:: gambar tensi-she punya contest ::



syarat syarat adalah seperti berikut :
  1. create an entry bertajuk "gambar tensi-she punya contest".tidak wajib untuk membuat sticky entry pejadah suma.just satu entry pon sudah cukup.
  2. no elaboration needed. nak bebel panjang panjang its up to you.but i dont read it.
  3. please take note : gambar hendaklah muka anda seorang.tak nak dua atau tiga.kalau ada kembar sama rupa pon tak nak ok?oh lupa.gambar mestilah bertema kan TENSION.tak kesah la tension belajar ke,test ke,sembelit ke..
  4. kalau korang upload byk byk pon,saya cume akan menilai gambar yang paling latest.but if dalam satu entry tuh ada suplo gamba,saya amek yang paling atas sekali.
  5. sila copy and paste gambar contest ni dan link kan kepada blog ini.
  6. this contest will be end on 31 march 2010.atau kata lain nya,akan tutup bile orang dah start post kat wall fb:april fool.ade ke?;p
  7. hadiah dirahsiakan.tapi jangan risau hadiah bernilai RMXX keatas. 
so, gambar yang dipertandingkan adalah!!!!

nak buat huraian sikit!!! boleh kan... gambar ini diambil semasa kapal sedang "anchor" di damietta, egypt. jadi, "main condenser cleaning & maintenance" perlu dilakukan semasa kapal sedang berhenti.... memang memerlukan oxygen yang secukupnya masa ni... walaupun agak tension!! tapi aku happy bekerja.... hahhaa

    6 comment on :: gambar tensi-she punya contest :: :

    she said... on 28 February, 2010

    good good.boleh kalah she macam ni..nasib aku tak masuk..kahkahkah...

    mie said... on 28 February, 2010

    kira diterima la ni!!!
    xpun, bagi menang trus je...
    hehhee

    cikgu isza said... on 28 February, 2010

    nampak menarik.. nak join lah

    mie said... on 28 February, 2010

    sila-sila....
    jangan malu-malu...

    Girl Talk said... on 28 February, 2010

    baru bjinak2 dgn blog.. segan nk join contest.. =.='

    mie said... on 28 February, 2010

    ye ke!!!
    welcome to dunia blog...
    join pun suka2 je...
    hehehee

    :: instagram ::

    :: banner ::

    ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
    new