:: universal studios singapore ::

salam...
buka saja paper hari ni, terpandang satu iklan.....
universal studio Singapore dah dibuka....
tambah satu lagi koleksi Universal Studio....
selain daripada Hollywood, Orlando & Japan....
so, sesiapa yang berminat, boleh la buat tempahan sekarang....
>>click here<< untuk keterangan lanjut....
jom aku share photo-photo dekat Universal Studio Osaka, japan....


16 comment on :: universal studios singapore :: :

joegrimjow said... on 18 March, 2010

universal studio ni macam disneyland ke?
paris pon ada
;)

mie said... on 18 March, 2010

lain la!!!!
disney banyak konsep filem disney..
tapi universal studio ni semua filem keluaran universal...
seperti shrek, spiderman...

kat paris disneyland la...
ehehehee

Nikel Khor said... on 18 March, 2010

is so nice wondeful there..

from Nikel Khor

mie said... on 18 March, 2010

u been there before??
hehee

E.d.Y said... on 18 March, 2010

xsabar nak tunggu studio kru kat cyberjaya..bila la agaknye siap

mie said... on 18 March, 2010

sama la....
nak buat labum baru ke??
hahahaa

miss chidori said... on 18 March, 2010

mie..jom blanje lala...i dh single skang..hahahahah

mie said... on 18 March, 2010

blanje???
ayoyo, tggu gue dapat durian runtuh la...
hahhaaaa

Qiha Aziz said... on 19 March, 2010

yay! dah buka. boleh pergi nanti. nak pergi dekat osaka punya jauh sgt.

mie said... on 19 March, 2010

itu la....
lagipun rasanya lebih kurang sama je...
kalo dh pergi, boleh la buat review..
mau juga tahu...

Alimaz-Kembara Terasing said... on 19 March, 2010

best leh jumpa katun...hehehe

mie said... on 19 March, 2010

itu la.....
jom pergi universal studio

miss chidori said... on 19 March, 2010

ala..tggu durian runtuh ntah bile...

mie said... on 19 March, 2010

musim durian la kot....
ataupun doakan je la..
hehehee

miss zahidah said... on 01 May, 2010

best nya!!

mie said... on 22 January, 2013

memang best...
ehheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new