!!
ada gak ratu jiwang ek..
hahhaaa

mie said... on 12 April, 2010

eyriqazz!!
dah berkahwin mmg sentiasa kn jiwang...
yg muda ni br nak blajo jiwang..
hehehee

Kujie said... on 12 April, 2010

minggu ni mood blues...hehe

E.d.Y said... on 12 April, 2010

jiwang2 tu maksudnye dah sampai seru kot..huhu

mie said... on 12 April, 2010

kujie!!!
blues?? itu tiap2 hari..
hehheee

mie said... on 12 April, 2010

edy!!
seru dah lama sampai...
wang nya xsampai2 lagi..
hehhehee

deennasour said... on 12 April, 2010

date night aku baru tgh semalam.
lepas balik dari kl sentral.
tgk mid night sorang2. hahaha

mie said... on 12 April, 2010

date night kena berdua!!!
br feel..
heheheee

miemiey said... on 12 April, 2010

WAHHHH..MMG TERINGIN NGAT NAK TGK SEMERAH CINTA STILLETO..NAMUN APAKAN DAYA CIK HUBBT BZ..TGU JEE LAEN HARI....MIEMIEY DAN FAMILY MMG KAKI WAYANG TAPI PLH CERITA YG SESUAI UNTUK KELUARGA JEE LAA...ANK2...

mie said... on 12 April, 2010

ok la tu!!!
kira family wanyang la ni..
harap2 sempat tgk kat panggung...
hehehee

brat2104 said... on 12 April, 2010

aku jiwang ke?
jiwangku bermusim.. huhuhu

mie said... on 12 April, 2010

ooo!!!
ada musim juga la..
hari2 kena la jiwang...
hahhaaa

bellar0ssa said... on 12 April, 2010

tak pernah tgk. suke farid kamil nak tengok movie tu!! heee... hmm date night pon best ek.hee.

mie said... on 12 April, 2010

xkn suka farid kamil je..
hbs, kalo gue berlakon..
mau tgk ke??
hahhaaaa

iekabean said... on 13 April, 2010

pakkkkcikkk!
im heree....


dah lama tak komen kat sini.
eh! dah tgk semerah cinta stilletokah?

mie said... on 13 April, 2010

yeee!!!
dah tgk pun...
hahhaaaa

miss zahidah said... on 01 May, 2010

lama dah tak tengok drama korea secara berterusan =)

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new