:: percy jackson & the lightning thief ::

salam....
kali ini dalam mode wayang lagi walaupun orang lain sibuk denga "sale" dan "chinese new year"..... maklum la, ada cinema baru yang dibuka di village mall.... so, pergi je la try tengok condition dan service kat sana.... not bad!!!xkisah la harga tiket mahal sikit.... tapi selesa dan menarik..... cuma ada filem chinese dan hollywood saja.... tak dapat la nak melayan cerita melayu hari ni....

filem pada hari ini adalah "percy jackson & the lightning thief"... best juga aku layan filem ni.... dengan sound effect yang menarik.... cerita yang mengisahkan "anak separa dewa" yang dituduh mencuri "lightning"..... yang dasyat nya, boleh pula ada kisah di neraka!!!! walaupun untuk tontonan umum tapi jangan mudah percaya dengan filem ini.... semuanya hanya lah rekaan saja..... apa lagi!!! pergi lah ke pawagam yang berhampiran....

dengan penutupan "mietos lucky draw".... aku ingin mengucapkan "happy chinese new year" buat yang meraikan nya.... dan "happy holiday" buat rakyat malaysia yang tidak meraikan nya.... hehehe!!! terima kasih juga yang menyertai contest aku..... 100 orang peserta yang menyertai dan kita lihat, siapa yang bertuah.... nantikan keputusan nya di episode yang akan datang.....

20 comment on :: percy jackson & the lightning thief :: :

h3r0 said... on 14 February, 2010

1st comment.. nak hadiah.. he he he..
cite nie based on novel kan?
Anak separa dewa, cam hercules la plak..
aku pun nk layan la nnti..

mie said... on 14 February, 2010

contest dh tamat la...hehe
lebih kurang la....
xtau la plak, tp mmg best...
layan jangan xlayan...

Ryehanna said... on 14 February, 2010

baru nak tengok ptg ni... :D

Wanita Itu said... on 14 February, 2010

nak pi tgk laaaa..

mie said... on 14 February, 2010

ryehanna--->tgk jangan xtgk... boleh tahan juga acite ni..

mie said... on 14 February, 2010

wanita itu--->jom pi tgk!!!
hehehee

Lala said... on 14 February, 2010

peh...asik gi tgk muvi jek...jeles2...bila mau blanje lala???

mie said... on 14 February, 2010

itu la!!!
nak kn blanja ke???
dtg la cni...
hahaaaa

bellar0ssa said... on 14 February, 2010

siyesly.nk sgt tgk cite ni..tapi kat india celah mane nk carik ni..adeh..

adekah aku bertuah.jeng jeng jeng.

mie said... on 14 February, 2010

ada!!!!
dgr cite nak wat versi hindustan plak...
hehheheeee

E.d.Y said... on 14 February, 2010

wah...mcm best je..lama tak tgk wayang..

mie said... on 14 February, 2010

best gak la!!!!
pergi la tgk....

Fathiha Zainal said... on 14 February, 2010

Huwaaa.. Dh lama x tgk wayang. Huhu~~

mie said... on 15 February, 2010

alahai...
kesian nya!!
jom gi tgk wayang...
heheheee

hidayah said... on 15 February, 2010

ah.
da lama x g tgk wyg.
bulan 9 last.
lama yer...

mie said... on 15 February, 2010

kesian!!!
nnti gi je la honeymoon kat cinema..
hahahaa

hidayah said... on 16 February, 2010

cewahhh
tamo ah cinema ramai orang
wakakaka

mie said... on 16 February, 2010

xde ramai pun....
amek je yg gold cinema....
xde ramai sgt...

hidayah said... on 16 February, 2010

eh mengajar ye pakngah ?
report kat mak....

mak...oh mak...
tengok...
wakakaka

mie said... on 16 February, 2010

iye la!!!!
gue kan cikgu tadika....
kena lamengajor budak tadika...
hahahaaaa

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new