:: projek 400 nuffnang ::

salam....
sulit??? projek 400 ratus???
pasti ramai sudah dapat email dari nuffnang tentang projek ni.....
agak menarik juga la!!!
tapi macam tak sesuai pula aku nak join....
maklum la, tarikh yang diberi...
kemungkinan aku masih di sini ataupun berada di sana.... 
bagaimana agaknya projek 400 ni.....
begini kah projek yang akan dilancarkan???

cuba menjalinkan hubungan sulit di gelanggang!!!!
menutup muka bagi menyulitkan keadaan!!!
mengeluarkan gigi supaya tidak dapat membongkar maklumat sulit!!!
mencederakan alat sulit pihak lawan!!! jangan sekali.....
so, yang rasa berminat dan cukup syarat....
sila la join, alang-alang boleh dapat keuntungan....

28 comment on :: projek 400 nuffnang :: :

magsob said... on 06 March, 2010

mane bro??

mie said... on 06 March, 2010

aiik..
mana apa???

h3r0 said... on 06 March, 2010

Dahsyat betul projek yang ko bayangkan?

joegrimjow said... on 07 March, 2010

HAHA
ku xdapat pon
huhuk
nuff memang!

mie said... on 07 March, 2010

hehehe!!!
imaginasi gue tinggi ....
hahhaaa

n@m@n said... on 07 March, 2010

chekgu pon dpt..hoho

mie said... on 07 March, 2010

joe--->belum lagi kot.... jauh sangat!!!nak masuk celah2 wayar ke europe tu.... hehehee

mie said... on 07 March, 2010

n@m@n--->lor, ni mesti tercicir ni... hehehe

nursarah said... on 07 March, 2010

haha, dapat tapi macam kurang faham. apa yg sulit ntah

mie said... on 07 March, 2010

ntah la!!!
xde la sulit sangat pun...
cuma kalo nak join, send email kat diorang....
tempat terhad...

DaHLia said... on 07 March, 2010

hoho...wehh SULIT laa wehhhh

mie said... on 07 March, 2010

iye la!!!
itu sbb nak terang pun ada kesulitan...
hohoho

luZ a.k.a peRmataPuTiH said... on 07 March, 2010

waa...aku dpt gak...
tp mslahnye dorg nk kt shoping mall kt KL..
bkan xnk p..ase cm dkat jew..huhu

mie said... on 07 March, 2010

itu la!!!
bagi peluang kat org lain je la..
hahhaaa

E.d.Y said... on 07 March, 2010

dpt gak email..xjoin kot

mie said... on 07 March, 2010

hmmm....
apa la motif sebenarnya ek..
hehehehe

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said... on 07 March, 2010

kesiannya :-(

mie said... on 07 March, 2010

oh kesian...
kesian....
hohoho

@juera said... on 07 March, 2010

ak dpt gak..tp jauh..ala sygnya..klu dkt kn dh lma join..weh sulit la..ngehx3

DaHLia said... on 07 March, 2010

aku rasa dah xsulit..semua dapat emel tu, bukan tertentu jer...so aku xmoh join pun..hahaha...

p/s: apsal aku kena banned dlm shoutbox ko ni?? adehs....

ko dah ade dlm list A to Z Blogger aku lum ek??

mie said... on 07 March, 2010

@juera--->join la, itu pun kalo sanggup datang.... hehehehe

mie said... on 07 March, 2010

dahlia--->agaknya la!!!ntah la, gue pun pelik... ramai juga kata kn banned ni.. apasal dgn shoutbox ni... banyak gak yg terkena....

miss zahidah said... on 07 March, 2010

tak dapat join coz masa tu bz dengan final...
lagi pun jauh diseberang laut...
T______T sedih sangat...

mie said... on 08 March, 2010

adoii!!
gg pe;uang kat org lain je la...
hehheehehe

jajarina said... on 09 March, 2010

hoh, jaja pun dpt psl ni tp dekat sgt tmptnye.. mie, ni bukan sulit ke?? hahaha

rie said... on 09 March, 2010

sulit ape kannn
kalo sume org pun dah tau
huhu

mie said... on 10 March, 2010

jaja--->sulit ke???semua dah tahu kisahnya.... gue pun xde terang apa2 pun... hehheee

mie said... on 10 March, 2010

rie--->itu la... semua org dah tahu!!! sulit x lagi menyulitkan...hehhee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new