:: alice vs samseng ::

ya salam!!!!
 jom tengok wayang
filem apa yang best bulan ni?
 layan dua filem ni saja la
alice in wonderland
dan V3 samseng jalanan, tapi

malas pula nak review....
mesti dah ramai pergi tengok....
so, kalau belum lagi
pergi la terjah cinema berhampiran...
masa banyak dihabiskan dengan activity "download"
maklum la, nak cari stock untuk bawa naik atas kapal nanti
ada la 4-5 movie dan chuck season 3
so, ada apa-apa cerita menarik ke?
boleh aku download ni..

7 comment on :: alice vs samseng :: :

iekabean said... on 20 March, 2010

huhuhuh...kapan mau naik kapal tuh???

samseng jalanan!!!1 perghhhh
nak p tgk jugakkk.. tak aci la p tgk sorang2... =(

mie said... on 20 March, 2010

ntah la...!!

sapa kata gye tgk sorang2..
isk isk..

hidayah said... on 20 March, 2010

jom pakngahhh

mie said... on 20 March, 2010

dah tgk..
kan terlambat!!!!
tggu filem lakonan yaya...
xsabo ni...

E.d.Y said... on 20 March, 2010

katanye, dua2 filem tu xbest..malas la nak tgk..

chuck mmg layan....

mie said... on 20 March, 2010

tp alice tu better dr samseng...
hehehe

chuck the best!!
hohohoo

miss zahidah said... on 01 May, 2010

tak sempat nak tengok alice =(

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new