Dulu INSTAPLACE, Kini INSTAFOOD

Salam 1 Malaysia!!
Agak lama tidak berupdate blog ni. Bila tak update, buffer Nuffnang banyak plak muncul. Pelik tapi inilah kebenaran yang selalu terjadi. Sejak gilakan Instagram ni, asyik nak menangkap gambar saja.

Alamak!! tangkap gambar makanan la pula? Dikira golongan sakit mental ke? hahaha. Tak kisah la, janji puas bila dapat menangkap gambar. Bagi yang minat Instaplace, jangan lepaskan peluang mencuba Instafood pula. Jom layan gambar-gambar Instafood















22 comment on Dulu INSTAPLACE, Kini INSTAFOOD :

Knor said... on 02 July, 2013

nak masuk ramadhan kut..tu yg instfood..tak pe..sakit mental org yg bt statment tu biarkan dia..masak dapat pahala..kongsi resepi org dpt ilmu memasak..masak utk keluarga..lgi banyak pahala..

anyway semua mkanan ni sedap2 belaka..

nasi goreng ayam penyet tu....lazat sgt2

mie said... on 02 July, 2013

itu la...
terliur awal2 dulu..
ramadhan pun dh dekat...
ehehhee

ArELeEz said... on 02 July, 2013

o.m.g..!! b'bunyik perut! uhuks3..

teh ramuan said... on 03 July, 2013

tengok gambar ni
rasanya semua nak dimakan
hehe

memang terus rasa lapar

Telor Power said... on 03 July, 2013

app instagram ni mmg jadi kegilaan. termasuk saya juga

Ismail said... on 03 July, 2013

Adehhh... sodap betul nampaknya. Tapi minggu depan kena kasi kurang sikit yer bro... :D

pipoq said... on 03 July, 2013

nasib baik hempon aku tak leh nak instagram..hahaha..

megi asam laksa pun masuk senarai ? tapi nampak megi tu memang terbaikk..

mie said... on 03 July, 2013

areleez!!
bila perut berbunyi..
tanda dapur memanggil untuk masak..
eehehheee

mie said... on 03 July, 2013

tehr!!
kalau makanan..
tengok saja pun dah lapar...
hehehehee

mie said... on 03 July, 2013

telor!!
gila2 remaja yang berinstagram..
ahahahahha

mie said... on 03 July, 2013

Ismail!!
mula-mula je kena lebihkan...
nanti xleh dah..
eehheheeh

mie said... on 03 July, 2013

pipoq!!
megi untuk antara yang paling murah..
semua free
hehehee

boni kacak said... on 03 July, 2013

hahahaa. itu lah.. dah bertukar pulak. dah ke arah makanan pulak dah sekarang.hehehe

hafizmd said... on 04 July, 2013

Macam tgh testing kesabaran utk bulan puasa plak..hehe

Myra Jay said... on 05 July, 2013

Macam2 ada sekarang ni kan.. ;)

Tp instafood ni ok gak, boleh terus syer nama makanan :D

Cik Zaitul said... on 06 July, 2013

Memang menarik tertarik.. wow.... xtau la da ade mende ni...

Btw , aku terkejut ade megi asam laksa... cit, wa kene instafood jugak... ekekekek

mie said... on 10 July, 2013

hafizmd!!
bulan puasa ni lagi banyak makanan yg boleh diupload..
ehehehee

mie said... on 10 July, 2013

myra!!
itu la...
xyah susah2 nak edit...
ehehehe

mie said... on 10 July, 2013

cik zaitul!!
megi asam laksa tu susah nak cari kat instanbul tau..
ehehehehe

mie said... on 10 July, 2013

boni!!
macam2 sekarang ni...
asal x dicop mental sudah la..
eheehhe

zahidahwahid said... on 25 July, 2013

alahai! wrong time betul masuk sini time bulan posa... salam ramadhan mr.mie...

mie said... on 26 July, 2013

time camni baru menguji keimanan skit..
ehehhee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new