:: pulanglah!! ::

wah!!!!
dah lama rasanya x ctive dalam dunia blog ni.....al-maklum la, sibuk dengan keje sendiri tanpa memijak di bumi yang nyata....hahahhaaa!!!!ni ada berita penting nak disampaikan...walaupun, xde la penting sangat.....esok bermula la "holiday" buat diriku.....heeheeee!!!kredit tuk member aku pinto atas gambar yang menarik ni...

so, sekarang aku berada di Narita View Hotel.....esok bermula la perjalanan pulang ke Malaysia....aku akan bertolak dari Narita airport jam 1030.....dengan menggunakan perkhidmatan MAS airlines (MH 89)...... maybe perjalanan mengambil masa 7 jam 35 minit...... dijangka sampai KLIA jam 1705.....

nampaknya, destinasi aku belum lagi tamat..... jam 2000 akan bertolak pula dari KLIA ke Alor Setar airport...... dengan menggunakan perkhidmatan MAS airlines (MH 1252).... dijangka sampai jam 2055..... sekejap saja!!!!masalahnya, siapa mau jemput aku kat airport ni..... dah la malam2 plak tu....so, tunggu dan lihat je la!!!!

21 comment on :: pulanglah!! :: :

Lala said... on 23 December, 2009

hahahah...mie dh kembali!!!!hoyeh...lame betul belayar...kompom bwk duit byk balik mesia nnt kan...hahahha...belanja2!!!hahahhahaha

Nazz said... on 23 December, 2009

Salam...

welcome home....

iekabean said... on 23 December, 2009

Welcome home pakcik...
pakcik, apasal ieka tak boleh shout kat shoutmix lagii~

mie said... on 23 December, 2009

lala--->gue dah balik....tapi duit kenan simpan...maklum la, tuk hantaran lala gak...hehehe

nazz--->wasalam!!!home sweet home

ieka--->iye!!!!ntah la, gue pun xtau...nape???

iekabean said... on 24 December, 2009

pakcikkkk!
tensionnyaaaa........
tak bleh nak submit komen kat shoutmix...



lepas ni rajen la ieka komen kat sini.
huhhh!

mie said... on 24 December, 2009

pesal ek??
gue pun xtau.....
tiba2 plak jadi camtu...

iekabean said... on 24 December, 2009

ahhahahhaa....
itu ieka pon tak tahu la pakcik!!!

uhhhukk,
bila lagi nak buat entry super saiya????

mie said... on 24 December, 2009

kesian!!!
tumpang kesian je la.....
super saiya???
syarikat beras ke???hahahaa

Trisya Aleesa Jamil @ Arween said... on 24 December, 2009

Masih sakit pinggang itu Pokcik Mie????

iekabean said... on 24 December, 2009

ahaaa..beras keluaran dari bandaraya yan

mie said... on 24 December, 2009

mama aleesa--->aaahh!!!rasa malas je nak buat keje...hahhahaa

ieka--->ooo....maju gak bandaraya yan tu ek!!!hahahaa

iekabean said... on 25 December, 2009

mama aleesa,
nak report ni... mie selalu ponteng kerjaaa...


ehhh,
bandaraya yan tuh mmg maju pon..
tak tahu kah??? hahahhaha

mie said... on 25 December, 2009

apa la...
skrg xde masa dh nk pikir ttg keje...
bandaraya yan mmg maju pun..
hahhaaa

Cik Peanut said... on 26 December, 2009

nak ole2x
heheheh

mie said... on 26 December, 2009

ole2???
apakah itu...
hahhahaaaaaa

Lala said... on 26 December, 2009

hahahahha....ala...setakat belanaja ais krim kat baskin robbin ape de hal...tak luak pon...hahahhaha

mie said... on 26 December, 2009

baskin robin??
mahal tu, lbh baik paddle pop je...
famous gak....

Lala said... on 26 December, 2009

hahahah..kedekut betui mie ni...

mie said... on 26 December, 2009

bukan kedekut...
tp berjimat..

nabil said... on 02 February, 2010

wa...abg mietos dah balik...
t boleh jumpa...heheheh

mie said... on 02 February, 2010

dah lama balik....
cuma baru ping je...
hahahhaaaa

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new