:: iron man 2 on showing ::

akhirnya!!! berjaya juga tengok iron man 2 di pawagam berhampiran. hari ni, first day iron man 2 ditayangkan di Malaysia. memang berpusu-pusu yang datang nak pergi tengok. nasib baik sempat beli tiket. kalau tak, kena tunggu esok la nampaknya. boleh tahan juga jalan ceritanya walaupun agak terlentok dalam cinema tadi.

tapi aku paling minat aksi-aksi bila iron man berlawan dan muka selamba serta lawak "tony stark". boleh kedengaran kat cinema ni, ada tawa mengilai. ada juga wajah terpegun. memang tak sia-sia la kalau pergi tonton iron man 2 dekat cinema. dengan sound effect yang menarik. selain Robert Downey Jr dan Gwyneth paltrow, ada juga penampilan istimewa dari Scarlett Johansson

apa lagi, terjah la di cinema berdekatan. ada satu lagi filem nak kena tengok ni, IP Man 2!!! sapa mau belanja aku tengok filem ni?? pembelanjaan anda amat dihargai. hehehe!!!

25 comment on :: iron man 2 on showing :: :

hiro said... on 30 April, 2010

best?/

miss zahidah said... on 30 April, 2010

tak sempat lagi nak g wayang...
banyak cerita yang tak tertengok...=(

mie said... on 30 April, 2010

hiro!!!
aksi2 nya memang best...
bila bab byk cakap xbest la..
heheheee

mie said... on 30 April, 2010

zahidah!!!
jangan ketinggalan..
cepat sebelum terlamabat..
hehehee

nursarah said... on 30 April, 2010

aku pun baru tengok tadi petang. besttttt!

mie said... on 30 April, 2010

wah!!!
kaki wayang juga ye...
baru keluar, terus tgk..
ehheheeee

Ery Farieha said... on 01 May, 2010

bakal tgk ahad ni!
=P

nanad said... on 01 May, 2010

xsaba nk g tgk ;)

mie said... on 01 May, 2010

farieha!!!
tgk jangan x tengok..
hehehee

mie said... on 01 May, 2010

nanad!!
janagan ketinggalan..
hehehe

E.d.Y said... on 01 May, 2010

xtengok lg..malas nak bersesak2 beratur beli tiket...tgk time dah xberapa laku la nnt..hehe

Wan Perlis said... on 01 May, 2010

erkkk sebenarnya ironman 1 pun x tgk lagi

Sollehahn Maximus said... on 01 May, 2010

arrr...bila Max nak dapat gi tgok wayang ni... (T_T)

mie said... on 01 May, 2010

edy!!!
tempah online je...
kan mudah...
hehehe

mie said... on 01 May, 2010

wan perlis!!!
ye ke....
xpe, tgk yang 1st dulu...

mie said... on 01 May, 2010

max!!
xcukup umur lagi ke??
hohohhooo

sophie said... on 01 May, 2010

Tgok yng first dulu pun cambest! tak sbr nak tgok yg nie

Sollehahn Maximus said... on 01 May, 2010

@mie
aih..24tahun tak ckup umur mende...
Max dok kat segamat..xde panggung..dulu selalu trun ke batu pahat tapi sekarang malas sgt nk g jauh2...nanti ah Max buat panggung sendiri

mie said... on 01 May, 2010

sophie!!!
cepat..
jangan lepaskan peluang..
hehehee

mie said... on 01 May, 2010

max!!!
ooo, ingat kan xcukup umur...
dh buat panggung sendiri, jgn lupa promote..
hehhee

Aus MeLankoLik said... on 01 May, 2010

dgr cite , tak byk action . byk cakap2...
aku dah mule sangsi dan mood dah mula spoil ni , hahahak .

mie said... on 01 May, 2010

mmg banyak cakap...
tapi aksi dia lebih menarik...
yang bab cakap2 tu, mmg agak boring..

miss nina said... on 02 May, 2010

uhuks..tak tercapai lagi hasrat nih.
mesti best -part lawan2

nurul izzan said... on 29 May, 2010

aku pn da tgok da.. 3 kali beb~ gler.. haha

mie said... on 29 May, 2010

nina--->part tu mmg best... hehehe

izzan--->wow!!!sampai 3 kali... bagus2

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new