Review Ucapan Hari Lahir 18 January

 Salam 1 Malaysia!! 
Masih lagi dalam mood "wordless wednesday". Terasa kaku pula hendak update blog. Apapun akan cuba untuk mengembalikan mood blogger. Setiap kali bulan Januari, pasti akan ada saja ucapan-ucapan hari lahir. tidak kira melalui sms, email, lama sosial mahupun bisikan halus.

Terima kasih buat semua!! takkan ucapan saja, tak ada hadiah ke? hahaha. Anyway, tahun ini tak ada kek sebab tidak kena temanya. Tema "birthday" kali ini, " Kurangkan manis dalam makanan, tambahkan .........." akan diberitahu entry kemudiannya. So, jom review beberapa ucapan dari facebook!!

Ucapan dari sepupu sepapat!! topik yang sama. Cuba  memotong "que" untuk berkahwin. hehe!! 3 gadis-gadis ini masih available, siapa nak tackle boleh isi borang. Jangan marah ye, nanti kena jual!! haha


Kali ni, ucapan dari member sekolej & sekerja. ucapan jauh dari Port Niigata, Japan tapi tak ada hadiah pun. Tak patut oh tak patut!! 
 Ini pula ucapan dari blogger untuk blogger. banyak juga kalau nak letak, tapi diorang lah yang terpilih. hehehe


 Ini ucapan "favourite" sempena hari lahir. Sweet 17!! muda lagi aku rupanya...

14 comment on Review Ucapan Hari Lahir 18 January :

fiezah91 said... on 19 January, 2012

wah.x tau pun. haha. apa pun happy birthday. semoga dimurahkan rezeki dan diberi kesihata yang baik :)

mie said... on 19 January, 2012

xpe,
terima kasih walaupun terlambat..
ehehheeee

iN said... on 19 January, 2012

wah..gue terpilih la...
nih kire ade hadiah x...
hahahahhaa (cam contest plak)

mie said... on 19 January, 2012

hadiahnya boleh minta di balai bomba yang berdekatan...
eheheheee

fazrol said... on 19 January, 2012

happy belated besday.. he he...

tehr said... on 19 January, 2012

jadinya, bila nak buat majlis sambutan, bro?
hehe

selamat hari lahir

mie said... on 19 January, 2012

fazrol!!!
thank, hehehee

mie said... on 19 January, 2012

tehr!!
majlis sambutan? sekadar biasa je...
no party, hehehhee

A'IM said... on 20 January, 2012

happy birthday :)

mie said... on 20 January, 2012

thankz...
hehehe

Dila Halim said... on 29 January, 2012

eh, ade lah ! haha
borang2 boleh didapati di outlet2 yg berdekatan.mekasih ;p

mie said... on 29 January, 2012

harap outlet tu dibuka ye..
hahahaaa

aLya maNip said... on 02 February, 2012

sebab da lama x kesini, jadi stalker jap malam ni. hope masih belum terlambat..

happy belated besday..may ALLAH bless u n ur life :)

mie said... on 02 February, 2012

walaupun terlambat..
tetap trima wish tu..
heheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new