Bila Si Gadis Dibotakkan Kepala

 Salam 1 Malaysia!!
Sejak jadi "babysitter" ni, malas pula nak update blog. Mood sekejap datang, sekejap pergi. Ok lah, berbalik pada Wordless Wednesday #6, majlis cukur jambul telah selamat di jalankan. Kesian si gadis dibotakkan kepala. Tapi siapa kata gadis botak tak comel? hahaha

Nur Firuz Hazwani nama diberi
Malam berjaga siang dibuai mimpi
Tangisannya kuat tidak terperi
Secomel Pak Ngah nya itu yang pasti

 Nur Firuz Hazwani Bt Mohd Fauzi



24 comment on Bila Si Gadis Dibotakkan Kepala :

ahsfantasy24 said... on 12 February, 2012

comelnya dia!
jaga elok2 ok :)

mie said... on 12 February, 2012

gue pun comel juga...
eheheheee

sop said... on 12 February, 2012

Alahai, comelnya. :)
Harap nanti anak Sop pun comel :). Amin

mie said... on 12 February, 2012

ye ke....
baby semuanya comel..
heheheeee

cik najiha said... on 12 February, 2012

haha dengar tjuk pun dah menarik. comel lhaaa. geram tgok :)

mie said... on 12 February, 2012

ye ke!!
memang comel..
eheheee

pipoq said... on 12 February, 2012

empunya blog bila lagi nak cukur anak sendiri ? hehehe

mie said... on 12 February, 2012

anak sendiri coming soon..
ahahhaaaa

fRaMe+LenSeS said... on 12 February, 2012

ala tomeinya.. hihihi. nak cubit pp leh tak? ehehe

LadyBird said... on 12 February, 2012

td lady baru dgr kat radio.. rambut perlu dicukur sebab rambut yg dari dlm rahim itu boleh menyebabkan penyakit kpd sang bayi.. perlu digondol semua untuk kesihatan.. dan bukan digunting..

tehr said... on 12 February, 2012

Siapa pakngah si comel no, bro
Hehe

mie said... on 13 February, 2012

frame!!
tapi rasanya gue lagi comel..
aahhahaa

mie said... on 13 February, 2012

ladybird!!
betul tu, adat kampung memang bagi cukur habis....
tapi sekarang ni, ramai hanya mencukur jambul saja..

mie said... on 13 February, 2012

tehr!!
siapa lagi kalau bukan pemilik blog ni..
ehehehee

Edy Zaidi said... on 13 February, 2012

dah besar jgn lupa pakai tudung yer...hehe

mie said... on 13 February, 2012

insyallah...
wajib tu....
hihihihi

Rtp Farra Arisha said... on 13 February, 2012

eeehehehe love to see the newborn baby. be cute always nur...

mie said... on 13 February, 2012

itu la..
baby2 ni semua suci lagi..
eeheehehee

Amirez said... on 14 February, 2012

baby botak atau tak tetap comel :) lebih baik botakkan masa kecik ni, nanti tumbuh rambut cantik.

mie said... on 14 February, 2012

betul tu!!
itu orang2 tua slalu cakap...
eehhheee

nurkaloi said... on 15 February, 2012

pak ngah dye comel ker????? hahah

mie said... on 15 February, 2012

pak ngah dia lagi comel..
ahahahaaa

Pejuang Kesenian Extreme said... on 16 February, 2012

Macam kena paksa tidur je ni..hahaha

mie said... on 16 February, 2012

bukan kena paksa tidur...
kena paksa dikejutkan..
asyik tidur je...
ehehheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new