:: photo ke-8 folder ke-8 ::

alamak!!!! aku kena tag lagi. kali ini di tag oleh makcik brat2104. rajin benar tag mengetag ni. macam biasa la, kita layan saja lah acara tag mengetag ni. antara syarat-syaratnya adalah

syarat2 tag ni:
1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friends to do the same
#########################################



step 1 & 2 dah settle. so, boleh la teruskan step 3. nak kena cerita pula tentang photo ni. apa la yang nak diceritakan sangat tentang photo ini, hanyalah photo aku dengan overall saiz XXXL dan sebuah kapal. photo ini diambil semasa kapal "Puteri Delima Satu" masuk drydock dekat drydock Yura, Osaka, Japan. kira menjadi rakyat Jepun selama sebulan la.

lihat lah!!! betapa kecil nya aku nak dibandingkan dengan sang kapal. tak ingat pula tahun bila photo ini diambil tapi yang pasti semasa zaman praktikal la. kira masih sebagai kadet yang rajin tapi pandai mengulat!!! hahahhaa. so, dah selesai. malas pula nak tag. sapa-sapa yang rajin tu, boleh la buat tag ni. adios!!!

12 comment on :: photo ke-8 folder ke-8 :: :

bellar0ssa said... on 22 April, 2010

huhu tak payah bagi homework kat orang..

hmm besarnye kapal.

mie said... on 22 April, 2010

itu la, xyah la buat homework...
mmg besor pun..

brat2104 said... on 22 April, 2010

oh! wajahmu sungguh kudus waktu nih

mie said... on 22 April, 2010

kudus???
hhahahahhaaaa

miss lolly a.k.a luvfareda said... on 23 April, 2010

perghhh kal0 lah kapal tu terbalik atas kamu :P

brat2104 said... on 23 April, 2010

ok la.. xde la kudus sangat.. saje bodek.. =p

iekabean said... on 23 April, 2010

wahhh!! besarnya kapal sampai nampak pakcik sgt keldil.


Heyp! ini bila nak nek kapal lagi ni???

mie said... on 23 April, 2010

lolly!!!
kalo kapal, gue akan menhelma sbg superman...
hhahaaa

mie said... on 23 April, 2010

brat!!!
kalo nak bodek, kasi up lagi...
gue ssh nak terima bodekkan...
heheee

mie said... on 23 April, 2010

ieka!!!
gue hanya insan yg kerdil...
xmau naik kapal la...
nak naik basikal..
hahhahaa

miss zahidah said... on 30 April, 2010

besarnya kapal!!!=P

mie said... on 30 April, 2010

itu la!!!
ini bukan kapal nelayan ye..
hehhee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new