Perang Promosi Dan KFC Voucher Online

 Salam 1 Malaysia!! KFC, A&W, McDonalds, Pizza Hut, Secret Recipe dan Burger King. Mana satu pilihan anda? Perang promosi sedang giat dilancarkan. Walau bagaimanapun, sambal belacan tetap menjadi pujaan hati ku.

Macam-macam bentuk promosi giat dijalankan, demi menarik perhatian pelanggan. Adakah semua ini berbaloi? Ditambah pula dengan penyediaan "online voucher". Jom kita lihat senarai promosi dan Voucher online yang disediakan.

 KFC Breakfast Promotion
 KFC Lunch Promotion
 McDonalds Family Breakfast Promotion
 McDonalds Weekday Special Promotion
 A & W Promotion dan Ipad Contest
 Burger King a4dables Promotion
 Monday & Wednesday Burger King Promotion
 Tuesday Burger King Promotion
 Pizza Hut 50% Discount Promotion
 Secret Recipe Lunch Promotion
 Klik voucher & print
 Klik voucher & print
Klik voucher & print

68 comment on Perang Promosi Dan KFC Voucher Online :

f_aRa_aINa989 said... on 25 April, 2011

Salam, kalau post ni letak website vouchertu lagi best!

Sbb kalau nak print senang boleh klik terus, :)

Alahai cikgu, lembutnya suara..... =.=>

~Nabilah~ said... on 25 April, 2011

ske kfc n secret recipe....kihkihkih

gadisBunga said... on 25 April, 2011

blog yg perfect dibuka masa time nak lunch nanti. hahaha!!!

aque said... on 25 April, 2011

hahhahahha perang habis habisan..
saya sokong semua..!! yeah...

untung2... hahhahahha

♥MiZz-siHa♥ said... on 25 April, 2011

apepon promosi...sambal belacan ttp menjadi pulihan jgk kan..takkan hari2 nak mkn fast food kan..

Prince Halilintar said... on 25 April, 2011

tu la berlumba2 diorg ni nk tackle customer..aku bedal je yg mane2 pon..janji perut kenyang..haha

pipoq said... on 25 April, 2011

biasa la tu beb..kalo tak berperang camni kang tak laku pulak..hehehe

DaHLia said... on 25 April, 2011

semuanya high cholestrol ni..
jangan terpengaruhhh..jangan terpengaruh..tetapkan imannnn...

>
>
>
>
>
>
>
>


eh sedap gak offer pizza hari rabu tu kan???

mie said... on 25 April, 2011

aina!!
sama je, klik dan print juga..
ahahhaaaa

mie said... on 25 April, 2011

nabilah!!
ap lagi, terjah la...
pastikan guna harga promosi..
ehehehehe

mie said... on 25 April, 2011

gadis bunga!!
lunch saja?
breakfast xnak ke?
ehehehee

mie said... on 25 April, 2011

aque!!
agaknya yang mana la nak menang..
ehehehehee

mie said... on 25 April, 2011

siha!!
itu la, sambal belacan juga pujaan hati..
eheheheee

mie said... on 25 April, 2011

prince!!
lebih kurang sebenarnya promosi tu..
eheheheee

mie said... on 25 April, 2011

pipoq!!
nasib baik berperang begini..
jangan berperang macam libya dah la..
eheheehe

mie said... on 25 April, 2011

dahlia!!
jangan terpengaruh!!
kolestrol tu...
eheheheee

mr.syazwan said... on 25 April, 2011

suke breakfirst KFC punya menu...

=_=

mie said... on 25 April, 2011

gue xtry lagi tu..
heheheee

iekabean said... on 25 April, 2011

pakcikkkk!!!!
lapa2... GAGAGAGAG

McDm pls~

zahidah dihaz said... on 25 April, 2011

wah...bestnya...bolehlah print n dapat makan free tiap2 hari kalau macam ni....hehehe


New Entry: Monday yang agak blues

mie said... on 25 April, 2011

ieka!!
makan la, xkan itu pun nak kena suruh..
ahahhaaaaa

mie said... on 25 April, 2011

dihaz!!
semstinya...
free pun kena beli barang lain juga..
eheheheee

KUREKURE COMEL said... on 25 April, 2011

wahhh...kalau print takde ink kaler blh ke?

mie said... on 25 April, 2011

boleh je....
print hitam putih pun xpe...
tapi sebelum akhir bulan april la..
ehehehee

Eyriqazz said... on 25 April, 2011

the more the merrier..pengguna juga yang untung kan?

Shocking|Kandungan Gula dalam Susu Tepung Untuk Membesar Anak-Anak

Azueriena Norash said... on 25 April, 2011

wahhh cer masuk sekali subway punya promotion...hehehhee....

mie said... on 25 April, 2011

eyrigaz!!
itu la, tapi jangan sekadar promosi..
tapi kualiti dikuarangkan..
eheheee

mie said... on 25 April, 2011

azue!!
kalau diikutkan, banyak juga...
xpernah merasa subway lagi..
ehehhee

NOOR FATIN said... on 25 April, 2011

wahhhhhhhhh! mahuuuuuuuuuuu..=,=

mie said... on 25 April, 2011

jom kita gi..
fatin belanja..
eheheeee

puteri ain said... on 25 April, 2011

makanan lagi . ok lapar .. hehe..

bagus kalau selalu buat promotion macam ni . boleh rasa hari ini mcd , eosk kfc lak . esok pizza esok lain pulak... hahaha

mie said... on 25 April, 2011

biar diorang berebut..
kita juga yang untung..
eheheheee

nabilah_2908 said... on 25 April, 2011

weee..best...dah print dah voucher KFC tuk cheezy wedges tu...

thnks sudi share...!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
JAJAN

mie said... on 25 April, 2011

nabilah!!
no problem, cepat sebelum terlambat..
hehheee

Mohd Ridhuan said... on 25 April, 2011

wah...baru perasan...
sume duk pakat perang promotion...
ehhehhehe

mie said... on 25 April, 2011

bagus la diorang berperang...
kita juga yang untung..
heheheee

.sweet-ants. said... on 25 April, 2011

mak aih..lapar plak tgk byk sgt mkanan...kruk3..

Amirrah Zawani said... on 25 April, 2011

best gak dpt voucher free ni.. makan selalu lah jawabnyaa ;D

mie said... on 25 April, 2011

sweet!!
apa lagi, sahut la promosi tu..
heheheeee

mie said... on 25 April, 2011

amirah!!
xpe, memang menjadi keperluan..
sila la makan slalu..
eheheeee

MAPPIAU said... on 25 April, 2011

tsk tsk tsk sume gamba makanan, gue tengah lapar neh tsk tsk tsk

Nadia Mashuri said... on 25 April, 2011

ok, nak pergi pizza..
=)

amny said... on 26 April, 2011

xde yang free ke???

fiezah91 said... on 26 April, 2011

hahaha..nak voucher free boleh weh?wakakaka.. kalo print pun kfc tu kat sabah sarawak tetap x boleh guna.. tak adil.hahaha

aLya maNip said... on 26 April, 2011

makan..makan dan makan lagi..sebanyak-banyak fast food ni, murah cmne pon, tetap nak nasi..hahaha

mie said... on 26 April, 2011

mappiau!!
jom makan, belanja gue..
heheheee

mie said... on 26 April, 2011

nadia!!
pergi x ajak gue ke?
hehehee

mie said... on 26 April, 2011

amny!!
ada, try la order dulu..
ahahaaaa

mie said... on 26 April, 2011

fiezah!!
kesiannya...
xdpat la nak menolong..
eheheee

mie said... on 26 April, 2011

alya!!
nasi dan sambal belacan..
memang menyelerakan..
eheheee

zahidah dihaz said... on 26 April, 2011

award for you @ http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2011/04/award-dari-sis-deqlis.html

mie said... on 26 April, 2011

thankz..
eheheee

Benjy said... on 26 April, 2011

Wowww ! ... banyak juga promosi tu ... dah terlampau banyak jadi susah pula ... bukan susah apa ... b3njy dah susah nak pilih mana satu yang nak makan ni ... kalau 1 je promosi kan bagus ... dah tentu satu menu tu je nak di makan...

p/s: tq kerana entri yang mengandungi online voucher ... malangnya tak der duit nak beli tu ... hehehehe

mie said... on 26 April, 2011

sama la..
hanya dapat lihat promosi tu..
sama2 la kita kumpul duit..
eheheeee

hans said... on 26 April, 2011

aku nak order Dominos
ekekekekee

mie said... on 26 April, 2011

alamk!!
gue xpernah makan domino...
ehheheeee

Shazmiey Abdurahman said... on 26 April, 2011

bole print ke voucher tu?? klu bole guna nak pi try la kat kfc pasnih..hihi

mie said... on 26 April, 2011

mesti la boleh..
tapi sebelum hujung bulan ni je..
eheheee

Siti Nurhayati Dollah said... on 26 April, 2011

okay, terima kasih sebab buat saya rasa lapar.

tehr said... on 26 April, 2011

makanan yang ditempah dah pun sampai
dah boleh makan
yahuuu

tapi bukan kfc
hehe

mie said... on 26 April, 2011

siti!!
sila la makan..
jangan malu2 dan jemput gue..
eheheheeee

mie said... on 26 April, 2011

tehr!!
apakah makanan tu..
tiba2 rasa lapar pula..
eheheeee

ladyrose said... on 27 April, 2011

Mie lapar la tengok gambar-gambar tu je.delivery sini sikit? Hee hee...asal menghilang sejak hari tu? Mcm tak sudi je? Hmm

mie said... on 27 April, 2011

deliver???
perkhidmatan tu xdisediakan..
heheehe

MDHAFiZ.NET said... on 27 April, 2011

baru lepas exam..bru balik..dh nak makan mcm2..haiz.. nak rileks jap bro..hehehe :)

mie said... on 27 April, 2011

xpe, relax dulu..
makanan yang mana patut dulu..
ehehheee

nurkaloi said... on 28 April, 2011

bro mie
dyorang berperang
tapi kiter sume untung laa
sume murah murah murah

hahaha
tp kfc and mcd memg terbaek

mie said... on 29 April, 2011

xpe, biar diorang berperang...
yang penting kita enjoy..
eheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new