Wordless Wednesday #20 Jambatan Pulau Bunting Kedah


44 comment on Wordless Wednesday #20 Jambatan Pulau Bunting Kedah :

tehr said... on 19 December, 2012

jambatan baru ke ni, bro
aku ni baru beberapa kali je ke kedah

Telor Power said... on 19 December, 2012

sekarang konsep dan design jambatan begini femes eh

ahsfantasy24 said... on 19 December, 2012

smart :D

♥ sitifarhana ♥ said... on 19 December, 2012

ada je jambatan ni? dulu belajar kat kedah, tak pnh tau lak..hihi

محمد رازيق said... on 19 December, 2012

wah. jambatan baru ek?

istiqomah said... on 19 December, 2012

jambatan baru ke ni,,tak tau pon,,haha

Knor said... on 19 December, 2012

mcm kat putra jaya aje...

mie said... on 19 December, 2012

tehr!!
jambatan ni dah lama...
cuma terbiar....
ehheheee

mie said... on 19 December, 2012

telor!!
maybe sesuai untuk jambatan dari darat ke pulau..
ehehehee

mie said... on 19 December, 2012

ahsfantasy24!!
memang smart, tapi sayang...
tiada penjagaan..
eheheheeee

mie said... on 19 December, 2012

sitifarhana!!
dah lama ada....
cuma x dikomersilkan...
sebab projek tertangguh...
eheheheee

mie said... on 19 December, 2012

محمد رازيق!!
jambatan lama...
cuma baru2 ini saja ada yang diperkenalkan..
ehehehee

mie said... on 19 December, 2012

istiqomah!!!
jambatan lama ni...
cuma xada yang mengkomersilkan...
hehehheee

mie said... on 19 December, 2012

Knor!!
putrajaya lagi canggih....
tapi ini hanya jambatan menuju ke pulau yang terbiar...
ehehehee

gadisBunga™ said... on 19 December, 2012

ni la dia rupanya jambatan pulau bunting....kene pegi nih. malu je orang kedah pun tak sampai lagik!

mie said... on 19 December, 2012

kena pergi tau...
tapi jangan tersesat sudah la..
eehhehee

Dulu Lain Sekarang Lain said... on 19 December, 2012

Buat sesi fotografi untuk pengantin sesuai ni... :D

Denaihati said... on 19 December, 2012

ni jambatan baru yg gunakan strutur rekabentuk lama kot...

eita said... on 19 December, 2012

comel jgk walaupun dah lama

zool said... on 19 December, 2012

wah cantik gak jambatan ni

ekabukanmakcikkau. said... on 20 December, 2012

uihhh kemasnya. asal aku tak pernah lalu? -___-

ArELeEz said... on 20 December, 2012

cam jambatan besi putrajaya je.. btw, cantik!

p/s: u've been tagged! ;P

http://asleez-asrolareleez.blogspot.com/2012/12/tag-25-random-facts-about-me.html

Myra Jay said... on 20 December, 2012

Cantik dan tersergam indah..

Kat area mana ye?

sudipVSsenduk said... on 20 December, 2012

tak sangka kedah pun ada jambatan canggih

Wak Gelas™ said... on 20 December, 2012

wak pon nk tau gak apa ada kt pulau bunting yan tuu.. ehhhE

cinta siswi said... on 20 December, 2012

siswi name je duk kedah tp xtau pn kewujudan jambatan ni..hauhua

boni kacak said... on 20 December, 2012

wow..sempoi jugak jambatan ni..hehehe

Iza Teratak Usang said... on 20 December, 2012

Assalam...
Jambatan tu dekat dengan rumah tapi hanya beberapa kali pi situ...jalan nak ke situ belu siap sepenuhnya jadi tarikan tu kurang sebab orang takut kotor kereta, jalan becak berlumpur...sebab tu tak ramai orang tau kewujudan jambatan ni...

mie said... on 21 December, 2012

dulu lain!!
memang sesuai..
tapi kena pandai pilih tempat la..
ehehehee

mie said... on 21 December, 2012

denaihati!!
ini jambatan lama....
mungkin banyak jambatan baru struktur begini..
ehehehee

mie said... on 21 December, 2012

eita!!
ini baru part yang lama...
ehehehee

mie said... on 21 December, 2012

zool!!
cantik dibahagian sini saja...
ehehehee

mie said... on 21 December, 2012

zreleez!!
ini pun dibuat dari besi...
ehehheee

mie said... on 21 December, 2012

myra!!
di bandar yan, kedah...
hehehhe

mie said... on 21 December, 2012

sudip!!
jangan disangka, kehijauan padi...
menghalang penumbuhan jambatan..
ahahaha

mie said... on 21 December, 2012

wak gelas!!
surprise ni...
tunggu la entrynya nnti...
ahahahaaa

mie said... on 21 December, 2012

cinta siswi!!
itu la, ramai xtau..
kalau naik flight ke alor star, pasti nampak..
ehehheehe

mie said... on 21 December, 2012

boni kacak!!
memang sempoi....
hehehehe

mie said... on 21 December, 2012

iza!!!
wasalam....
betul tu, bukan belum siap...
macam xde projek je nak siapkan..
dah lama tergendala...
hehhehee

mie said... on 21 December, 2012

ekabukanmakcikkau!!
hanya yang terpilih saja boleh lalu..
ahahahha

capitan said... on 27 December, 2012

Zaman sekolah dulu aku pernah beberapa kali ikut bot pukat tarik di kawasan ni...memang seram macam ada langsuir bertenggek di haluan bot. Rupa2nya penanda jelmaan jambatan... hampeh.

mie said... on 27 December, 2012

tu dia...
sampai jelmaan disangka nya..
ehehehee

iekabean said... on 28 December, 2012

gambaq smart! tapi moto tu, kasi adjust sikit la bro~

mie said... on 29 December, 2012

wassup bro..
xde orang nya, moto pun jadi la..
ahahahhaa

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new