:: from yan to uum ::

alahai....
lama btul xupdate....biasa la,streamy la masalah nya....xdpt online 2 hari.....nasib baik de pakcik streamyx datang....problemnya???nnti aku citer....rasa macam2 xkena bila xdapat online ni.....nasib baik masih waras.....hehehe...

dah lama aku xpergi uum!!!aritu sempat juga gisana......tapi xde perubahan langsung.....ada la halnya kalo gi sana....kalo nak suka2 malas la nak gi uum tu....dah la jauh,pastu terperosok kat dalam hutan....heheheee!!!!alang2 gi sana,sempat juga la pusing2.....biasa la,gi masjid uum....pastu tertarik plak kat kolej MISC.....trus gi sana!!!heheheeee....
dah puas pusing2....perut mula la nak berkeroncong.....cari2 makan la plak....tp kat luar uum la....kalo xsilap,restoran tu nama anjung seri....banyak betul pilihan nya....tapi aku makan mee hailam ngan cendol pulut je.....yg pasti,sayur je yg tinggal.....hajat nak makan semua makanan kat situ....
balik dr uum....sempat lagi pergi pekan jitra & alor star.....tapi disebabkan hujan lebat.....duduk dalam kereta je la.....asyik hujan je....tapi xkisah la....rahmat tu!!!heheheee.....cantik juga masjid zahir,& menara alor star tu....ok,masa untuk makan....hohoho
:vv39.gif::vv39.gif::vv39.gif:

23 comment on :: from yan to uum :: :

iN said... on 07 April, 2009

"kalo nak suka2 malsa la nak gi uum tu"
malsa tuh ape pak cik :P

mie said... on 07 April, 2009

mn2....
ni mesti reka ayat sndiri...
nk kenakan gue konon...
hahhahaaaa

hidayah said... on 07 April, 2009

hoho~
kata2 mie bermakna~

wwweee!!

mie said... on 07 April, 2009

makna???
gue pun xtau....
mmg sasterawati la yaya ni...
hhaaaaaa

hidayah said... on 07 April, 2009

1- kalo nak suka2 malas la nak gi uum

2- asyik hujan je....tapi xkisah la....rahmat tu!

ahaks~ sapa nak jawab ni? tuan punya body yg menaip la.. wwwweeeee!!

ha..ada rahmat tu tenet dah OK..sbb tu kene tag.. respon k.. hoho~

mie said... on 07 April, 2009

ooo....
gitu ekkk...
bahaya gak guna bahasa kias2 ni...
hehehehee

nnti rajin gue buat la ek!!!
hohohoho

moonie said... on 07 April, 2009

inn maner ader dier tulis malsa..xbek fitnah tanpa bukti..

p yg pasti perkataan tapi 2 diulang2..haha cam xbest plak bacer..hee naper la aku suker sokong c inn nih..in la ni ngajo

mie said... on 07 April, 2009

alaaa...
gue bahasa melayu xbaper lancar...
bahasa sepanyol A1 tau...
hehehehee

moonie said... on 07 April, 2009

bm fail

bahasa ibunda tuh..sedih bunda klu tau

Cik Peanut said... on 07 April, 2009

wah..datang uum tak kasi tahu pun
heheheh
peanut dok depan misc tu
dpp telekom
heheheh
wah..yang incik mie makan abc tu,
tempat makan peanut
ehhehehe

mie said... on 07 April, 2009

moonie--->gue mix sepanyol la.....hehehe

peanut--->ye ke???nnti gue gi sn leh la skodeng peanut ye!!!simpan duit tuk blanja gue tau...hahhaaa

iN said... on 07 April, 2009

moonie..
ala...guwe 1st komen..mestila tau pak cek neh dh betulkan ayat dia..
guwe x menipu..x bek..dose T_T

mie said... on 07 April, 2009

ye ke!!!
ala kesian kat makcik ubie ni...
bagi la peluang...
hahhaaaaa

moonie said... on 07 April, 2009

hahaks..yeker..bagus2 tajam tol mata in..

gue sokong in..idop in..

huh! xper dier bm fail..

mie said... on 07 April, 2009

bahaya tu..
mata tajam...
nnti tercucuk..
hahhaaaa

Cik Peanut said... on 08 April, 2009

wah..peanut lak yang kene belanja..hehhe

Cik Peanut said... on 08 April, 2009

mekasih ye joiin
hehehe
t kiter tunggu betul ke tak jawpan incik mie..
kalau mahu tukar jawapan pun boleh
sebab tekaan bleh di buat dua kali
dan tekaan nom dua yang dikire,
tapi kalua tak moh pun tak pe,,
hehehhehe
wah,...ingat tangan peanut keras ke?
lembut u
heheheh

Cik Peanut said... on 08 April, 2009

ops, satu lagi t peanut dah habis exam
peanut akan kumen2 semua entry baru kamu
heheheh
skunk ngah sibuk dong..
ni pun lepas habis study sikit
heheheh

mie said... on 08 April, 2009

ok!!!
no problem peanut....
gud luck!!!!

Cik Peanut said... on 08 April, 2009

satu lagi..
lupa lak..
sowy ye kumen2 kat sini,,
chat box tak mahu kuar lak
hehehehe
if nak bals..
balas kat bahagian kumen contest yang incik mie join juga ye..hehhehe
t leh tambahkan chance untuk jadi pengomen terbanyak
dapat hadiah tau..
hehehehhe

mie said... on 08 April, 2009

gitu ek!!!
cam nak bg gue menang je...
support peanut....
heheheee

zamdotcom said... on 08 April, 2009

ohoo..
pegi alor star ye?
tak singgah tasik jitra ke?


p/s: xupload lg gmbr balik kg aritu

mie said... on 08 April, 2009

jitra pun 1st time pergi...
xtau la pula kat mn tasik nya...
heheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new