:: result mietos lucky draw ::

wah!!!!
mesti ramai tertunggu-tunggu result untuk lucky draw baru ni ye!!!! jangan risau, aku takkan mungkir janji.... sekarang, hadiah bertuah sedang menanti anda semua.... dan kini cabutan telah diadakan.... dan kita sudah ada peserta yang bertuah!!!! kita lihat, siapa yang kena....
so, cuma hendak mencari peserta yang bertuah sahaja.... seperti yang kita sedia maklum, referrer terbanyak di sandang oleh "anin" dengan 20 referrer.... tak sia-sia anin tolong promote contest ni.... senang-senang saja souvenir dari japan menjadi miliknya!!! tahniah..... apa hadiahnya, biar anin saja yang beritahu....
peserta yang bertuah adalah "nida" dengan souvenir from france..... dan seorang lagi yang bertuah adalah "zai kulim" dengan souvenir dari egypt..... sekarang follower aku sebanyak 229 orang!!!adakah 3 orang ini merupakan follower?? jika ya, anda akan mendapat hadiah tambahan.... sila berikan alamat kepada carlitos_yan{@}yahoo{dot}com untuk penghantaran hadiah.... jika tidak hadiah akan di bawa untuk next contest.... yang tak berjaya, cuba lagi ye!!!!

31 comment on :: result mietos lucky draw :: :

Nida said... on 15 February, 2010

Assalamualaikum w.b.t.

Alhamdulillah.. terima kasih atas keputusan yg memeranjatkan Nida... terima kasih sekali lagi..

Ni alamat Nida:

Hasnidar bt. Muhammadon,
No. 2, Jalan Kuini Utama,
Taman Kota Masai,
81700 Pasir Gudang, Johor.

p/s: Nida dah emelkan alamat ini... :)

Fathiha Zainal said... on 15 February, 2010

Waaa... Tahniah kpd yg menang & yg bertuah itu. :DD

Nida said... on 15 February, 2010

salam sekali lagi Mie....

Lupa nak inform... Nida merupakan follower blog ini... :)

Mybabah said... on 15 February, 2010

Salam. Sedih babah tak tahu Mr Re2d ada anjurkan contest. Kalau tidak mesti babah akan masuk juga. Babah suka masuk contest walaupun tak pernah menang...

mie said... on 15 February, 2010

nida---ok!!!nnti gue hantarkan hadiah... tahniah!!!smestinya ada hadiah tambahan...hehehe

mie said... on 15 February, 2010

fathiha--->xpe, yang tak menang cuba lagi.... hehhee

mie said... on 15 February, 2010

mybabah---> ye ke!!! maybe bukan rezeki nya kot...

hidayah said... on 15 February, 2010

tahniah tahniah

anin said... on 15 February, 2010

salam..nnti anin email ye.. anin mmg follower blog ini

@juera said... on 15 February, 2010

adeyh x dpt..tahniah bt yg win tu..ngehx3

mie said... on 15 February, 2010

yaya--->tahniah juga!!harap kekal hingga akhir hayat...
hahahaa

mie said... on 15 February, 2010

anin--->ok!!! bagus2, de adiah tambahan untuk follower...

mie said... on 15 February, 2010

@juera--->boleh cuba lagi!!! hehehe

E.d.Y said... on 15 February, 2010

oh...ada contest..lepas ni ada lg x??hehehe

cikbedahlaser said... on 15 February, 2010

ohohohoho bukan rezeki daku nmpk nye..
hihihiih

mie said... on 15 February, 2010

edy--->tgk la kerajinan.... kalo de sponsor, tipa2 bulan bleh da contest..hahha

mie said... on 15 February, 2010

cik bedah--->belum lagi kot!!next time rasanya...

iekabean said... on 16 February, 2010

ieka nak jugakkk...lalala
kapan la mau bertuah ni.

mie said... on 16 February, 2010

itu la....
kena mandi bunga kot...
hehheee

hidayah said... on 16 February, 2010

amin.

apa mie?

apa yg kekal. haha.

mie said... on 16 February, 2010

amin!!!
gue pun xtau....
kekal mende ek??
hahahhaaa

zai kulim said... on 17 February, 2010

yahooo..menang....kejap nak email..

mie said... on 17 February, 2010

ok!!!
ingatkan xnak dtg tuntut...

Ieda the Rainbow Princess said... on 18 February, 2010

Salam..Huhu..Tahniah! :)
Serunuknye Kak Zai kite tu.. ;)

mie said... on 18 February, 2010

xpe, insyallah....
kalo de peluang lagi....
bopleh buat contest lagi...

Johari sulaiman said... on 18 February, 2010

ape nie mie? macam cabutan bertuah jew hehe?

mie said... on 18 February, 2010

iye la!!!
tapi dah tamat la contest ni....
hehhee

noor afzan said... on 19 February, 2010

x do rezki gi..=)

mie said... on 19 February, 2010

xpe....
kalo de contest lagi..
boleh cuba lagi..

JAI said... on 25 February, 2010

Cehhh...miss semata..takpe aku cuba lagi..nasib baik bukan ps3 atau ps2 kalau tak putih mata aku. Mie engko taknak ker bagi hadiah kapal laut dalam gambo tuh..hehehe..anyway tahniah atas kesuksesan kontest..selamat bro

mie said... on 25 February, 2010

gue pun xde ps2 mahupun ps3...
inikan pula nk bg kat org....
kapal plak yg diminta...
beso gedabak tu..
hehhehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new