Special Giveaway From Moscow

Salam 1 Malaysia!! Terniat lagi nak join satu lagi contest. kali ini sebab tertarik dengan banner diatas. macam aku macam muda-muda dulu. So, terpaksa la join. hehehe!! Yang penting simple dan tidak membebankan. Tapi terasa pula, contest sendiri pun membebankan.

Ok la, berbalik pada contest. Jom kita ketahui syarat-syarat penyertaan "Special Giveaway From Moscow"

  1. Peserta mesti mempunyai blog (kalau tidak camana nak tag member   kan?)
  2. Anda dijemput menjadi followerhttp://norakhtar.blogspot.com (tiada paksaan)
  3. Post satu entry ttg giveaway ini di dlm blog anda "Special Giveaway from Moscow" dan link kpd blog ini ( copy syarat penyertaan dr  no-1 hingga seterusnya)..dan kalau rajin letak enty berkaitan di sidebar blog anda..kalau tak rajin..tak payah..tak nak paksa..:) 
  4. Tag 5 orang rakan blog anda(nak tag lebih pun takpe) dan pastikan mereka tahu diri mereka telah di tag. 
  5. Tinggalkan komen ikhlas anda tentang (1) kebaikan  giveaway dan (1) keburukan giveaway di bahagian komen kat bawah ini beserta URL blog anda supaya senang saya contact. 
  6. Giveaway ini bermula petang ini hingga 28 Feb 2011

Seperti biasa, mangsa tag adalah

20 comment on Special Giveaway From Moscow :

Puteri Iqa Izyan said... on 17 February, 2011

wah..baby tuh comel...








































































































macam AKU ;))

Nadia Mashuri said... on 18 February, 2011

gud luck...

NICK IRFAN said... on 18 February, 2011

smoga berjaya la mie! hehe

mr.syazwan said... on 18 February, 2011

from moscow???

DAHSYAT

Raji berkata said... on 18 February, 2011

ah panjangnya comment Iqa =.="
bestnyer thx tagg
nk juga merasa dapat hadiah dari moscow ni
hohoho

Amirrah Zawani said... on 18 February, 2011

gud luck mie :)

mie said... on 18 February, 2011

puteri iqa!!
tu dia, panjangnya komen..
eheheee

mie said... on 18 February, 2011

nadia!!
thankz, cuma mencuba...
ehehee

mie said... on 18 February, 2011

irfan!!
harap2 begitu la..
ehheeee

mie said... on 18 February, 2011

syazwan!!!
itu yang tertarik.../
eheheee

mie said... on 18 February, 2011

raji!!
itu la, sama2 kita merasa..
eheheee

mie said... on 18 February, 2011

amirrah!!
thankz, harap2 berjaya..
eheheee

Zik said... on 18 February, 2011

hadiah dari jauh tuh .. moscow.. sapa tak nak kan.. hurm..

mie said... on 18 February, 2011

betul..
kalo dapat memang murah rezeki..
ehehee

MAPPIAU said... on 18 February, 2011

ape???? ko dulu mase mude2 macam tuh dik, hurmmmmmm sambil garu2 kepale (eloooo takde kutu okeh kepale i :P hahaha).

vavava memang sampai muntah belahak akak buat tag2 ko kang ni dik hahaha :P

mie said... on 18 February, 2011

ye la, gue dulu2 gini la..
ahhahaaaa

nelly said... on 18 February, 2011

Gud luck ..

tehr said... on 19 February, 2011

fuh, semangatnya
anak sapa ni, bro
geram tengok

mie said... on 20 February, 2011

nelly!!
thankz ya..
eheheee

mie said... on 20 February, 2011

tehr!!
nak kata anak sendiri lain plak mukanya..
eheheeee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new