:: sayonara 2009 ::

wah!!!!
dah lama rasanya blog ni tak berupdate. maklum la, rasa malas je nak menaip apa-apa pun. padahal banyak cerita nak digemparkan. walaupun sudah 5 hari kat rumah ni, rasa macam tak cukup lagi nak rehat. rasa macam tak selesa pula bila dapat pijak tanah ni. bayangkan selama 6 bulan lebih, hanya 8 jam saja dapat berpijak dibumi yang nyata. banyak pula cas positif & negatif yang nak discharge ni.....

perjalanan 7 jam 30 minit memang masa yang agak lama. nasib baik la naik Malaysia Airlines, terjaga sikit la makan minum & entertainment ni. so, menghabiskan masa dengan melayan movie yang disediakan. macam biasa la, aku dengan movie memang tak dapat dipisahkan. sempat juga melayan 3 movies yang disediakan seperti Setem, Gokusen the movie & Rookies the movie. elok-elok movie habis, dah nak sampai KLIA. terasa cepat la pula. tak kisah la, janji dapat balik Malaysia.

letih oh letih!!!belum juga nak sampai rumah. malamnya baru la flight balik kedah. sampai rumah pun dah tengah malam. sampai sekarang letih ni tak hilang-hilang lagi. best nya kalo ada orang tolong massage kan.hahahaha!!!!yang penting dah tak payah pikir soal kerja & nak bangun awal. esok dah mula program bercuti!!mungkin akan hilang sekejap dalam dunia IT ni kalau tempat yang dituju tak ada wifi & mungkin akan berjumpa awal january 2010.

di kesempatan ni, nak ucapkan Happy New Year & Happy Holiday. so, seperti yang dijanjikan, ada la sedikit gift untuk commentator terbanyak untuk blog ini sepanjang ketiadaan aku dalam dunia IT ni. pemenangnya adalah "makcik lala" & "makcik yaya". sila hantarkan alamat kepada "carlitos_yan@yahoo.com". terima kasih sebab banyak support blog ini ye. sayonara!!!!

9 comment on :: sayonara 2009 :: :

Cik Peanut said... on 30 December, 2009

hohohoho..biase lah..owang biase dok atas air..hehehe...kjene sesuaiakn dieri dnegan orang kat darat ni kan?

Lala said... on 30 December, 2009

makcik lala mie panggil????xpela..makcik pon makcik la..
yeay!!!dpt adiah dr mie!!!!cpt2 pos tau sbb 2 jan ni dh pulang ke kelantan utk continue stdy...huhuhu

mie said... on 30 December, 2009

peanut--->itu la, tgh tune diri sendiri la ni....kalo salah tune ssh plak....hehehe

lala--->glamour tu, bukan sng nk di gelar makcik....dh send address ke??

Lala said... on 30 December, 2009

dh send dh....tgh ari td...mmg dh berpangkat makcik pon tapi bukan pggl makcik...panggil makcu...

mie said... on 30 December, 2009

ok!!!!
nnti akan dihantar secepat mungkin...
hehheeeee

Lala said... on 30 December, 2009

ok...thanks!!!!!!!!!!!tak sabarnye...adiah ape ek????

mie said... on 30 December, 2009

xpe kot kalo terlambat....
kalo hari ni post....
lusa dh cuti....
adiah dirahsiakan...

Lala said... on 30 December, 2009

ala..kalo lmbt xbest la...nmpknye lala boleh tgk tahun depan la bulan 3...uhuk..

mie said... on 31 December, 2009

itu la....
kalo de rezeki, cepat la sampai...
heheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new