Liverpool Asia Tour 2011 @ Malaysia

 Salam 1 Malaysia!! Tahniah buat pasukan McLaren kerana berjaya untuk tempat kedua dan ketiga Formula One di Barcelona. Berita sukan kini kembali, Liverpool telah menetapkan malaysia sebagai salah sebuah negara yang dikunjungi sempena "Liverpool Asia Tour 2011".

Selain Malaysia, China dan Korea Selatan juga turut terpilih antara negara Asia yang akan dijelajahi pasukan Liverpool. Standard Chatered bank sebagai salah satu penaja mengadakan beberapa tawaran, khususnya buat peminat pasukan Liverpool. Antaranya "Exclusive Cocktail Event", "VIP Tickets and Hospitality" & "Exclusive Meet and Greet Passes".

Untuk keterangan lanjut tentang tawaran Standard Chartered Bank sempena Liverpool Asia Tour 2011, boleh la merujuk di Promosi Chartered Bank. You'll never Walk Alone.

Kali ini!! khusus buat Chealse Fan Club. Khabarnya, Chelsea akan mengadakan perlawanan dengan pasukan Malaysia di Bukit Jalil pada 21 Julai ini. jangan lepaskan peluang keemasa ini. Sekian saja dari bilik berita sukan. Adios!! 




56 comment on Liverpool Asia Tour 2011 @ Malaysia :

Puteri Iqa Izyan said... on 24 May, 2011

xtau nak komen apa. sebab psl bola. haha

mie said... on 24 May, 2011

no komen!!!
ada sikit pasal Formula one tu..
eheheeee

Prince Halilintar said... on 24 May, 2011

bukan liverpool dan chelsea je..arsenal pun turut akan turun menentang psaukan kebangsaan pada bulan julai nanti...

mie said... on 24 May, 2011

tu dia!!
team gergasi semua tu..
eheheheheh

aLya maNip said... on 25 May, 2011

alya x minat bola..huhu

Edy Zaidi said... on 25 May, 2011

xsuka liverpool...huhu

p/s : maaf...dah lama xmenjenguk blog ni...:)

Afzainizam said... on 25 May, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

vespa naza

kali ni mmg ramai yang ternanti-nanti... Kalau Malaysia jadi destinasi mereka... pastinya ramai yang menyokong kedua dua pasukan... Yang pastinya Malaysia bolehh

Ismail N said... on 25 May, 2011

ehem ehem.. :wink: :wink:

MDHAFiZ.NET said... on 25 May, 2011

x sabar nak tengok Safee Salie main dgn Chelsea.. (itu pun kalau dia main..)

Wan Gerrard said... on 25 May, 2011

hehe best3 tp larat ke pemain Malaysia
13/7 Vs Arsenal, 16/7 Vs Liverpool & 21/7 Vs Chelsea
giler best cuti kali ni hehe

NOOR FATIN said... on 25 May, 2011

ala! suka MU! hehehe

mie said... on 25 May, 2011

alya!!
cuma ikuti perkembangan saja..
eheheee

mie said... on 25 May, 2011

edy!!!
nasib baik xdapat tiket free gi liverpool..
eheheee

mie said... on 25 May, 2011

afzainizam!!
malaysia sentiasa boleh..
eheheee

mie said... on 25 May, 2011

ismail!!
why why.. heheheee

mie said... on 25 May, 2011

mdhafiz!!
kenapa mesti saffe sali..
eheheheee

mie said... on 25 May, 2011

wan gerrard!!
memang best, siap pasukan gergasi lagi tu..
ehehehee

mie said... on 25 May, 2011

fatin!!
Mu dah malas datang Malaysia..
ehehehee

nurkaloi said... on 26 May, 2011

hurmm kaloi tak pat jenguk dyorang datang Malaysia
sbb kaloi duk bz ngan Sukan Staf Antara Universiti di Malaysia !__! sadis gilerk tak pat pegi

tp yg penting kaloi akan tgok chelsea
walaupun chelsea pilihan kedua lau bab2 bola ni


pss:: YNWA tetap di hati yeahh

pipoq said... on 26 May, 2011

hehehe..aku suka main bola je tapi tak layan sangat tengok bola ni..

khairunnisa ♥ said... on 26 May, 2011

julai sangat penting! and saya kipas-susah-mati of chelsea.. thanks weyy. hope dapat tgk match tu ;)

Nadia Mashuri said... on 26 May, 2011

urmmmm..
bgs lah dia org singgah sini..
mana tahu dapat meninggkat kan lagi industri pelancongan..
bukan pelencongan yaa..

MAPPIAU said... on 27 May, 2011

hurrmmmmmmmm tak minat bola...ngehehe

puteri ain said... on 27 May, 2011

tukar chelsea ke man u boleh ? haha

Mr PenyuBiru said... on 27 May, 2011

bro mesti beli biskut tiger yg percuma bekas makanan liverpool tu kan? hehe

Afzainizam said... on 28 May, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

jenis jenis kereta mpv

demam bola melanda ... haiiii sapalahhh akan jadi juara kepada juara nanti yerr

mie said... on 28 May, 2011

kaloi!!
uihh, utamakan yang penting dulu...
you never walk alone...
ehehheee

mie said... on 28 May, 2011

pipoq!!
gue pun layan ikut mood je..
ahahhaaa

mie said... on 28 May, 2011

khairunnisa!!
tud ia, sibaju biru rupanya..
ehehheee

mie said... on 28 May, 2011

nadia!!
kalau pelencongan memang banyak dah kat Malaysia ni..
eheheheee

mie said... on 28 May, 2011

mappiau!!!
nampaknya ada yang kena tinggal sorang2 kat rumah nanti..
ahahahaaa

mie said... on 28 May, 2011

puteri ain!!!
x boleh, heheheee

mie said... on 28 May, 2011

penyubiru!!!
ada promosi ke?
kena pergi cari ni..
ehehheeee

mie said... on 28 May, 2011

afzainizam!!!
rasanya macam dah tahu juaranya..
tapi tunggu dan lihat la..
ehehheee

fiezah91 said... on 29 May, 2011

errr..aku x tau nak cakap apa sbb aku tak tengok bola.. aku lalu je dengan sopan ek.kehkehkeh

Mohd Ridhuan said... on 29 May, 2011

ramai r lepas ni peminat liverpool serbu...
uhuhuhhuhu

Siti Nurhayati Dollah said... on 31 May, 2011

sangat menantikan aksi2 mereka. Tunggu dengan sabar dan teruja.

Afzainizam said... on 31 May, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

diy pasang sticker carbon fibre

eeeemmmm seperti aku jangkakan barca menang.... sedang menunggu bilalahhh barca nak datang fight ngan team kita

Iznie said... on 03 June, 2011

wahhhh~!!! liverpool!!!!!!




.....

tak minat pun...
eheheh....

bila la pasukan malaysia nak buat tour world macam tu...heheh

Raji and Yeen said... on 05 June, 2011

boleh jumpa gerrard? :o

Far8 budak baik said... on 18 June, 2011

nyampah gile kat liver..hahaha
=p..weh weh..baik sokong manu..
cool je..ngahaaa..

Afzainizam said... on 02 July, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
happy 2nd anniversery

Maaf dah lama aku tak ziarah blog ko lahhh... Maaf lah yerrrr... terputus hubungan tapi dah jumpa balik lahhh...

lama ko tak update ni

Anif Abdullah @Mr AA said... on 03 July, 2011

ingatkan chelsea..hee ^^xpela..

Mohd Ridhuan said... on 05 July, 2011

lamenye xupdate blog ni...
hehhehehe
;)
"Mainan Piano oleh Hazman Halid"

miss nina said... on 07 July, 2011

gerrard tak dapat datang kan?
hehehe

mie said... on 09 July, 2011

fiezah!!!
sopannya, lalu lalang le lagi..
eheheee

mie said... on 09 July, 2011

ridhuan!!
mesti ramai...
gue salah seorang..
ehheheeee

mie said... on 09 July, 2011

siti!!!
sama2 la kita nantikan..
ehehheeee

mie said... on 09 July, 2011

afzainizam!!!
ntah bila la barca nak datang..
eheheee

mie said... on 09 July, 2011

iznie!!!
sila sponsor pasukan Malaysia ye..
eheheeee

mie said... on 09 July, 2011

raji!!
harap begitu la...
ehehhehee

mie said... on 09 July, 2011

Far8!!!
jangan nyampah2...
hahhahahaaaa

mie said... on 09 July, 2011

afzainizam!!!
maaf diterima...
sama la juga dgn gue....
hehehee

mie said... on 09 July, 2011

anif!!
chealsea? next time..
ehehheee

mie said... on 09 July, 2011

ridhuan!!
dah update tu...
ehehheeee

mie said... on 09 July, 2011

miss nina!!
betul ke?
mana punya berita ni...
ehehheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new