Gambar Tempat Pengambaran Filem Azura

 Salam 1 Malaysia!!
Tiba-tiba bergema lagu "Azura" nyanyian Jamal Abdillah. Bukan untuk menghafal lirik lagu "Azura" tapi hanya hendak mengajak menonton filem "Azura" versi Aziz M. Osman. Ceritanya kadang-kadang menarik dan lucu. Tapi yang pasti ada juga boringnya. So, siapa yang belum berkesempatan hendak tengok filem ini, terjahlah di panggung wayang yang berdekatan.

Sebelum tu, saksikan gambar sekitar tempat pengambaran filem "AZURA" di Paris dan London.

 Musee du louvre!! artis simpanan filem AZURA. hehe!!
London!! antara artis pembantu yang tidak terdapat dalam filem AZURA

24 comment on Gambar Tempat Pengambaran Filem Azura :

L said... on 05 February, 2012

azuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. kaulah sinar hidupku uuuuu... hahaha

jom baca sebentar jep..
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/sila-baca.html

mie said... on 05 February, 2012

uiih!!
ada iras2 suara jamal abdillah la...
eheehehhee

Spongebob Tercekik said... on 05 February, 2012

nak tengok citer ni pasal ada neelofa.. wahhh.. neelofa kot

mie said... on 05 February, 2012

mesti tengok...
xjemu tgk neelofa dalam filem ni..
ebhehehe

tehr said... on 05 February, 2012

Terkenang pula kepada rafi hussin
Bagus jiga lakonan dia

mie said... on 05 February, 2012

rafi hussin?
siapa ye? xbaper kenal...
hehehehehee

LadyBird said... on 05 February, 2012

suke lagu ni... lagu azura.. zmn kecik2 dulu suka nyanyi tp gantikan 'azura' tu dgn nm sendiri..

mie said... on 05 February, 2012

fuhh!!!
ni mesti bakal artis ...
heheheee

iN said... on 06 February, 2012

cite nih boley buat org tertido x pakcik????
hahahahaha

mie said... on 06 February, 2012

ada juga part tido2 tu..
ahahahaaa

Rtp Farra Arisha said... on 06 February, 2012

the new beautiful azura is neelofa...:)

mie said... on 06 February, 2012

yes...
"azura" asal menjadi bindanya..
ehehehee

emieysandra said... on 06 February, 2012

xminat neelofa la, mie je la pi tolong tgk citer azura ni eh =.='

mie said... on 06 February, 2012

ye ke...
tapi neelofa cun oo dalam filem ni..
hahhhaaaa

khairunnisa ♥ said... on 07 February, 2012

tengok azura time kecik je.best ke azura kali ni :P

mie said... on 07 February, 2012

ada part best..
ada juga part yang xberapa best..
ehehhehee

Edy Zaidi said... on 07 February, 2012

tiba2 teringin nak g london lg...tak puas la..hehe

rahman said... on 07 February, 2012

ogy meletup letup time cerita ni dulu.. neelofa pun ok kot ..

mie said... on 07 February, 2012

edy zaidi!!
jom gi london...
kita cari sponsor...
hahaaaaa

mie said... on 07 February, 2012

rahman!!
neelofa xleh lawan letupan ogy..
hhehehehee

obat herbal stroke said... on 10 February, 2012

WISS KEREN banget,,
thank untuk informasinya,,

mie said... on 12 February, 2012

ur welcome..
thankz sebab singgah..
eheheee

fRaMe+LenSeS said... on 12 February, 2012

ada persamaan dengan azura dlu tak? lum berkesempatan nadh nak tgk. :D

mie said... on 13 February, 2012

xingat jalan cerita yang lama...
tapi rasanya ada xde kot..
ehehehe