:: seri anggun (chapter 6) ::

(hadiah sponsor from hard rock cafe singapore)
yehaa!!!!
hari ni, sebenarnya malas la nak update tentang "seri anggun" tapi hari ni merupakan hari istimewa aku..... 18 january bertambah lagi 1 tahun umur aku!!! hepi besday to me..... ok la, kalau chapter lepas...... banyak juga pertandingan-pertandingan yang diadakan atas kapal tu..... mesti la ada hadiah nya!!! semua hadiah disponsor oleh "hard rock cafe singapore" & "seri anggun's bond store".... hehehe!!!!
(cadet sibuk mengira kacang dalam balang)
terima kasih buat 2 engine cadet (hanif & sanjev) dan 2 deck cadet (pali & nazri) atas perancangan yang begitu menyeronokkan.... nasib baik ada cadet, kalau tak, aku la yang kena organize semua benda ni..... hehehe!!!so, tak banyak yang nak diceritakan..... cuma ramai yang nak tahu..... siapa pemenang nya???lihat lah gambar-gambar ni..... siapa yang banyak ambil hadiah..... hahahaaa!!!!
(pemenang-pemenangnya!!!aku pun ada)
itulah kehidupan sebenarnya atas kapal..... waktu silih berganti, suasana juga akan berubah bila ada yang sign off..... so, tunggu la last chapter bila aku sign off dekat port ohgishima, japan...... hari-hari terakhir aku atas kapal seri anggun!!!!see you next chapter....

24 comment on :: seri anggun (chapter 6) :: :

iekabean said... on 18 January, 2010

ahhhhh....ieka nampak gambar pakcik ieka menangggg!!!!
huhuhuhuhu~

pakcik terer eh men iniiii!!!
bgus2...
maju la sukan utk MISC~


p/s: belum baca! tgk2 gambar dulu.. Pelihara mata itu lebih penting!!! kahkahkahhhh

Atikah HM said... on 18 January, 2010

happy birthday mie~ ;)

mie said... on 18 January, 2010

ieka--->
mesti la....
kalo hebat, kena la menang...
hahahaa

mie said... on 18 January, 2010

tikah--->
thankz, itu tanda baca entry ni..
hahhaaa

iekabean said... on 18 January, 2010

huhuhuh...
xpyah baca entry pon dah tahu bufday pakcik~
hehehhehe

cadet2, tu single mingle takkk????=)

mie said... on 18 January, 2010

xde!!!
semua dh berpunya....
xcukup umur lagi...
hahahaaaa

yayahidayah said... on 18 January, 2010

ala
org bukan nak tau pemenang ye sapa
org nak tgok yg jambang2x tu
haha!

eh dah tua ek
hee~
moga sihat tubuh badan + murah rezeki

mie said... on 18 January, 2010

alhamdulillah!!!
sentiasa sihat tubuh badan ...
harap2 slalu dimurahkan rezeki...
no jambang2...
hahahaaa

Faarihin said... on 19 January, 2010

heppy belated besaday incek mie..

wah.. nampak meriah aje kan.. (^__^)

mie said... on 19 January, 2010

thankz....
mmg meriah pun...
hheeeehehehehhe

iekabean said... on 19 January, 2010

Pakcik, bila nak lanja reader setia kek???

fiza said... on 19 January, 2010

Happy belated Birthday to you (^_^)

mie said... on 19 January, 2010

ieka--->
sapa???
ada ke gue cakap??
confuse oh confuse...

mie said... on 19 January, 2010

fiza--->
thankz....
happy besday to you too...

hidayah said... on 19 January, 2010

ada la jambang
ada la ek
ada tau

next entry ek
hahaha

mie said... on 19 January, 2010

xde!!!
jambang cuma permulaan nya...
sudah hbs dicukur....
hahahhaaaa

iekabean said... on 20 January, 2010

hidayah- Mie penah ada jambang ker???
llalallalala~


mie-- bufday kena la belanja kek!
buat party utk readers2..
hehehhe =)

mie said... on 20 January, 2010

jambang??
itu rahsia antra gue n yaya je....
party dh tamat la....
hahahaahhaa

hidayah said... on 20 January, 2010

oh bayangkan la mie with jambang
kah4x !!


ishk

mie said... on 20 January, 2010

xbleh!!!!
serabut gue dengan jambang penuh dimuka..
buat apa nk sorok kekacakkan gue..
hahahaaa

hidayah said... on 20 January, 2010

kacak ah ada jambang
tu yg mie xkacak langsung skrg ni
kah3x

mie said... on 20 January, 2010

ye ke!!!
gue ttp xkan berjambang..
hahhaaaa

Lala said... on 21 January, 2010

hepy belated besday ye...
maaf lambat wish...

mie said... on 21 January, 2010

itu la....
tgh tggu lala wish la...
thankz...

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new