:: kfc march promotion ::

salam!!! ini bukan iklan yang ditaja ole KFC Holdings. saja suka-suka untuk membuka citarasa semua golongan sempena bulan March.  "Colonel's Royal Briyani" aku dah cuba. rasanya 'so so' saja la. x molek pula nak komen lebih-lebih. tapi kalau nak dibandingkan dengan nasi briyani Pak Mat Tongkol memang kalah la walaupun nama ada "royal" tapi yang best nya, dapat jam loceng berbunyi ayam berkokok 3 kali. merdu sungguh suara ayam ni. dapatkan sementara stock masih ada.
so, ini ada satu lagi promotion sempena bulan March ni iaitu kfc x-meal. menu makanan nya tetap sama cuma hadiah ataupun "add on" saja yang berlainan. kalu dulu hadiah-hadiah dari movie "wolverine" ataupun "street racer" tapi kali ni, dari movie "clash of the titan". hanyalah dapat sebuah tumbler 3D jika membeli salah satu kfc x-meal. 
banyak pula promotion bulan March ni. kali ini, dari "family feast pula. tapi hadiahnya pelik sikit sebab aku pun tak tahu apa function nya. mungkin makcik-makcik mahupun nenek-nenek tahu kot kegunaan benda ni. so, di sini bukan nak menggalakkan menghabiskan duit ke arah kfc. sesiapa suka, boleh la membeli. sesiapa tak suka, jangan lah membeli. adios!!!

35 comment on :: kfc march promotion :: :

luZ a.k.a peRmataPuTiH said... on 24 March, 2010

waa..best neh..

Edriena Hazelina said... on 24 March, 2010

mie salah promo nie..
patut nye promo untuk bulan april.
nie da nak abes bulan march da..
hehe...

cepat carik untuk bulan april lak.

mie said... on 24 March, 2010

luv-->best kalo dapat free... harap2 pihak kfc bagi free baucer untuk gue.. hahhaa

mie said... on 24 March, 2010

edtriena--->iye ke?? tapi skrg masih bulan march, lagipun baru je promotion ni. belanja gue boleh??hehehe

Sherry said... on 24 March, 2010

oh.. pedas x?

mie said... on 24 March, 2010

xpedas pun....
xmcm nasi briani pun..
hehehee

brat2104 said... on 24 March, 2010

ala.. mahalnye.. mau puasa keesokan harinye neh..

mie said... on 24 March, 2010

bagus!!
puasa sama2...

brat2104 said... on 24 March, 2010

haha.. so, kena gi rabu dan ahad la.. leh puasa isnin kamis

mie said... on 24 March, 2010

ok set!!!
banyak ke kena ganti puasa...
hohohoho

Mr PenyuBiru said... on 24 March, 2010

seb baik dah kenyang skang ni.so tak tergoda aa.hihi

koru said... on 24 March, 2010

dah makan dah semalam!,nasi sikit la bro XD tak kenyang=)

brat2104 said... on 24 March, 2010

mie: oit! beta dah abis ganti ok!! kamu tu.. dah ganti belom?

Fathiha Zainal said... on 24 March, 2010

Baru igt nk rasa nasi beriyani tu. Kalu rs die 'so so' je, keinginan nk rasa pn 'so so' jgk la. Haha!

maisyara Pot! Pot! said... on 24 March, 2010

lama dh tk mkn ayam kepsi. grrr.. nk ikot mai g mam kepsi? xD

mie said... on 25 March, 2010

mr penyu--->ye ke!!niat hati mmg nak bagi tergoda..hehe

mie said... on 25 March, 2010

koru--->itu la, kn beli nasi tambah la..hehhehe

mie said... on 25 March, 2010

brat--->jap nk tgk jadual!!hohohhoo

mie said... on 25 March, 2010

tiha--->cuba je la!!mungkin selera xsama...hehehe

mie said... on 25 March, 2010

maisarah--->semestinya mau ikut!!!tambah2 dgn mai... hohohoho

@juera said... on 25 March, 2010

cm duta kfc plak..hehehe

mie said... on 25 March, 2010

itu la...
harap2 kfc tgk la iklan ni..
boleh dia amek jd duta kfc...
kua kua..

hidayah said... on 25 March, 2010

ala wat cite makan lak. tak nak bc. terliuqqqqq

mie said... on 25 March, 2010

eleh!!!
ntah dah makan sorang2...
bukan nak ajak..

hidayah said... on 25 March, 2010

tu sifat x terpuji
ya makan ajak tau

mie said... on 25 March, 2010

iye ke!!!!
itu sifat gue ke??
sapa punya sifat la ni...
isk isk isk

hidayah said... on 25 March, 2010

haha ya x ckp tp mie ngaku sendiri bagus ahhh

ishk....
patut la x kawen lagi

agagagaga~

mie said... on 25 March, 2010

itu la...
kesian gue...
tapi yaya ada adik!!!
gue cop dulu..
hahahaaaa

pak long said... on 25 March, 2010

salam..
tak mua jam boleh berkokok...takut ayam kat umah bunyi kambing..hehehehe

mie said... on 25 March, 2010

kambeng mengembek awal pagi ek...
best tu..
hahahhaaa

Qiha Aziz said... on 25 March, 2010

coaster tu untuk lapik air. dekat bawah gelas letak benda alah tu. mmg tak best sgt pon hadiah dia sbb org tak selalu pakai pon benda tu. :)

mie said... on 25 March, 2010

oooo....
baru gue tau...
maklum la, jarang guna pelapik..
hehehee

h3r0 said... on 25 March, 2010

Aku pun xtry lagi..
takut tak sedap..

mie said... on 26 March, 2010

ntah la..
ikut selera masing2 la...
hehehe

miss zahidah said... on 01 May, 2010

hohoho...lama dah tak makan kfc...tapi lagi rindu dengan mcd =P

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new