:: saus kacang ::

salam....
sekarang ni, masa-masa lapang dihabiskan dengan menonton filem je.... satu-satu cerita di habiskan.... semalam baru sahaja menghabiskan cerita "saus kacang".... cerita lama tapi baru semalam sempat tengok.... biasa la, cerita-cerita baru semua sudah di tonton....
menarik juga la cerita ni.... maklum la, pasangan suami isteri yang menjadi hero & heroin nya.... siapa lagi, ashraf sinclair & bunga cinta lestari.... tapi yang aku xbleh terima bila si hero speaking indon.... bisa ngobrol pak!!!heheee....xkisah la, janji masa aku telah di isi.... lepas ni nak layan citer apa plak....ada apa idea???hhmmmm....

lupa plak!!!award ni aku trima dari makcik ieka.... ntah la!!!aku pun xpaham...sebab apa aku bertuah..... nak kata dapat RM 1juta, xde pun.... arigato makcik!!!hahhaaa

16 comment on :: saus kacang :: :

NaDiaHaNuM~ said... on 25 May, 2009

da tengok gaks!
best2.. :D

hidayah said... on 25 May, 2009

ishk
jeles ye
nk layan push pon sekerat2 je..

mie said... on 25 May, 2009

nadia--->ye ke!!!tapi kalo kita bersua yg berlakon...lagi best...hahhaaaa

yaya--->jeles??mende camni pun jeles ke...hahhaaa

hidayah said... on 25 May, 2009

jeles mie ada masa banyak..
tu je..
bukan jeles lain..

mie said... on 25 May, 2009

ye ke??
ingat jeles ngan kekacakkan gue...
hahhaaaa

rizz said... on 25 May, 2009

alaaa rizz nk tgok sgt2 cte ni:p

moonie said... on 25 May, 2009

bagi la award tuh kat gue, tulis nama gue taw..pas2 gue amik..alsebab gue suka warna ijau..tu jerk..haha gediks n poyo la plak!!

ala, cam x best jerk citer tuh..nasib la kan mok cik x suke kat 2 org tuh..minat jauh skali

mie said... on 25 May, 2009

rizz--->tgk jangan xtgk...sila la donlot skrg...heheee

moonie--->xbleh, ini untuk org bertuah je...so, kan gue saja yg bertuah...hahhaaaaa

hidayah said... on 25 May, 2009

sorryyy ?

salah type ke tu ?

mie said... on 25 May, 2009

apa yang salah...
gue pun xperasan...
hahhaaaa

Cookie Monster said... on 25 May, 2009

hahahaaa
mie goreng!
kuki da khatam ini citer
lawak jaa
hehekk

mie said... on 25 May, 2009

itu la...
gue teringat nk tgk citer ni...
bila tgk cookies la...
maklum la, cookies kan cute...
hahaaaa

julietANNA said... on 26 May, 2009

best je tgk dia asyik lyn movie.jeles.hehe.
amek mne?download eyh?

mie said... on 26 May, 2009

aahhh...
masa free...
kn la layan movie...
donlot je...hehee

Redbloodsnow said... on 26 May, 2009

ehhh..tingin plak zie nk tgk citer neh. i loveeee ashraf sinclair. sesuai ler ngan bunga sbb dua² cun melecun. tuh klo dpt anak sok²...kompom kejunggg jek tgk muke anak dorg. kompom mmg barbie...hahaha

:D

mie said... on 26 May, 2009

tu la...
xkisah la cam apa pun..
kalo cam zie lagi bagus...
heheeeee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new