Keindahan Sekitar MRT Clarke Quay

 Salam 1 Malaysia!!
Hari-hari terakhir di Singapura, sempat juga la melawat kawasan di sekitar Hostel Five Stones. banyak juga bangunan yang menarik di sana. Yang paling menjadi tarikan adalah bangunan warna-warni . Lagipun, ianya terletak berdekatan dengan MRT Clarke Quay.

Sesiapa yang mengambil pakej "taxi cruise" pasti akan dibawa mengujungi tempat ini. Dari sini juga boleh nampak bangunan-bangunan tinggi Marina Bay. Malangnya, tidak sempat ke Marina Bay!! Terlpeas peluang nak menaiki Singapore Flyer. Jom layan dulu gambar sekitar MRT Clarke Quay

Cantik padanan warna setiap kedai ni
Sunyi saja kawasan "turkish ice cream" pada waktu pagi
taxi cruise!!
Tak jauh dari Marina Bay
Sila jangan lalu di jambatan ini pada waktu malam!!
MRT Clark Quay terletak di bawah tanah bangunan ini
Bangunan apakah?
Turkish ice cream meriah pada waktu malam
Suasana pada waktu malam

14 comment on Keindahan Sekitar MRT Clarke Quay :

xila dot said... on 11 February, 2013

memang sgaje amik gambaq senget2 ke? haaa

mie said... on 11 February, 2013

kepala ni senget kot...
ahahhahaa

pipoq said... on 11 February, 2013

lu tak test aiskrim turkish tu ke ?

mie said... on 11 February, 2013

tak pun...
tengok macam mahal je...
hahahaha

tehr said... on 11 February, 2013

aku perasan kawasan ni penuh berwarna warni la
nampak meriah je

mie said... on 11 February, 2013

salah satu keunikkan kat sini..
bangunan nya meriah..
ehehehhee

HeNRieTTa JoSe said... on 11 February, 2013

Kaler dia sgt menarik....xsabar nk ke sna....miga tercapai hasrat hati....

mie said... on 11 February, 2013

misi akan ercapai tu..
dah nampak satu langkah..
ehhee

eita said... on 11 February, 2013

nape takleh lalu kat jambatan tu waktu malam?

mie said... on 11 February, 2013

kiri dan kanan jambatan tu jadi tempat lepak peminum minuman keras...
memang teruk bau kat situ..
tambah2, arae sini ramai foreigner

Knor said... on 12 February, 2013

turkish ice cream tu..unikkan..

mie said... on 12 February, 2013

unik dekat persembahan nya...
kalau rasa xpernah try lagi..
hhehehehe

Myra Jay said... on 14 February, 2013

Wowww!! memang cantik..

Berwarna warni.. Meriah :D

mie said... on 14 February, 2013

kemeriahan dengan warna warni..
hihihi

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new