"The Equator" Sebiru Air Di Lautan

  Salam 1 Malaysia!!
Asyik-asyik gambar Jepun saja, tiada gambar-gambar menarik ke di Malaysia ni? Ok lah, jom kita melawat pejabat Malaysia International Shipping Corporation (MISC) yang baru ni. Biru semacam je bila masuk pejabat ni. Sebelum ini, semua hal berjumpa di tingkat 18 tapi kini bertukar ke tingkat 14.

Bila tengok pejabat ni, sayang pula nak tinggalkan MISC. Bertambah sayang pada MISC walaupun gajinya tidak setanding dengan syarikat lain. Ye la tu!!! mari kita pusing-pusing dalam pejabat ini sementara tiada siapa pun di sini.

 Bilik menunggu a.k.a Officer Waiting Room
 Simple tapi selesa
 "couples" boleh tunggu di sini
 Menarik juga kerusi macam ni
Computer tu bukan untuk ber"facebook" ye
 "the equator" dah lama dirasmikan rupanya
Betul ke ada wifi? 

30 comment on "The Equator" Sebiru Air Di Lautan :

iN said... on 16 March, 2012

bagus la...dh sayang misc...
hahahahahahahhahahahahahhahaa

mie said... on 16 March, 2012

selama ni pun gue sayang la...
cuma malu nak tunjuk...
hahahahhaaaaa

Edy Zaidi said... on 16 March, 2012

design kerusi tu lawa...tp xergonomic...

mie said... on 16 March, 2012

ergonomic?
apa tu? hehehe

tehr said... on 16 March, 2012

Berkenan betul la aku dengan kerusi tu
Tak pernah lagi jumpa kat mana2

mie said... on 16 March, 2012

ye ke...
sesuai untuk lepak bersama pasangan sambil meminum secawan teh..
ehehehee

pipoq said... on 16 March, 2012

oooooo..cantik kerusi mahal tu..

mie said... on 16 March, 2012

mahal ke kerusi ni?
hhehehee

madammondoq said... on 16 March, 2012

elegance and cantik ofis ni..

Mus said... on 16 March, 2012

menarik opis ni.. mesti pekerja rajin datang opis..

mie said... on 16 March, 2012

madammondoq!!
jauh berbeza dari dulu dengan skrang...
tapi office menerima kehadiran seafarer je..
ehehe

mie said... on 16 March, 2012

mus!!
pekerja sentiasa datang ke opis..
tapi bukan bekerja di opis..
eheheee

yastro said... on 16 March, 2012

Adik ipar baru je berhenti dgn MISC bila lepas kawen hrtu....

chii said... on 16 March, 2012

owh..kerja kat misc rupanya..then skrg ni kerja mana plak

puanbee said... on 16 March, 2012

kerja dalam opis canggih mesti best kan ..

mie said... on 16 March, 2012

yastro!!
yeke, mesti dia dapat peluang pekerjaan yang lebih baik..
eehheee

mie said... on 16 March, 2012

chii!!
masih setia dgn misc..
ingin juga dengan company lain..
eheheee

mie said... on 16 March, 2012

puan bee!!
office je canggih..
tapi bukan kerja dalam office pun..
eehehhee

nizamghazi said... on 16 March, 2012

Wow! Sebuah office yang sangat cool.
Kalaulah office saya macam ni.
dah tentu banyak idea yang akan keluar. Design yang sangat unik

iekabean said... on 16 March, 2012

ehem-ehem!
walllaaaaa...
best ea kerusi kat dayabumi.
agak2nya bila la nak dapat duduk sana?

mie said... on 16 March, 2012

nizamghazi!!
harap macam tu la...
jangan cantik luaran saja sudah la..
ehehehee

mie said... on 16 March, 2012

ieka!!
bila2 masa je boleh duduk..
dipersilakan..
ahahahaaa

kulanz said... on 17 March, 2012

aku nak buat opis di rumah guna perabot macam dalam gambar.. best nampak

mie said... on 17 March, 2012

boleh2...
tambah sikit lampu2 tu..
eheheheee

Ryu on ahsfantasy24.com said... on 17 March, 2012

kerusi yang comel dan anggun,
mewah nampaknya ^^

mie said... on 17 March, 2012

itu semua untuk sambut seafarer je..
ehehheeee

chii said... on 19 March, 2012

owh..chii penah masuk misc kt klang..tp biasa je opis nya..x mcm yg di kl ni..ehehe

aLya maNip said... on 19 March, 2012

teringin nak join misc bila da grad nnt tp pointer x cukup strong..sob..sob

tgok org misc je la..hehe

mie said... on 20 March, 2012

chii!!
ye ke, xtahu plak klang pun ada office misc..
ehheheee

mie said... on 20 March, 2012

alya!!
banyak lagi company yang bagus...
maybe jodoh dengan company lain..
eheheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new