I Am Number One

 Salam 1 Malaysia!! Tajuk tidak ada kaitan dengan sequel filem I am number Four. hanyalah penghargaan untuk diri sendiri. Bulan March menjadi satu titik lonjak bila dinobatkan sebagai top komentar dalam blog Teh Ramuan dan Kisah Beruang.

Tak perasan la pula, banyak rupanya komen. Untung komen kedua-dua blog ini, sebab ada feedback balik bila di komen. Tambahan pula, banyak informasi yang dikongsi. Memang berbaloi bila jad top komentar di blog Teh Ramuan dan Kisah Beruang.

Antaranya, seperti gambar di atas dan di bawah. Tak kisahlah walaupun publisiti murahan tapi memang berbaloi-baloi. Nak tahu hadiah bila jadi top komentar? Terjah blog mereka. hehehehe!!

61 comment on I Am Number One :

mcm ni lah said... on 03 April, 2011

wahhh boleh ikut la blog tu

mie said... on 03 April, 2011

itu la!!
ada untung nya..
hehehe

NOOR FATIN said... on 03 April, 2011

tahniah mie! :)

mie said... on 03 April, 2011

thankz...
berkat blogging..
ehehehee

iN said... on 03 April, 2011

mmg tiptop...
cuti yg diisi dengan aktiviti berfaedah...hihihi

MR. SYAH said... on 03 April, 2011

wah tahniah2.. byk untung.. mie top komentar blog syah tapi xde adiah nk bg.. heheh..

mie said... on 03 April, 2011

ubie!!
xde faedah langsung..
boring benor..

mie said... on 03 April, 2011

syah!!
ye ke? x mengapa...
xsangka a pula..
ehehehee

Raji berkata said... on 03 April, 2011

hohohoho congrts ;D
yeah kau mmg sgt rajin comment ^^
tmsuklah entry2 dlm blog ak
hak2

mie said... on 03 April, 2011

biasa la, terlalu banyak amsa lapang..
lepas ni susah sikit..
hehehehe

amny said... on 03 April, 2011

mau terjah sne gak...^^

Nadia Mashuri said... on 03 April, 2011

best nya..
tahniah lah ya..

Afzainizam said... on 03 April, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

TAHNIAHHHH....top komentar dalam blog Teh Ramuan.. AKU PUN SUKA SINGGAH.. SEBELUM MASUK KENA BERPANTUN TAU....

Benjy said... on 03 April, 2011

Tahniah mie kerana mempromosikan blog teh ramuan dan kisah berunag ... tahniah kerana anda tidak mementingkan diri sendiri 'UNTUNG RUGI BERSAMA' ... teh ramuan selalu juga ku singgah tetapi kisah beruang belum lagi ... aku akan singgah juganya nanti ... (ku berpura2 mati agar tidak dibaham beruang)

kulanz said... on 03 April, 2011

wah, rajin tu bro mengomen..
bulan ni boleh tambah lagi 1-2 blog..

IMANSHAH said... on 04 April, 2011

nanti i terjah

lea said... on 04 April, 2011

nak terjah jugak la pasni

IntanBerlian said... on 04 April, 2011

tahniah mie! nak hadiah sikit! hehe.

mie said... on 04 April, 2011

amny!!!
sila la terjah..
jangan malu-malu..
ehehheee

mie said... on 04 April, 2011

nadia!!
thankz, memang seronok..
ehehehee

mie said... on 04 April, 2011

afzainizam!!!
pantun tu dah jadi macam trademark..
ehehheee

mie said... on 04 April, 2011

benjy!!!
kedua-dua blog ini menarik..
singgah2 la selalu..
ehehehee

mie said... on 04 April, 2011

kulanz!!
bila rajin, begini lah..
arap bulan ni pun ada kerajinannya..
eehheehhee

mie said... on 04 April, 2011

imanshah!!
terjah lah..
jangan malu-malu..
ehehehee

mie said... on 04 April, 2011

lea!!
jangan ketinggalan..
lekaslah terjah..
eheheheee

mie said... on 04 April, 2011

intan!!
hadiah tu boleh dikongsi ke?
heheheeee

- zuriey - said... on 04 April, 2011

tahniah semakin mantap nampaknya..

Sharinginfoz said... on 04 April, 2011

memang rajin betul komen membina kan, bagus2

nabilah_2908 said... on 04 April, 2011

tahniah...dpt iklan free kan..? :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
REQUEST SI DD

Shamsuddin Amin said... on 04 April, 2011

sekalung tahniah buat anda...^^

pipoq said... on 04 April, 2011

tuan rumah ni tak nak bercadang buat camtu jugak ke ? hehehe

Amirrah Zawani said... on 04 April, 2011

tahniah mie.. rajin sungguh komen :)

suri said... on 04 April, 2011

ada yang dtg dan komen aasa meriah skt blog kita heee..

walau jauh di mata ttp di hati

suri said... on 04 April, 2011

sy tak ada berung cuma ada koala jer heee.. to bro benjy

Mohd Ridhuan said... on 04 April, 2011

tahniah r....
uhhuhuuuh

tehr said... on 05 April, 2011

ada je idea bro mie
hehe

tahniah dan terima kasih

aLya maNip said... on 05 April, 2011

waaa..seronoknya ,,dapat adiah lagi..heeeee

MAPPIAU said... on 05 April, 2011

ko memang layak dik :)

Prince Halilintar said... on 05 April, 2011

ko mmg layak menang sebab suke komen..bagus2..truskan..

Afzainizam said... on 05 April, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom terjah kami (klik entry terbaru) cherede

wehhhh seronokkan.... baguihhh baguihhh ni mesti ko punya komen power giler ni...

Shazmiey Abdurahman said... on 05 April, 2011

wahhh..untung jugak jadi pengomen tegar nih :)

mie said... on 05 April, 2011

zuriey!!
thankz, makin mantap makin sibuk..
ehehheee

mie said... on 05 April, 2011

sharinginfo!!
itu la, ini salah satu support buat member..
ehehheee

mie said... on 05 April, 2011

nabilah!!
itu la, xyah susah nak book iklan..
ehheheee

mie said... on 05 April, 2011

shamsudin!!
thankz, hehehe

mie said... on 05 April, 2011

pipoq!!
nak buat juga..
tunggu masanya saja..
ehehhee

mie said... on 05 April, 2011

amirrah!!
thankz, isi masa lapang je tu..
ehehhee

mie said... on 05 April, 2011

suri!!!
betul tu, meriahkan dunia blog lagi..
eheheheee

mie said... on 05 April, 2011

ridhuan!!
thankz, hehehe

mie said... on 05 April, 2011

tehr!!
xde idea sebenarnya..
eheheee

mie said... on 05 April, 2011

alya!!
itu la, hadiah cara lain..
hehehee

mie said... on 05 April, 2011

mappiau!!
layak ke? xde anugerah ke?
ehehheee

mie said... on 05 April, 2011

halilintar!!
bila sempat saja nak komen..
ehehehee

mie said... on 05 April, 2011

afzainizam!!
xde power pun komen tu..
cuma rajin saja..
ehehhee

mie said... on 05 April, 2011

shazmiey!!
banyak untungnya..
ehehehee

Mr PenyuBiru said... on 05 April, 2011

waa..tahniah..tahniah...dulu aku pernah gak buat camni,bagi hadiah.lepas tu bila dekat hujung bulan sampai beratus-ratus komen nak jadi top 1.hehe

puteri ain said... on 06 April, 2011

wow ! congrats..:)

mie said... on 06 April, 2011

penyubiru!!
itu salah satu semangat la..
ehheheeee

mie said... on 06 April, 2011

puteri ain!!
thankz, hehehee

hidayah said... on 07 April, 2011

wah! tegarnya kamooooo... kalu tenet tade camne nak idup ek?

bile mau blayar?

mie said... on 08 April, 2011

jangan disebut dengan ketiadaan internet...
belayar? kalau rajin gue pergi la..
eheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new